Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Muide, mida kohal käinud fännid mängu lõpus tegid(palju neid oli üldse?)? Vilistasid koondise peale? Lahkusite enne mängu lõppu? Plaksutasite? Vaatasite vaikselt kurbade silmadega lõpuni? või...
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ikka lõpuni, mõned plaksutasid kah loiult. Plaksutati ka Bosnia koondisele. Pärast mängu lasti kõik korraga staadionilt välja ja selle tõttu juhtus nii, et kohalikud ultrad ja Eesti fännid sattusid jalutama üksteisele vastu. Selle olukorra tõsidust märgates, kupatasid kohalikud korravalvurid ultrad staadionile tagasi. Muidu fännid olid lõbusad ja olid meie suhtes sõbralikud, pigem itsitasid meie üle. Minu nr 7 särk valmistas neile erilist rõõmu.

Kommentaar

Jah, ma usun ka, et 0-7 võib juhtuda. Kõige tähtsam ju, et poisid pingutasid...või siiki...

Muuseas ka Rosenborgile järgnevad klubid on ikka Florast ja Levadiast kõvasti paremad. Norra liiga probleemiks tundub just tehniline külg olevat. Võiks ju oodata, et kui mingi eestlane sinna mängima läheb, muutub ta tehniliselt paremaks, kuid seda ei juhtu. Aga eks tuleb tunnistada, et meil pole sellist materjali ka, kes võikski Skandinaaviast kaugemale pürgida.

Kommentaar

Kommentaar

.. et kogu see bosnjakkide hävitustöö kokkuvõtta ning faktiline ülevaade olemas oleks võiks Sats1 ka esitada põhjaliku aruande löökide kohta risti ette ja põikki taha ning pikuti keskele...
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
              Lootus on lollide lohutus. Mina arvan, et Pohlak peaks lahkuma EJList ja laskma uutel värskete mõtetega inimestel tulla võimule. See aitaks kõvasti kaasa. Pohlaku juttu on kõik inimesed kuulnud aegade algusest, aga nagu näha pole eriti midagi juhtunud.
              Võib olla on siin tõtt sees, kui aastaid on räägitud proovitud katsetatud ehitatud ja veel kord ilusat juttu räägitud siis võib olla tuleks tõesti ka pohlakul endal peeglisse vaadata.

Kommentaar

Ja jalkaliit peaks kõigile neile fännidele kes bosnias käisid tasuta pakette ja pileteid pakkuma, mitte nüüd üksikmüügis müüma 500 ja 300 krooni pilet!

Kommentaar

Algselt postitas reix Vaata postitust
                  Ja jalkaliit peaks kõigile neile fännidele kes bosnias käisid tasuta pakette ja pileteid pakkuma, mitte nüüd üksikmüügis müüma 500 ja 300 krooni pilet!
                  Õigetel fännidel on pakett , ning need ka enamusel juba ammu olemas.
                  >>

Kommentaar

Algselt postitas NIRK Vaata postitust
                    Õigetel fännidel on pakett , ning need ka enamusel juba ammu olemas.
                    Mul ei ole paketti. täna ostsin hispaania mängu pileti. Aga ometigi ma võtsin ette reisi bosniasse! Kes või mis see õige fänn siis on??? Võib olla sel ajal kui müüdi pakette ma säästsin selle arvelt et sõita bosniasse ja kui ma nüüd ostsin hispaania mängule pileti ei ole ma õige fänn või!? Ma ei tahagi saada mingit õige fänni staatust aga ma arvan, et see ei anna veel õige fänni tiitlit kui sa ostad paketti ja lällad fänni tribüünil!

Kommentaar

Gräzin eile tv3-s: see jama tuleb ära lõpetada,
                      hakaku vilba parem hokit arendama
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Laupäeval Kalma saunas tuletas üks venekeelne patrioot meelde, et ka Venemaa sai mõned aastad tagasi Portugali käest võõrsil 7:1. Kusjuures ei jäänudki sellist muljet, et meelega tahtnuks soola haavadesse hõõruda. Ilmselge pazor, aga juhtub ka parimatel.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                          Gräzin eile tv3-s: see jama tuleb ära lõpetada,
                          hakaku vilba parem hokit arendama
                          Täpsusta veidi

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                            Laupäeval Kalma saunas tuletas üks venekeelne patrioot meelde, et ka Venemaa sai mõned aastad tagasi Portugali käest võõrsil 7:1. Kusjuures ei jäänudki sellist muljet, et meelega tahtnuks soola haavadesse hõõruda. Ilmselge pazor, aga juhtub ka parimatel.

No ma räägin nohhh.
                            Roma sai ka Mänku käest aasta-paar tagasi 7-1, ikka juhtub vahest.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                              Gräzin ja Vilja rääkisid koondise 0:7 kaotusest. Vilja ütles, et tema astuks Pohlaku asemel tagasi peale sellist kaotust. Gräzin ütles, et ETV peaks jalgpalli asemel parem hokit näitama.
                              Igatahes üks lollim kui teine.
                              Gräzin on üks suur vinguviiul ja põhulõug. Talle ei sobi ükski asi.
                              Viljast ma parem ei räägigi. Nende kahe kohta kõlbab kõige paremini väljend- kits kärneriks.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Jalgpalli eksperdid mõlemad ju
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X