Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kaitseliini ja väravavahi osas oli sul ilmselt õigus,küll on nuputamine aga mis edasi toimub,Puri poolkaitses oleks muidugi õige,piisavalt agressiivne,küsimus ei tohiks olla ka Dmitrjevis aga Kink?Samas keda meil sinna ikka panna on:/

Kommentaar

Enne ja pärast mängu

Eesti – Hispaania mängu järelpidu

Et sel laupäeval kohtub Eesti koondis esmakordselt valitseva Euroopa meistri Hispaaniaga, kutsub klubi Woodstock (Tatari tn 6) taas jalgpallifänne enese juurde külla ning seda juba enne mängu.

Üheskoos suundutakse sealt kella 20:00ks Tammsaare parki, kust kogu seltskond alustab kell 20:30 liikumist staadioni suunas.

Mängujärgselt ootab aga taas Woodstock oma meeletu electro-industriaal peoga „Beats from the Vaults“. Fännidele ning Jalgpallihaigla liikmetele sissepääs 75 krooni, teistele 100 krooni.

Ühtlasi kehtib Woodstockis Jalgpallihaigla liikmekaardi ettenäitamisel soodustus -10%.

Jalgpallihaigla
      jalgpallihaigla@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Nice...olen kohal.

Kommentaar

Loosimisel kaheksa piletit Eesti ja Hispaania mängule

Ei mingeid trikke, tasulisi SMS-e ega muud sarnast. Lihtsalt nimi kirja ja oledki loosirattas.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust

Ei mingeid trikke, tasulisi SMS-e ega muud sarnast. Lihtsalt nimi kirja ja oledki loosirattas.
            Spämmi ka ei tule hiljem?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Kuna ma varem seal autoga pole mängul käinud, siis oskab keegi öelda kuhu on mõistlik ja hea parkida oma auto?

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                  Kuna ma varem seal autoga pole mängul käinud, siis oskab keegi öelda kuhu on mõistlik ja hea parkida oma auto?
                  Kotka vöi Spordi tänav on suht möistlik vali. Vöid ka Kristiine parklasse jätta.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                    Kotka vöi Spordi tänav on suht möistlik vali. Vöid ka Kristiine parklasse jätta.
                    Staadioni kõrval (selle silla all, üle raudtee - staadioni poolel siis) on võrdlemisi odav (oli vähemalt) tasuline ja valvega parkla. Mina olen oma masinat alati seal hoidnud.

Läheneda saab nii, et keerad sillalt vasakule üle rööbaste ja sõidad Äripäeva maja eest mööda. Teine variant siis pöörata stata poole ja viimases ristis (kui vasakule jääb juba otsetee statani) uuesti paremale ja suht kohe paremal see parkla ongi.

Kahjuks ma tänava nimesid ei tea ja ei viitsi praegu otsida, kuid leida on lihtne
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust

Panin lolli peaga kogemata maili kohapeale perekonna nime, ja uuesti vist ka ei saa osaleda. Et äkki saab selle eelmise värgi kuidagi kustutada ning tahaks "uuesti" loosimises osaleda. :P (Nimeks panin Riho ja maili aadressiks Rüütel)

Kommentaar

Algselt postitas Kertu Vaata postitust

Eesti – Hispaania mängu järelpidu

Mängujärgselt ootab aga taas Woodstock oma meeletu electro-industriaal peoga „Beats from the Vaults“. Fännidele ning Jalgpallihaigla liikmetele sissepääs 75 krooni, teistele 100 krooni.

Ühtlasi kehtib Woodstockis Jalgpallihaigla liikmekaardi ettenäitamisel soodustus -10%.

Jalgpallihaigla
                        jalgpallihaigla@jalgpallihaigla.ee

Kiire offtopic - kas Woodstocis WIFI on olemas?

Kommentaar

Postimehe sõnul jookseb homme väljakule selline koosseis. Kas ma olen Klavani vigastuse maha maganud või mis värk on?

Pavel Londak
                          Enar Jääge, Alo Bärengrub, Raio Piiroja, Dimitri Kruglov
                          Tarmo Kink, Martin Vunk, Aleksandr Dimitrijev, Joel Lindpere
                          Konstantin Vassiljev
                          Vladimir Voskoboinikov

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                            Kiire offtopic - kas Woodstocis WIFI on olemas?
                            Kunagi oli, äkki toimib nüüd ka.

Kommentaar

Nojah, nüüd tuleb jälle üks suure skooriga kaotus kui Kruglov ja Vunk saavad platsile ja Klavan peab varumeeste pingilt seda häbi vaatama.

Kommentaar

Kaua täna õhtune treening kestab?
                                Algselt postitas JT8055
                                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Working...
                                X