Võiks olla nii, et orkester tuleb väljakule ja fännid laulavad. Nagu vanasti oli
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?
Collapse
X
-
hmm... kas tõesti? kui ausalt õelda, et nii noodist mööda laulmist ma enam küll ei tahaks kuulata, kõrvadel hakkas lausa valus...Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustTahaks Belgia mängu hümni uuesti kuulata. Päris kenasti laulsid õed Õigemeeled
Kommentaar
-
ühe korra ju laulis ainult fännisektor pärast pikka pinda käimist ja õiendamist. ei kukkunud kõige paremini välja.Algselt postitas jkddp Vaata postitustkes, kes, kes! krt kas tõesti ei saa nii orgunnida, et fännisektor laulab hümni?
minu jaoks on mõjusaim hümni esitus olnud ilmselt Oliver Kuusiku oma (EST-TUR mäng).
Kommentaar
-
Kui ma ei eksi oli see Eesti-Moldova mäng... siis ei olnud eriti palju fänne ka.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustühe korra ju laulis ainult fännisektor pärast pikka pinda käimist ja õiendamist. ei kukkunud kõige paremini välja.
minu jaoks on mõjusaim hümni esitus olnud ilmselt Oliver Kuusiku oma (EST-TUR mäng).FC Flora
Kommentaar
-
plussiks oleks ka silmailuAlgselt postitas erxu Vaata postitustKui noored piffid seal laulavad, tundub see nii hell ja pehmeke ..
Kommentaar
-
Miks ei osata eesti keele grammatikat? Põhjused on ilmselt sarnased.Algselt postitas jkddp Vaata postitustOrkester peaks mängima fännitribüüni ees ja kindlasti tuleks mitte kasutada võimendust.
Ja miks ei osata hümni???
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar