Ei tea kas Rüütli "vaba õhkkond koondises" tähendab mängueelset pidu. Mulle tundus, et väljakul lonkis 11 pohmellis meest ja ääres istus veel endiselt vindine peoperemees, kes ei saanud aru kas kass on juba peal või mitte.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNäppige edasi oma nokut! Äkki viitsite helistada, kui mõni kaitsja võtab vastaselt palli ära või kui mõni sööt läheb oma mehele? Oleks tänulik. Ja kui sellel kuradima Dimal seal vasakul äärel kunagi midagi õnnestub, siis ma vist kingin talle tordi. Eino tegelikult ka. Minge persse!I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKas mäng toimus pärismurul? A muidu on hea, et teleka peale teist väravat kinni keerasin ... Kas ma jäin millegist ilma?
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustA muidu on hea, et teleka peale teist väravat kinni keerasin ... Kas ma jäin millegist ilma?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKas ma jäin millegist ilma?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Keskkaitse oli null.Bärengrub ei tundu hetkel vormis olevat.Koduklubis ka pingipoiss ja sama Rähniga.Eesti mängijate valik on samas ikka väga väike.Roobat oleks võinud katsetada või Lemsalu tagasi meelitada.Rohkem nimesid ei oskagi nimetada, keda kaitses oleks saanud kasutada.Morozov on ju ka Levadias pingil ja Fääride vastu esitas nõrga mängu.
Igas liinis on vajaliku tasemega mehi puudu.
Tasemega tüübid oleks: Oper, Klavan, Purje, Zenjov, Piiroja, Poom ja siis veidi nõrgem tase Kink, Jääger, Londak, Vassiljev, Puri, Stepanov, Lindpere.Ülejäänud on augutäide.
Kommentaar
-
Pull on see, et me naerame andorralaste ja fääride üle, kes on amatöörid, aga ise mängime hullemini, kui Ida-Virumaa kaevurid. Selle vahega, et meie mängijad on 100% profid...
"Meie jalgpall on sammu edasi astunud, kuna nüüdseks mängib enamik koondisekandidaate klubijalgpalli piiri taga ning koondises on tekkinud sisemine konkurents"!
Hahahaa!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar