Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
    tulemus tulemuseks, kurat õlut anti ainult põhja peale 30 krooni eest, bullshit.
    Sulle? >Võib üldse õlut müüa?
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

alkoholivaba võib ikka müüa
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        alkoholivaba võib ikka müüa
        On see õlu?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

karastusjook

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            Kõige sitem oli Kink, ei tea mis taga on ikka. Talenti on mega palju, kiirust, tehinkat, mis iganes vaja ühel ääreründajal aga miks ta seda kõike ei realiseeri? ei oli pask, mis pask täitsa tühikoht

Vosko miljonikroonine võimalus jääb kripeldama aga nuh kui mees pole ma ei tea mis ajast klubi eest mängida korralikult saand, siis mida tahta tast, lõi vedelaks värava ees. kordust vaadates siis oleks võinud ükskõik, mis nurka lükata kuna Casillias oli juba põlvi ja ta lõi talle vastu jalgu ikkagi! Vaadake kordust ja imestage, kui totte VOsko oli. Aga muidu hea mäng tegelt talt.

Zenjov puudumine on ja jääb müstikaks.

Vunk oli täitsa OK minu arust ja Kruglov väga hull ka ju pold. Parandage mind, kui vaja aga minu arust tegi ta oma koondise ühe viimase aja parima mängu
            Kattub pea täielikult minu arusaamaga eilsest mängust. Lisaks veel, et väga hea mulje jättis eile vasakul äärel ka Lindpere.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Kust näeks seda Vosko hiigelvõimalust? Olin teises otsas ja ei saanud midagi aru, mis seal toimus.

Kommentaar

ei, hispaania oli ikka väga hea, hea meel, et nad eestit võitsid. rootsi kohtunikelt ka soliidne vilepartii

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                  AINULT (!) kõrgliigadest.
                  Tegelikult on eesti madalamates liigades väga palju häid mängijaid...lihtsalt see värbamise süsteem on ajuvaba ja meenutab natuke "onupoja" poliitikat. Need, kelle treeneritel sidemeid pole, puuduvad üldse võimalused pääseda kuhugile. Minu arvates peaks muutma üldist noorte mängijate värbamist eesti noorte koondisesse. Kui alustada täiesti põhjast, hakkab ehk muutuma ka üldine pilt!

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                    Kust näeks seda Vosko hiigelvõimalust? Olin teises otsas ja ei saanud midagi aru, mis seal toimus.

Kommentaar

Päris suurepärane suurepärane suurepärane võimalus oli ikka, Voskol lõi põhja alt ehk Näha on, et enne lööki oli Casillias põlv juba maas aga ikka lõi sinna pihta löönd kus kurat ja pall oleks sees oled aga nuh Eesti ikka suudab

Kommentaar

Kas keegi teab ,mis kell täna lennuk läheb ?(hispaaniasse)

Kommentaar

Algselt postitas when Vaata postitust
                          Kas keegi teab ,mis kell täna lennuk läheb ?(hispaaniasse)
                          Hispaanlased peaks lahkuma homme ja mitte hispaaniasse vaid Belgiasse

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            Päris suurepärane suurepärane suurepärane võimalus oli ikka, Voskol lõi põhja alt ehk Näha on, et enne lööki oli Casillias põlv juba maas aga ikka lõi sinna pihta löönd kus kurat ja pall oleks sees oled aga nuh Eesti ikka suudab
                            ta lõi reie pihta.

Kommentaar

Londak- prohmakaid ei teinud, päästis mis päästa annab, hea mäng
                              Piiroja- kaitseliini kindel liider, õigustas kapteni kohta, väga hea mäng
                              Bärengrub- kohati ikka ebakindel aga vähemalt oli näha et tahtis platsil olla ja võitles vapralt
                              Kruglov- hea mäng, kuigi jh esimeses väravas magas tema oma mehe maha, tsenderdused ka tihti ebatäpsed, muidu hea
                              Jääger- polnud väga teda näha, Iniestaga oli tal pusimist küllaga, enam vähem mäng
                              Dimitrjev- ei olnud üldse näha, kuigi jh ega ta rohkem kaitsevpoolik ka
                              Kink- teda ei näinudki praktiliselt, väga ebaõnnestunud esitus, ei tea mis juhtus, teravus puudus
                              Lindpere- esimene poolaeg ei saanud nagu ennast käima, teisel poolajal näitas oma häid teravaid tsenderdusi, millest tekkisid ka olukorrad mida ei raeliseeritud, hea esitus
                              Vunk - läheb järjest paremaks, võitles vapralt nagu kõik
                              Vassiljev- minu arust mängu üks parim üldse, hea tehnika tal ja seda ta ka näitas, otsis sööte edasi ja küsis julgelt endale palli, tahtis teha, kahju et oma võimalus ära ei löönud
                              Vosko - oli ikka mitu väga head võimalust, ründaja peab need ära lööma, see tema kohus aga ei suutnud, vähemalt võitles kõvasti seal ees üksi, muidu norm mäng
                              Puri- tuli vahetusest ja näitas kohe teravust, vääriks kindlasti rohkem mänguaega ja võimalust end tõestada
                              Saag- tuli, lühikese mänguajaga ei suutnudki end päriselt avada
                              Klavan - üllatus et välja jäi algkoosseisust, see oli üllatus tallegi ma arvan, sest oli näha kui vahetusest sisse tuli, tuju tal nagu polnud, samas mäng oli juba tehtud ka

Zenjovi taaskordne mängu mittepääsemine on ikka müstika, kas tal siis vigastus või rüütlil mingi vimm temaga, see ei ole normaalne, usun et Oper ja Zenjov oleks Vokso võimalustest midagi ikka ära löönud, lootus et vaid Tpürgi mänguks Rüütli suudab panna ründesse ründaja kes ka realiseerib.

Kommentaar

Mis kell nad siis lähevad belgiasse?

Kommentaar

Working...
                                X