Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Substitution in spainian team...
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Üks küsimus, ärge näkku lööge - Miks Eesti rünnakud/kontrad nii uimased olid?
      Kas sellepärast, et mängijad üldse ei avanenud ja olid kinni koguaeg?

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
        Üks küsimus, ärge näkku lööge - Miks Eesti rünnakud/kontrad nii uimased olid?
        Kas sellepärast, et mängijad üldse ei avanenud ja olid kinni koguaeg?
        Oli antud käsk,et mitte tormata rünnakusse,kui tormamisega seal pall kaotada siis oleks kohe perse majas..

Kommentaar

Okei tänan vastuse eest.

Kommentaar

Kes veel viimaseid autogramme tahab ja neid imemehi silmast silma näha, minge kella 8-9ks hommikul lennujaama.

Kommentaar

Eestist räägiti suhteliselt positiivse noodiga.

Casillas and Ramos gave good performances
              Michael Malkin (Uefa.com) / Realmadrid.com

European champions Spain scored three goals without reply at the A Le Coq Arena in Tallinn, although the game was much closer than the scoreline suggested with Estonia making the visitors work hard for their win.

No fear
              Tarmo Rüütli's team showed no fear against their illustrious opponents and had the first chance of the match – a 15th-minute strike from Vladimir Voskoboinikov which Spain goalkeeper Iker Casillas was forced to save. However, Vicente Del Bosque's men eventually gained control and secured a third straight victory in FIFA World Cup qualifying Group 5 thanks to goals from Juanito Gutiérrez, David Villa and Carlos Puyol.
              Penalty strike
              Spain could have taken the lead through Fernando Torres's first shot of the game and although the effort was well parried by Estonia goalkeeper Pavel Londak, Juanito eventually scored on 34 minutes, rising to head in a Xavi Hernández free-kick. Four minutes later, David Villa converted a penalty after Alo Bärengrub had brought Torres down in the box.
              Missed opportunity
              Estonia should have halved the deficit when Voskoboinikov ran through the Spain defence and rounded Casillas, but he sent the resulting shot wide from a tight angle. Puyol then put the outcome beyond doubt on 69 minutes when he nodded in another fine cross from Xavi.
              MATCH REPORT:
              0 - Estonia: Londak; Jaager, Piiroya, Barengrub, Kruglov; Kink (Puri, 59'), Vunk, Dmitrijev, Lindpere (Klavan, 75'); Vassiljev & Voskoboinikov (Saag, 74').

3 - Spain: Iker Casillas; Sergio Ramos (Iraola, 54'), Puyol, Juanito, Capdevila; Cazorla, Senna, Xavi, Iniesta (Riera, 78'); Villa (Cesc, 70') & Fernando Torres.

Goles: 0-1, 34': Juanito. 0-2, 38': Villa (penalty). 0-3, 69': Puyol.

Referee: Jonas Eriksson (SWE). Booked Barengrub (37'), Kink (56', Piiroya (87') and Iraola (89').

Highlights: Third Gropu V game in the qualifyinbg round for the 2010 World Cup. Venue: Le Coq Arena. Attendance: 7,000.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

palju siis rahvast oli? 7000 või 10500? tundub et see 7000 on õige
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  palju siis rahvast oli? 7000 või 10500? tundub et see 7000 on õige
                  rohkem kui 7000 oli ja vähem kui 10 500.pakuks kusgil 8500-9000.
                  FC Flora

Kommentaar

Mis klubi noored seekord A-koondistega väljakule tulid?

Kommentaar

Algselt postitas dannar
                      Aa ja miks iga krdi olulisema teleauditooriumiga jalkamängul topitakse Eesti hümni laulma Hannah.
                      Jäin sama mötlema, aga järele möeldes - tal on see keegi rikas abikaasa, mis ta nimi iganes ka poleks. Küllap on jalkaliidul raha niiväga vaja, et väike rahasüst Hannahi abikaasalt on ikka abiks. Suur auditoorium teadupoolest aitab teoreetiliselt hästi plaate müüa.

Algselt postitas rallikas
                      Mis klubi noored seekord A-koondistega väljakule tulid?
                      Saue Jalgpalliklubi

Algselt postitas mikk
                      Et kaitse oli hea, et Piiroja oli hea? Moodsas jalgpallis ei mõõdeta kaitse headust enasunustava ringijooksmise ja meeleheitlike spagaatide järgi. Kaitse on esimene liin rünnakuks. Mis kasu on Piiroja pingutusest kui ta ise palli saades ja isegi surve all olemata, läkitab kuhugi keskväljakupoole mõeldud söödu otse hispaanlase jalale. Kohe tekib uus Hispaania rünnak ja kohe vaja uuesti heroilist kaitse kangelaslikkust vaja näidata. ja siis hakkab kõik otsast peale...
                      Kas tohib - jaaa duubeldan. Löpuks ometi on keegi, kes ei ülista Piirojat vaid saab aru, et ringirabelemine ei ole hea mäng. Jah, ta päästab palju olukordasid, kuid midagi meisterilikku tema tegutsemises küll ei ole.

Kommentaar

Kalev Sport intervjuus ütles Pohlak, et selle mänguga tuli EJLile sisse üle 30 miljoni krooni.

Kuhu see siis suunatakse? :P

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                          Kalev Sport intervjuus ütles Pohlak, et selle mänguga tuli EJLile sisse üle 30 miljoni krooni.

Kuhu see siis suunatakse? :P
                          lillekülla ehk.keegi tuttav ütles et staadion ikka suht kehvas seisus ja et suht häbi hakkas hispaanlaste ees
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Ma mäletan kui ma tatt olin ja olin õnnelik, et öeldi et Lillekülale tuleb katus ja asjad. Nüüd ma juba pubekas ja ei näe ikka katust. Kurat loodame, et teevad suuremaks seda :PP

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              Ma mäletan kui ma tatt olin ja olin õnnelik, et öeldi et Lillekülale tuleb katus ja asjad. Nüüd ma juba pubekas ja ei näe ikka katust. Kurat loodame, et teevad suuremaks seda :PP
                              1. Tribüünide kohal ju on katus. Ega külalismeeskonna fännidele polegi katust vaja.
                              2. No mis mõttega sa seda suuremaks teed, kui isegi koondisemängudel ei saa statkat täis? Meistriliiga publikunumbrid on ju täiesti naeruväärsed.
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Mäletan, et Keskerakonna lubadus oli: "Teeme Lilleküla staadionile katuse peale, et Andres Oper ei külmetaks"... Nii palju siis sellest

Kommentaar

Working...
                                X