Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis parata, 30 minutit Hispaania vastu mängida on meie tase
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kink tuleks välja võtta, Puri või Klavan tema asemele. 60. Minutil võiks ka Zenjovi Vosko asemel tuua. Kruglov on olnud päris tubli, see värav.. noh.... lükati ära, ikka juhtub.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
        Kink tuleks välja võtta, Puri või Klavan tema asemele. 60. Minutil võiks ka Zenjovi Vosko asemel tuua. Kruglov on olnud päris tubli, see värav.. noh.... lükati ära, ikka juhtub.
        Tekkib küsimus,kas mänguvaatad ikka? Kruglov "on olnud päris tubli"
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas #20 Vaata postitust
          No ma ei tea, mis vahet on Bärengrubil ja Rähnil, mõlemad sellised idioodid raisk!
          suht sarnased jah.muidu eestilt suht norm mäng.usun et eesti lööb täna värava
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

No mis te tõsiselt arvate, et Eesti peaks suutma mingit ülimängu teha meeste vastu, kes mängivad maailma parimates klubides ja liigades? Eesti parim mees mängib Hollandis ning ka tema on pingil!

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
              No mis te tõsiselt arvate, et Eesti peaks suutma mingit ülimängu teha meeste vastu, kes mängivad maailma parimates klubides ja liigades? Eesti parim mees mängib Hollandis ning ka tema on pingil!
              kle tuleks ikka positiivselt mõelda.aga teisel poolajal on piiroja väga kahtlaselt mänginud
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Vosko on täiesti vorst ikka...
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

bärenkruup pangu ennast põlema
                  Ott Järvela

Kommentaar

No kurat!.. Standardolukorrad!!!

Kommentaar

nii nüüd tuli saag platsile ja kohe raku aga miks mitte Zenjov????rüütli on ikka munnnnnnnn
                      Ott Järvela

Kommentaar

Rüütli Palun ära Too Mängu Saagi, Kui Sul On Võimalus Tuua Zenjov.

Kommentaar

Eesti Parim-Vassiljev

aga Rüütli ikkagi ei sobi meie koondist juhendama.mul ei ole saagi vastu mitte midagi aga kui sa oled ikka kindel pingipoiss siis võiks ikkagi kasutada zenjovi kes belgia vastu tegi super mängu aga peale seda ei taha rüütli teda üldse kasutada.Puri oli tubli ja väga aktiivne.bärenkruup ja jääger kahtlemata kõige kehvemad.Rüütli asemel võiks ikka keegi teine olla
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
                            Rüütli Palun ära Too Mängu Saagi, Kui Sul On Võimalus Tuua Zenjov.

Ega seal suurt vahet ei ole kui palli ette ei tule.
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Kahjukahjukahju, et Rüütli Zenjovi ei usalda, tema poolt oleks vähemalt mingitki realiseerimist oodata. Nii palju nii häid võimalusi omada Euroopa meistrite vastu, pole paha aga no kui peas kõik korras pole, siis neid sisse lüüa polegi võimalik..

Kommentaar

Miks ei toonud Rüütli Vosko asemel sisse Zenjovi, aru ma ei saa. Ja mis on juhtunud et kunagine eesti trump standardolukorrad on pmst surmavad meile?
                                Londak võttis mitu head olukorda ära Hispaanlastel muidu oleks skoor suurem olnud.
                                The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                                If you're good at something, never do it for free - See above.
                                I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Working...
                                X