Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?
Collapse
X
-
kuuldavasti tulevad Arthur Abraham ja vennad Klitskod ka kihnlastele appiAlgselt postitas aanvaller Vaata postitustKui nüüd 1. aprilli puhul pisut nalja teha, siis kihnlased suurendasid lauljate arvu, et mitte fännidelt peksa saada.AILTON
Kommentaar
-
Tunned ennast puudutatuna või? Tuleviku otsuseid tehakse ju tihtipeale mineviku sündmuste põhjalt, ei?Algselt postitas dareth Vaata postitustIga mängu eel ilmub keegi originaalne idioot välja, kes JPH eest hoiatab.
Kommentaar
-
Ei tunne puudutatuna (ei ole ka JPH-ga seotud).Algselt postitas Darren Vaata postitustTunned ennast puudutatuna või? Tuleviku otsuseid tehakse ju tihtipeale mineviku sündmuste põhjalt, ei?
Armeenia mängu ja Sundja väänlemise vahele on jäänud juba kuus kodumängu.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
See oli jah natukene hummorikas, et kõik arvasid peale esimest salmi, et pidu läbiAlgselt postitas erxu Vaata postitustHümn läks nii pikaks, et peale teist salmi juba väristati korraks suurt lippu isegi, aga siis lauldi edasi ja kõigil on sõnad meelest läinud..
.
Aga muidu olid kihnlased päris head hümniesitajad
Kommentaar
-
olgugi et hümni peaks esitama korrektselt, pole mul eriti midagi ette neile heita. oli meeldiv laulda kõik kolm salmi.
minu arust ei ole tähtis kui hästi sa laulda oskad, tähtis on see et sa laulad(suu liigutamine ei loe). kes vähemalt korraks on Mereväge külastanud teab kuidas lauldakse hümni. Hümni lauldakse kõva, selge häälega, isegi kui lauluhäält ei ole. Pole tähtis mida teised arvavad, tähtis on et sa ise oled uhke ja näitad seda välja.
Minu soovitus: Õppige sõnad ära ja ärge hoidke ennast tagasi!AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar