Muide, mida kohal käinud fännid mängu lõpus tegid(palju neid oli üldse?)? Vilistasid koondise peale? Lahkusite enne mängu lõppu? Plaksutasite? Vaatasite vaikselt kurbade silmadega lõpuni? või...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Ikka lõpuni, mõned plaksutasid kah loiult. Plaksutati ka Bosnia koondisele. Pärast mängu lasti kõik korraga staadionilt välja ja selle tõttu juhtus nii, et kohalikud ultrad ja Eesti fännid sattusid jalutama üksteisele vastu. Selle olukorra tõsidust märgates, kupatasid kohalikud korravalvurid ultrad staadionile tagasi. Muidu fännid olid lõbusad ja olid meie suhtes sõbralikud, pigem itsitasid meie üle. Minu nr 7 särk valmistas neile erilist rõõmu.
Kommentaar
-
Jah, ma usun ka, et 0-7 võib juhtuda. Kõige tähtsam ju, et poisid pingutasid...või siiki...
Muuseas ka Rosenborgile järgnevad klubid on ikka Florast ja Levadiast kõvasti paremad. Norra liiga probleemiks tundub just tehniline külg olevat. Võiks ju oodata, et kui mingi eestlane sinna mängima läheb, muutub ta tehniliselt paremaks, kuid seda ei juhtu. Aga eks tuleb tunnistada, et meil pole sellist materjali ka, kes võikski Skandinaaviast kaugemale pürgida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustLootus on lollide lohutus. Mina arvan, et Pohlak peaks lahkuma EJList ja laskma uutel värskete mõtetega inimestel tulla võimule. See aitaks kõvasti kaasa. Pohlaku juttu on kõik inimesed kuulnud aegade algusest, aga nagu näha pole eriti midagi juhtunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas reix Vaata postitustJa jalkaliit peaks kõigile neile fännidele kes bosnias käisid tasuta pakette ja pileteid pakkuma, mitte nüüd üksikmüügis müüma 500 ja 300 krooni pilet!>>
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustÕigetel fännidel on pakett , ning need ka enamusel juba ammu olemas.
Kommentaar
-
Laupäeval Kalma saunas tuletas üks venekeelne patrioot meelde, et ka Venemaa sai mõned aastad tagasi Portugali käest võõrsil 7:1. Kusjuures ei jäänudki sellist muljet, et meelega tahtnuks soola haavadesse hõõruda. Ilmselge pazor, aga juhtub ka parimatel.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustGräzin eile tv3-s: see jama tuleb ära lõpetada,
hakaku vilba parem hokit arendama
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustLaupäeval Kalma saunas tuletas üks venekeelne patrioot meelde, et ka Venemaa sai mõned aastad tagasi Portugali käest võõrsil 7:1. Kusjuures ei jäänudki sellist muljet, et meelega tahtnuks soola haavadesse hõõruda. Ilmselge pazor, aga juhtub ka parimatel.
No ma räägin nohhh.
Roma sai ka Mänku käest aasta-paar tagasi 7-1, ikka juhtub vahest.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroGräzin ja Vilja rääkisid koondise 0:7 kaotusest. Vilja ütles, et tema astuks Pohlaku asemel tagasi peale sellist kaotust. Gräzin ütles, et ETV peaks jalgpalli asemel parem hokit näitama.
Igatahes üks lollim kui teine.
Viljast ma parem ei räägigi. Nende kahe kohta kõlbab kõige paremini väljend- kits kärneriks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Jalgpalli eksperdid mõlemad juThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar