Jess! Sain ühe sõbra ka kaasa ja täna trenni vaatama Hispaanial.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Hispaania
Collapse
X
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKaua täna õhtune treening kestab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustStaadioni kõrval (selle silla all, üle raudtee - staadioni poolel siis) on võrdlemisi odav (oli vähemalt) tasuline ja valvega parkla. Mina olen oma masinat alati seal hoidnud.
Läheneda saab nii, et keerad sillalt vasakule üle rööbaste ja sõidad Äripäeva maja eest mööda. Teine variant siis pöörata stata poole ja viimases ristis (kui vasakule jääb juba otsetee statani) uuesti paremale ja suht kohe paremal see parkla ongi.
Kahjuks ma tänava nimesid ei tea ja ei viitsi praegu otsida, kuid leida on lihtne
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKiire offtopic - kas Woodstocis WIFI on olemas?
Kommentaar
-
Zenjov ja Klavan jäeti välja. Mis Rüütlil nende vastu on? Zenjov ainuke koondislane, kes suudab palli ees omaks võtta ja peale Kingi ja võibolla ka Jäägeri, kes joosta mõistab. Klavan on ju üldse üks Eesti parimaid mängijaid.
Enne eelmist mängu mõtlesni, et Selline kooseis?, aga siis mõtlesin, et äki läheb hästi ja Rüütli on targem, aga oli ju näha mis juhtus. Ja kui nüüd kah Eesti peaks sita mängu tegema võiks Rüütli tagasi astuda. Aitab mingite Kruglovide, Vunkide ja Voskoboinikovidega vastaste üllatamisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustmõtled ka mida sa teed või, Tarmo???
No ok Zenjov võib ju vahetusest tulla aga miks pole Klavani? Kruglovil paremad oskused lambist pikka ette peksta mis langeb 99% vastasmängijatele või läheb üle otsa/küljejoone?The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustÜhinen arvamusega, tegelt lisan veel ühe vihase emotikoni
No ok Zenjov võib ju vahetusest tulla aga miks pole Klavani? Kruglovil paremad oskused lambist pikka ette peksta mis langeb 99% vastasmängijatele või läheb üle otsa/küljejoone?
Kommentaar
-
Peale Belgia mängu vihjati üsna selgelt Zenjovile, et too ei tee musta tööd. Aga see pole vabandus. Kui palju on meil 19-aastaseid, kes teises koondises mängus jala valgeks saanud? Vosko on mänginud 7 mängu ja ta pole muud teinud, kui võimalusi raisku lasknud. Pettunud olen Tarmo Rüütlis!!!!!!!!!!!!!. Ja mis selle kuradi vunguga Aivaril on tahab teda välismaale sokutada või?
Või on Tarmo loogika selline, et paneme enne sitad mehed mängu ja siis hakkame tegijatega mängu päästma???
Kommentaar
-
Mind võttis Rüütli algkoosseis igatahes kukalt sügama. Okei, kaitse kaitseks, see tal koguaeg selline olnud. Aga ründepaar Vassiljev-Voskoboinikov? Hämmastav. Vassiljev hakkab küll tõenäoliselt Voskoboinikovi all mängima, kuid siiski.
Minule ei jõua kohale, miks krdi pärast on Voskoboinikov üldse algkoosseisus? Mees ei saa Venemaa esiliiga viimaste kohtade eest võitleva klubi eestki korralikult platsile, aga näe, meile kõlbab küll. Zenjov oleks seal igatahes parem variant Rüütli nimetatud koondises.
Teine hämming, et Klavan polegi üldse algrivistuses! "Kui mina oleksin Tarmo Rüütli" siis Kruglovi istutaks kohe pingile ja Klavan tema asemele vasakkaitsesse.
Kes hakkab paremääres mängima? Kink? Ja vasakul Lindpere? No sellisel juhul oleks poolkaitse isegi enam-vähem. Keda paremat meil ikka sinna võtta on."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
oleks ma treener siis minu kooseis olex järgmine: londak , kruglov, stepanov, siterekov, andropov, keskel siis: mosorov, dimitrev, denissov, ja vitali. ja ryndes, huijoopov ja pohjuistovotovic. ja mäng olex mängitav...aaa jaa ja vene hymini ka lseks poolajal, ja kampaanja korral olex esimesele 50 nele staadionile tulijale pakk sihvkaid ka tasuta. ja vsjo normalna
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust0-5 Hispaaniale ennustan
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar