Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
    Aaajaaa, miks inimesed kohe, kui Eesti natuke ohtlikuma liigutuse teeb, püsti tõusevad?
    See segab nii haigelt lihtsalt.
    See on normaalne nähtus. See käib fännamise juurde. Suhteliselt imelik oleks lihtsalt istuda ja vaadata kuidas mehed liiguvad ja väravaid löövad või ma ei tea mida teevad. Püsti tõusmine ohtlikuma olukorra ajal on normaalne.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
      Türklastega mänguks võiks suure ekraani tuua ja mingi onkli webcamis onnima panna. Tunneks türklased veel rohkem kodusemalt.
      Best

Kommentaar

ja kui Anett ja Minett ka veel poputvad neid, siis ime ka pole et ennast hästi tunnevad meie kodus

Kommentaar

Minge viru väljakule,seal kogu hispaania koondis sööb mäcki burksi Ei saanud rahulikult süüa,kogu rahvas vaatas nagu maailma imet...samas imelikud arstid hispaanias,lasevad sportlastel süüa p*ska...

Kommentaar

einoh tra Rüütli võtku õppust. Homme poistega mäkki ja ülehomme uuesti ja veel ja veel kuni väravad ja võidud tulema hakkavad.

Kommentaar

Londak- Sama seis nagu kõikidel viimastel mängudel (va Bosnia)- võttis ära kõik pallid, mis võimalik, aga tänu kaitse prohmakatele pidi ikka kamaluga palle puurist välja korjama. Veidi enam võiks Londak kaitsjate peale kurja häält teha, aga ju pole mehe loomus selline.
              Jääger- Sai üllatavalt hästi Iniestaga hakkama ja oli muidu ka kaitses tubli. Kahjuks on Jääger oma ründeoskused Norras lootusetult minetanud.
              Bärengrub- Ei midagi erilist, samas ei midagi katastroofilist. Penaltiolukorras ma Bärengrubi ei süüdistaks, samas Puyoli selline mahamagamine on küll andestamatu.
              Piiroja- Ilusa mängu rikkus ära Torrese täielik vabaksjätmine viimase värava puhul. Üldiselt sai Raio tehniliste Hispaanlaste vastu üllatavalt hästi hakkama.
              Kruglov- Nagu viimastes mängudes tavaks saanud võib ühe värava tema arvele kirjutada. Mees, kes ei suuda terve mängu 100% keskendunuda ei tohiks olla Eesti koondise algkoosseisus.
              Kink- Ümmargune null. Täitis oma lubaduse ja kaotusseisus olles tegi mõttetu vea vastasele ja sai kollase.
              Dmitrjev- Kaitsefaasis tegi väga korraliku esituse ja parandas mitmel puhul kaasmängiajte paska. Ründefaasis nähtamatu.
              Vunk- Eilne üllataja. Oma kaaspoolikute võrreldes nigelamad mänguoskused korvas suure-suure tahtmisega. Teised võiks õppust võtta.
              Lindpere- Hetkel maailma ühe parima paremkaitsja ülemängimine oli Lindperele liiga suur tükk mida katki hammustada.
              Vassiljev- Eilne parim. Ohtlik, terav ja ainuke mänga, kes julges vastaseid üks-ühele ette võtta. Ja eraldi tugrik Vassiljelvile veel selle eest, et peale 0-2 väravat oli ta ainus, kes ei lasknud pead norgu ja proovis teisi ergutada.
              Voskoboinov- Vastupidiselt siinsete kaasfoorumlaste arvamustele tegi Vosko minu meelest tubli mängu. Okei, ei löönud oma olukordi ära, aga vähemalt suutis ta neid olukorrad endale luua. Saagi mängutulekuga kadus ründest koheselt kogu teravus ära.

Ma ei tea, kas asi oli äratarbitud alkoholis, aga eilne mängupilt oli minumeelest üsna lubav võrreldes Bosnia ja isegi Belgia mänguga. Paistab, et Rüütli on õigel teel.

Kommentaar

Ja eile sai mängu vaadatud asjaolude sunnil tribüünil "tavafännide" seas. Peaks mainima, et päris nõme kogemus oli- Eesti fännitribüüni laule polnud peaaegu absoluutselt kuulda (istusin umbes keskjoone juures) ning püstitõusmine (kaasa arvatud Eesti ohtlike momentide ajal) keelati selja taga istuvate inimeste poolt üsna kiiresti ära. Ime, et mul hümni ajal lasti püsti seista

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Ja eile sai mängu vaadatud asjaolude sunnil tribüünil "tavafännide" seas. Peaks mainima, et päris nõme kogemus oli- Eesti fännitribüüni laule polnud peaaegu absoluutselt kuulda (istusin umbes keskjoone juures) ning püstitõusmine (kaasa arvatud Eesti ohtlike momentide ajal) keelati selja taga istuvate inimeste poolt üsna kiiresti ära. Ime, et mul hümni ajal lasti püsti seista
                  paistab, et mul on kohaga vedanud

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                    Minge viru väljakule,seal kogu hispaania koondis sööb mäcki burksi Ei saanud rahulikult süüa,kogu rahvas vaatas nagu maailma imet...samas imelikud arstid hispaanias,lasevad sportlastel süüa p*ska...
                    Mis asja?

Kuna täna lennuk läks/läheb?

Kommentaar

istusin 3ndas reas aga püstiseismisega polnud minigt probleemi .
                      Algselt postitas Tofoa
                      Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Ngu kasutaja marrrrrtin ütles:"Aaajaaa, miks inimesed kohe, kui Eesti natuke ohtlikuma liigutuse teeb, püsti tõusevad?
                        See segab nii haigelt lihtsalt."

Nii et lase inimesel rahulikult jalgpalli nautida,ning ära sega teda.
                        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Võib olla oleks õigem kõhuli visata pinkide vahele.
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mis asja?

Kuna täna lennuk läks/läheb?
                            Seda ma ei tea,,mõned käisid isegi kasiinos raha laristamas Ning Del Bosque külastas adidase poodi

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                              Seda ma ei tea,,mõned käisid isegi kasiinos raha laristamas Ning Del Bosque külastas adidase poodi
                              HAhahaha, sa ajad jama juttu mees

Kommentaar

HAhahaha, sa ajad jama juttu mees
                                Torres ja Villa pidutsesid koos Liis Lassi ja Anu Saagimiga

Kommentaar

Working...
                                X