Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
    Kaks küsimust.

1. Dlinnõi???
    2. On sul kedagi paremat sinna panna tema asemele?
    2. Ragnar??

Kommentaar

Ta peksab seda pikka palli sinna ette koguaeg.
      2. Jah, pange Klavan.
      slimm.ee

Kommentaar

Türklastega mänguks võiks suure ekraani tuua ja mingi onkli webcamis onnima panna. Tunneks türklased veel rohkem kodusemalt.
        Algselt postitas JT8055
        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

HAHA.

Aasta postitus.

Ausalt ka.
          slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
            ja lõpetuseks MILLE KURADI PÄRAST LASTI ENNE MÄNGU JA VAHEAJAL JA IGAL POOL MUJAL HISPAANIA LUGUSID, NII PÄRITOLU, KUI KEELELISI. MILLE TÜRA PÄRAST ON VAJA LAKKUDA SUURE VASTASE TALLAALUSEID. SELLISTE PISIASJADE PÄRAST EI HAKKAGI EESTI KUNAGI VÕITMA KUI TEKITAME VASTASTELE JA KA NENDE FÄNNIDELE TUNDE ET NAD ON KODUS. PANGE RAADIO ELMAR KOONDISEMÄNGUKS PEALE !!!!!.
            Selle osaga pean nõustuma - jah, mängu tulemust see ei mõjuta, aga kummaline vastaste poputamine see siiski on. Elmari osas olen teisel arvamusel, aga see selleks.

Hümni osas on palve Jalgpalliliidule - hümn võiks jääda siiski fännide pärusmaaks. Kõik Eesti tuntud ja tundmatud lauljad on toredad, aga staadionile tulnud toetajad saavad laulmisega ise ka hakkama.

Mängust endast vastakad tunded - kõik oluline on teiste poolt eespool juba mainitud.

Kommentaar

Miks Hispaania fänne nii vähe oli?
              slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
                2. Ragnar??
                Polnud Dimal häda midai,seega ma ei usu et Ragnar paremini hakkama saaks.
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Tarmo Rüütli on keenius!!! Paneme kõigepealt vosko mängu ja siis sae. No jopp või matt. Nendest polnud mitte sittagi kasu!
                  Muidu oli päris ok mäng

Kommentaar

[QUOTE=Grinch;945240]Selle osaga pean nõustuma - jah, mängu tulemust see ei mõjuta, aga kummaline vastaste poputamine see siiski on. Elmari osas olen teisel arvamusel, aga see selleks.

QUOTE]

Raadio Elmar oli toodud lihtsalt näitena, kuna see ainus Eestikeelset muusikat mängiv raadiojaam. Minagi tegelt Elmarit ei tahaks, enne mängu klassikaline The Sun jms oleks super hea, või veel parem nad oleksid laivis veel enne mängu annaksid kontserdi, siis oleks superluks, hea tunne oleks kõigil sees, aga see vastaste ninnunännutamine peab lõppema !

Kommentaar

Tegelt ka olid mingid Hispaania laulukesed või? Kurat võtaks kui eesti lugusid lasta ei kõlba pange midagi agressiivset lihtsalt: Come out and Play, Be Aggressive vms.
                      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                      If you're good at something, never do it for free - See above.
                      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                        MILLE KURADI PÄRAST LASTI ENNE MÄNGU JA VAHEAJAL JA IGAL POOL MUJAL HISPAANIA LUGUSID, NII PÄRITOLU, KUI KEELELISI. MILLE TÜRA PÄRAST ON VAJA LAKKUDA SUURE VASTASE TALLAALUSEID. SELLISTE PISIASJADE PÄRAST EI HAKKAGI EESTI KUNAGI VÕITMA KUI TEKITAME VASTASTELE JA KA NENDE FÄNNIDELE TUNDE ET NAD ON KODUS. PANGE RAADIO ELMAR KOONDISEMÄNGUKS PEALE !!!!!
                        Duubeldan. Enne Türgi mängu lastakse Arashi ja enne Kasasthani mängu Kibe Pusekit või?

Kommentaar

Pohh, ma saadan jalka liidule kohe kirja et ärge nunnutage neid.

Kommentaar

Why not lasta hispaania lugusid,jätab eestist positiivsema mulje.Me peame ennast ikka reklaamima kuidagi.Isegi oleks tore välismaal enda keeles midagi kuulda ju Seda eesti rocki , kus karjutakse mingit soga, võiks vähemaks võtta, enamus staadioni külastajatest on noored ju, mitte keskeakriisis mehed.The Suni-i mitte mingil juhul lasta,siis läheb tuju kohe nulli.
                            Hea mäng oli muidu.Mulle tundub Türgi Hispaaniast tugevam,nii positiivne ma ei oleks kui enamus siin..eriti veel siis kui me esimesena juhtima läheksime
                            Kahju oli sellest, kuidas osasid Eesti koondise mängijatest ei suunatud õigesti staadionilt lahkuma..või kui see,et nad hispaanlaste nimesid karjuvate fännide ja hispaania koondise bussi vahelt trügides, pidid leidma tee enda transpordini pidigi nii olema, siis häbi organiseerijatele.

Kommentaar

Üleeile treeninguajal on organiseerimine ikka väga null, ma usun jah, et treeningu ajal ei ole hullu turvat vaja aga ikka suht fun oli kui Xavi kõndis minuees ja Torres kõndis minu eest läbi.

"Tere! Mina kui Eesti koondise jalgpalli fänn mainin teile, et kurat ärge pugege per*e alla nendele kes siia mängima tulevad. Eile oli ju megahea kuulata kuidas pooltundi järjest lasti kuradi Hispaania muusikat. Mida te lootsite sellega? Et saame võidu nii, hahaha. Laske parem Eesti Muusikat, ja miks peavad vastased staadionil ennast koduselt tundma?
                              See on minu arvamus ja arvan, et paljud nõustuvad sellega. " Sellise kirja saatsin Jalkaliidule, mul pohh mis te ütlete aga minu arvamus oli see.

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                                Türklastega mänguks võiks suure ekraani tuua ja mingi onkli webcamis onnima panna. Tunneks türklased veel rohkem kodusemalt.

Kommentaar

Working...
                                X