Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    palju siis publikut oli ametlikult? mingi hispaaniakeelne striim (TVE1 põhine vist) näitas vahepeal mingit poolikt küljetribüüni. kurb küll kui Euroopa meistrid ka ei too täismaja. ses mõttes Eesti on ikka hale- tooge ainult Inglismaa mängima ja täismaja. muidu nagu pole
    Hispaanial pole ju deivid pekhamit.

see oli ka naljakas kui mu kõrval olevd kaks tüüpi vaimustusse läksid kui meeskonnad platsile tulid.....üks näitas näpuga"Näe,Torres on seal",teine tükk aega passis ja vastas"ohhh,on jah". Mehed lõid high five ja olid terve ülejäänud kohtumise suht õnnelikud,kuna nägid Torrest.
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Aaa, jaaa.

Unustasin mainida veel kahte asja...

KOHTUNIKULE TAK!!!
      Selgelt oli näha suurriigi eelistamist ja nn "pugemist", aga jah see selleks.

Teiseks, hale oli vaadata mõnda osa publikust, kuidas peale Eesti mängija eksimist saadeti oijumal kuhu nad ja isegi kui minu silmis jumala õigesti tegutseti, saadeti neid "eiteakuhu".

Lihtsalt imelik vaadata, isegi imestasin, no, mis toimub.

Kommentaar

Ma ei tea, ma rohkem õnnelik sest poolaja pausi ajal sai tsekitud korraks Hispaania fännisektorisse ja nähtud ka maailmakuulsaim fänn El Bombo isiklikult. Kes ei tea kelelga tegemist siis pildil ta musta mütsiga ja trumm käes - http://farm1.static.flickr.com/69/16...a95d4d.jpg?v=0

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
          Teiseks, hale oli vaadata mõnda osa publikust, kuidas peale Eesti mängija eksimist saadeti oijumal kuhu nad ja isegi kui minu silmis jumala õigesti tegutseti, saadeti neid "eiteakuhu".

Lihtsalt imelik vaadata, isegi imestasin, no, mis toimub.
          ot et siis meie mängija suhtes või kuidas?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kes otsivad Highlighte...
            Troodi Digital delivers elite SEO, AI Visibility, and web design services. With 25+ years of expertise, we build digital strategies that produce measurable revenue and dominate search rankings.

Kommentaar

Algselt postitas Laz Vaata postitust
              Seal on väravad, mitte highlightsid...
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Operiga oleks ühe ikka ära löönud? Purjega kaks? Zenjoviga kolm?

Kommentaar

minu ees istusid 2 blondi tsikki. Aususe mõttes olnu öeldud, et ma olen täis ja üks neist oli prillidega ja ülekaaluline. Aga noh nad karjusid ja plaksutasid Hispaania poolt. Pärast nägin veel mingit tsikki Hispaania särgiga....Ja nad kõik olid eestlased. Aga noh ei lase tujul langeda.

Kommentaar

No türa, Eesti pani ikka hästi tegelikult. A need rootslased ja hispaanlased on ikka parajad tropid kõik. Bäng-bäng maha lasta.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                      ot et siis meie mängija suhtes või kuidas?
                      Lihtsalt imestan nende mõtlemises vms...
                      Meie mängijate suhtes ikka.

Kommentaar

Hea, et niigi läks, olin hullemakski valmis. Kahju muidugi, et ära ei löödud, kutid võitlesid korralikult ja olid auvärava ära teeninud küll.
                        Vosko on täiega alavormis, Saag oleks põhis ehk etemgi olnud. Kink oli nullilähedane, a noh, selliste vendade vastu on ju suht raske rokkida.
                        Kui Zenjov kolmapäeval platsile ei saa, siis hakkan mina samuti Musta Nimekirja jüngriks.
                        Kaitsjatest ei tahaks kedagi kommenteerida enne, kui olen väravad ära vaadanud, aga üldjoontes oli kaitseliin üllatavalt normaalne, tehnika puudujääk kompenseeriti kõva võitlusega ja erilist paanikat ei esinenud. Alo on kaitseliinis selgelt kõige ebakindlam. Londakule on raske midagi ette heita, päästis mitu korda.

Kohtunik on paha!

Mingid 12-aastased tulevased faking iglesiase anetid, kel otsa ees kiri "torres" ja põskedel hispaania lipud, nemad on ka pahad.
                        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

ja siis kõik küsivad miks meie jalgpallurid tippliigades ei mängi..
                          Dmitrievil oleks aeg pingil koht sisse võtta, paluks kasvõi ühe täpse söödu, aga kus sa sellega.
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Krt, enne Türgi-mängu tekkis üllatavalt positiivne tunne.

0:2 peal väärisime väravat, puudu jäi näiteks Posti pikkusest. Kolmapäeval laksab Zenjov paar tükki ära.
                            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                              Mis Kristiga juhtus??????
                              ............
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

soccernet.com annab pallivaldamise 52/48 eestile - no ma kohe mitte ei usu. Ja teine huvitav fakt statistikast - spaanlased tegid kokku neli viga ja said 2 kollast, päris kõva toorutsemise protsent iseenesest... mäng ise tundus suht talutav, peale esimest oli selge, kes võidab jne, aga kuna ma B ja HGga mängu ei näinud, siis kartsin tõesti hullemat. Vosko eelistamine mängupraktikaga mängijatele oli küll tiba ootamatu. Ja üllatavalt kiiresti väsiti ära. Vahepeal tundus, et vaid kaitsev keskpoolik jaksab joosta.

Kommentaar

Working...
                                X