Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rähn lihtsalt pole keskkaitsja mis teha,et eesti koondisel pole mänigjaid.

Kommentaar

Algselt postitas wenur111 Vaata postitust
      Rähn lihtsalt pole keskkaitsja mis teha,et eesti koondisel pole mänigjaid.
      täiesti nõus sellega. mäletan ,kui rähn hollandis mängus debüüdi tegi, suht kehva debüüt oli tal see

Kommentaar

Vaatasin hommikul Pohlaku ja nüüd Rüütli intrvjuud. Enne seda arvasin ,et ei ütle eilse mänu kohta seekord sõnagi ,sest ilma minutagi leidub siin tarkpäid. Aga mõned asjad ei anna lihtsalt hingele rahu . Kedagi sõimama ei hakka,sellest pole mingit kasu ja igaüks nägi ,et meeskond polnud selleks mänguks tervikuna valmis. Hoopis mingid muud asjad närivad hinge ,mis tegelt Eesti jalgpalliga polegi otseselt seotud. Hommikul kuulasin Aivari juttu ,et kui kenasti meil on püramiid paigas .Ja siis meenus paari aasta tagune Balti turniir ( U-17 JA U-19 ) Palangas ,mingis ilges pommiaugus ja siis peale seda vestlesime oma vahel sellest turniirist. Vestluse sisuks oli ,et Leedu jalgpall on omadega pees ja korrumpeerunud ,ühesõnaga kaputt , pizdauskas. Tol hetkel täiesti uskusin seda.Muidugi olin ma kaugel sellest arvamusest ,et Eestis kõik korras on ja läheb nagu leppase reega aga ikkagi tundus nagu oleksime paremas seisus. Tänaseks on äriasjad mind üsna sagedasti Leetu viinud ja ka Leedu jalgpalliga kokku viinud. Ja ma võin öelda ,et korvpalliriik Leedu kappab jalgpallis meist vuhinal mööda. . Leedus on riiklikul tasandil võetud ülesandeks ,et igas suuremas linnas peab olema korralik jalgpallistaadion, mõnes kohas ka sisehall. Esimene selline valmis Marijampoles ,kus Leedu eile kottis Austriat. Praegu käib Vilniuses uue ligi 30 tuhat mahutava rahvusstaadioni ehitus ja edasi juba Kaunas ja teised linnad. Aga mida meie ehitame ? Koondisele me jalgu alla ei saa enne kui kodus pole asjad korras. . Minu meelest vajaks reforme hoopis Meistriliiga ,et seda põnevamaks teha . Kas ei peaks koos koondise mängijatega peeglisse vaatama ka meie jalgpallijuhid? .Kui võtaks praegu koondisest välja kõik vene rahvusest mängijad siis ,mis jääb järele ??? Riik raiskab mingite mõttetute integratsiooni projektide peale miljoneid euroraha aga meie jalgpallijuhid ei oska seda ära kasutada ,et kõige ehedam kahe rahava teineteisele lähendamine toimub Eestis just ja ainult jalgpallis.
        Valgusin vist oma jutuga liiga laiali aga minu arvamust mööda on edukas Eesti jalgpall osaliselt seotud ka väga paljude selliste teemadega,millest ma eespool mainisin.
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          .Kui võtaks praegu koondisest välja kõik vene rahvusest mängijad siis ,mis jääb järele ??? Riik raiskab mingite mõttetute integratsiooni projektide peale miljoneid euroraha aga meie jalgpallijuhid ei oska seda ära kasutada ,et kõige ehedam kahe rahava teineteisele lähendamine toimub Eestis just ja ainult jalgpallis.
          kunagi olid ju linna peal paar plakatit Terehhovi ja Reimiga (vist olid need kaks) ja et SÕBRAD.
          niii lihtsalt meenus ja otsustasin ka teiste mälu värskendada
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
            kunagi olid ju linna peal paar plakatit Terehhovi ja Reimiga (vist olid need kaks) ja et SÕBRAD.
            niii lihtsalt meenus ja otsustasin ka teiste mälu värskendada
            Palju toredaid inimesi
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Vaatasin hommikul Pohlaku ja nüüd Rüütli intrvjuud. Enne seda arvasin ,et ei ütle eilse mänu kohta seekord sõnagi ,sest ilma minutagi leidub siin tarkpäid. Aga mõned asjad ei anna lihtsalt hingele rahu . Kedagi sõimama ei hakka,sellest pole mingit kasu ja igaüks nägi ,et meeskond polnud selleks mänguks tervikuna valmis. Hoopis mingid muud asjad närivad hinge ,mis tegelt Eesti jalgpalliga polegi otseselt seotud. Hommikul kuulasin Aivari juttu ,et kui kenasti meil on püramiid paigas .Ja siis meenus paari aasta tagune Balti turniir ( U-17 JA U-19 ) Palangas ,mingis ilges pommiaugus ja siis peale seda vestlesime oma vahel sellest turniirist. Vestluse sisuks oli ,et Leedu jalgpall on omadega pees ja korrumpeerunud ,ühesõnaga kaputt , pizdauskas. Tol hetkel täiesti uskusin seda.Muidugi olin ma kaugel sellest arvamusest ,et Eestis kõik korras on ja läheb nagu leppase reega aga ikkagi tundus nagu oleksime paremas seisus. Tänaseks on äriasjad mind üsna sagedasti Leetu viinud ja ka Leedu jalgpalliga kokku viinud. Ja ma võin öelda ,et korvpalliriik Leedu kappab jalgpallis meist vuhinal mööda. . Leedus on riiklikul tasandil võetud ülesandeks ,et igas suuremas linnas peab olema korralik jalgpallistaadion, mõnes kohas ka sisehall. Esimene selline valmis Marijampoles ,kus Leedu eile kottis Austriat. Praegu käib Vilniuses uue ligi 30 tuhat mahutava rahvusstaadioni ehitus ja edasi juba Kaunas ja teised linnad. Aga mida meie ehitame ? Koondisele me jalgu alla ei saa enne kui kodus pole asjad korras. . Minu meelest vajaks reforme hoopis Meistriliiga ,et seda põnevamaks teha . Kas ei peaks koos koondise mängijatega peeglisse vaatama ka meie jalgpallijuhid? .Kui võtaks praegu koondisest välja kõik vene rahvusest mängijad siis ,mis jääb järele ??? Riik raiskab mingite mõttetute integratsiooni projektide peale miljoneid euroraha aga meie jalgpallijuhid ei oska seda ära kasutada ,et kõige ehedam kahe rahava teineteisele lähendamine toimub Eestis just ja ainult jalgpallis.
              Valgusin vist oma jutuga liiga laiali aga minu arvamust mööda on edukas Eesti jalgpall osaliselt seotud ka väga paljude selliste teemadega,millest ma eespool mainisin.
              Eestlastel puudub oskus mõtelda suuremalt kui Viljandi Tulevik (suvaline näide). Võimalik, et Pohlak on teinud jalgpallist liiga enda ala, mistõttu tundub see spordiala olevat nagu tema erabisnes.

TÜ on hea näide. Tambitakse kossu raha sisse nii et vähe pole. Jalgpalli panustatakse tühise summaga. Ma olen nõus, et korvpalli peab samuti toetama, kuid miks ei võiks olla TÜ Jk Tammeka Tartu? Miks ei võiks linn ja ülikool pumbata raha jalgpalli sellisel määral, kui seda kossuga hetkel tehakse!?

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                Samas ütles Pohlak täna hommikutv-s väga õigesti. Kui küsiti, et millal see juhtuda võiks kui Eesti mõnele suurturniirile pääseb? Pohlak vastas ta, et mitte enne, kui meil 15-20 meest erinevates Euroopa heades ja väga heades liigades mängivad! (Praegu on nibin-nabin 2,5) Mina jagan temaga seda arvamust!
                Lootus on lollide lohutus. Mina arvan, et Pohlak peaks lahkuma EJList ja laskma uutel värskete mõtetega inimestel tulla võimule. See aitaks kõvasti kaasa. Pohlaku juttu on kõik inimesed kuulnud aegade algusest, aga nagu näha pole eriti midagi juhtunud.

Kommentaar

Samuti nõus. Keskväljale ta isegi sobib, aga kaitse jaoks on ta liiga kohmakas ja aeglane. Tank noh. Nagu omal ajal Neemelo, kui teda kaitses kasutati. Samas- kui kaks põhimist ja kokkumänginud kaitsjat on mõlemad audis, siis tuleb võtta järgmised. Kes aga võiks Rähni 4. keskkaitsja kohalt ära lükata?? Kutsuda vanameister Lemsalu tagasi? Mõni nooremast põlvkonnast? Enne esimest väravat polnud ju mängupilt üldse halb, oli lootus, et lüüakse ka väravaid, ent pärast esimesi väravaid kadus rünnakuisu ära, kaitse jäi surve alla ja kui tuli kolmas värav, tekkis laviin.
                  Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                    Soome, Norra ja Iisraeli käest oleme sama skooriga saanud. Aga need olid vist kõik sõprusmängud.
                    USA vist oli kah. Muide, mõne aasta eest sai Austria ju Hispaanialt kah 0:7.
                    Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

kusjuures mitte küll nii hull, kuid 2001 kaotas saksamaa kodus inglastele 1-5. tegemist oli MM kvalifikaatsiooniga - MMi, kus Sakasamaa koondis jäi lõpuks teiseks.. inglaste kohta ei maksa vast mainida.

suuri kaotusi ikka tuleb - see on paratamatus, tuleb lihtsalt sellest üle olla ja edasi mängida.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                        Mehed oleksid pidanud võitlema nii, et veri ninast välja nagu omal ajal Kristal šotlastega päid kokku pani. Selle asemel lihtsalt tolgendati platsil.
                        Lugesin kommentaare-päris head ja õiglased,kohati isegi leebed.Kui Pohlak ära mainis,et tegemist oli selge tahtejõuetusega-vastutustundetusega,siis peab sellega nõus olema.

Juba pendla olukorra pärast oleks võinud kogu satsiga kohtunikule kallale minna ja nõuda ,et see oli kastist väljas.Oleks vähemalt võinud nõuda ja karjuda vaieldavate olukordade üle ning kokku hoida.Ma ei tea,mida sellise seltskonnaga teha,nuuskpiiritust anda või?Sportlik viha ju absoluutselt puudus.
                        Mina ei näinud väljakul ühtki autoriteeti ja hingega mängijat meie võistkonnas.Natuke ülbust, toorutsemist, vaidlemist,nahhaalsust pole kunagi paha.Vahet ei ole,kes vastu mängib,David Villa või keegi teine.Enda isuga tuleb teisel isu ära võtta.See oleks nagu algtõde,kui sellest üle ei saa,ei aita muu tarkus ja mängijate-treenerite vangerdamine suurt midagi.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                          Lugesin kommentaare-päris head ja õiglased,kohati isegi leebed.Kui Pohlak ära mainis,et tegemist oli selge tahtejõuetusega,siis peab sellega nõus olema.

Juba pendla olukorra pärast oleks võinud kogu satsiga kohtunikule kallale minna ja nõuda ,et see oli kastist väljas.Oleks vähemalt võinud nõuda ja karjuda vaieldavate olukordade üle ning kokku hoida.Ma ei tea,mida sellise seltskonnaga teha,nuuskpiiritust anda või?Sportlik viha ju absoluutselt puudus.
                          Mina ei näinud väljakul ühtki autoriteeti ja hingega mängijat meie võistkonnas.Natuke ülbust, toorutsemist, vaidlemist pole kunagi pahaVahet ei ole,kes vastu mängib,David Villa või keegi teine.Enda isuga tuleb teisel isu ära võtta.See oleks nagu algtõde,kui sellest üle ei saa,ei aita muu tarkus ja mängijate-treenerite vangerdamine suurt midagi.
                          Jutu järgi paistab siis nii olevat, et pmst kõik eesti mängijad mängivad juba oma unistuste meeskonnas, unistuste lepingutega ja soovi rahvusvahelises jalgpallis kellegile silma jääda ei ole.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                            Jutu järgi paistab siis nii olevat, et pmst kõik eesti mängijad mängivad juba oma unistuste meeskonnas, unistuste lepingutega ja soovi rahvusvahelises jalgpallis kellegile silma jääda ei ole.
                            Mõne mehe puhul ongi Norra liigas mängimine elu tipphetk . 40-50 kilo või rohkemgi saad kuus palka ,mida sa hing veel tahad ,juba on kerge heaolu tekkinud. Kui aga tõsiselt vaadata siis peale Rosenborgi on ülejäänud Norra klubid enam vähem Flora või Levadia tasemega . Vahe ongi vaid selles ,et palganumbrid ja publikuarv on suuremad.
                            FCF Forever

Kommentaar

Vestluse sisuks oli ,et Leedu jalgpall on omadega pees ja korrumpeerunud ,ühesõnaga kaputt , pizdauskas. Tol hetkel täiesti uskusin seda.Muidugi olin ma kaugel sellest arvamusest ,et Eestis kõik korras on ja läheb nagu leppase reega aga ikkagi tundus nagu oleksime paremas seisus. Tänaseks on äriasjad mind üsna sagedasti Leetu viinud ja ka Leedu jalgpalliga kokku viinud. Ja ma võin öelda ,et korvpalliriik Leedu kappab jalgpallis meist vuhinal mööda. . Leedus on riiklikul tasandil võetud ülesandeks ,et igas suuremas linnas peab olema korralik jalgpallistaadion, mõnes kohas ka sisehall. Esimene selline valmis Marijampoles ,kus Leedu eile kottis Austriat. Praegu käib Vilniuses uue ligi 30 tuhat mahutava rahvusstaadioni ehitus ja edasi juba Kaunas ja teised linnad. Aga mida meie ehitame ? .
                              Kuna ise olen väga tihedalt seotud Leeduga siis võin kinnitada et seal käib jalgpallis väga suured raha mida siin võid näha ainult unes.Suured ettevõtted on sponsoriteks(lisaks ka linnad),rahastavad raha nii,et silm ka ei pilgu.Aga mis sa eestist tahad? Liigamänge ei reklaamita pmst mitte kuskil,miks peaks mingi ettevõte enda raha musta auku matma kui nende logo või nime mainitakse platsil,kus käib oma kümmekond inimest.Parem rahastada kuhugi kesklinna kohta.
                              Sõõrumaa võiks kuskil välismaal osta klubi ja sinna eestlasi värbata aga jah tema tennise inimene..

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Selle kohta ütleks küll: ole vait, tont!

Olin Tsehhis kui imesime. Olin Hollandis kui limpsisime. Olin ka Portugalis kui geeliga pandi. Kohti on veel ja veel, kuid kordagi pole häbi olnud olla eestlane. Lihtsalt kurb on olnud. Nagu praegugi.

Staadionil olevatele toetajatele: olge vahvad edasi ja kannatage ära. Küll tuleb paremaid päevi.
                                Ise sai siis Belgiast ja Bosniast tagasi täna hommikul kell 5 jõutud
                                Lausa masendav on lugeda foorumist seda teksti mis siin kirjutatud..sõnavara nagu voorimeestel..Jah Bosnia mäng oli super kehv..mitte isegi mäng kui on päevi kui ühel ei tule midagi välja ja teistel õnnestub kõik..ikka juhtub..
                                Et poisid nautisid seda kui väljakul olid?kindlasti mitte..oli neil häbi..oli..mitte keegi ei taha sellises mängus olla..kohapeal vaadates oli küll tunne,et üritati isegi siis kui oldi taga 5-0..kasvõi auvärav..see selleks..see oli üks neid päevi mis ette tuleb,kõigil..
                                Kohapeal olla polnud ka kõige mõnusam...a elasime üle ja elu läheb edasi..ja nagu Martin ütles mitte hetkeksi polnud häbi olla eestlane..ja mul isiklikult on häbi selle pärast et meil on selliseid inimesi kel on häbi olla eestlane .. sry off topicu pärast
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X