Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Leedu (algselt Eesti - Türkmenistan)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
    see ilmselt?

--

Pasi, pane käsi südamele, see tegi ju haiget, et Aivar Pohlak isegi ei rääkinud sinuga Eesti koondise peatreeneri kohast?

"Ma pole ennast kunagi sinna koondise etteotsa toppinud. Mulle meeldis treeneritest väga Viggo Jenseni stiil, ta on vana kogenud härrasmees. Mind üllatas see, et ta tuli ise meie trenne vaatama, tutvustas ennast ning oli väga avatud. Sõnasin talle: „Viggo, ütlen sulle otse, mida ma Flora mängijatest arvan.” Mina ei valeta ja vassi, et võta see või teine. Ütlen seda, mida näen. Mulle imponeeris Viggo juures see, et ta pidevalt uuris mängijate kohta.
    Sain hästi läbi ka Jelle Goesiga, aga tema ei küsinud iial, et kuule Pasi, kuidas näiteks Martin Vunk mängib, mis vormis on keegi teine. Koondise lootsina oleks minu käekiri selline, et uuriksin klubitreeneritelt aktiivselt mängijate kohta. Eesti on ju väike maa. Arvasin, et siin tehakse ikka koostööd, aga eksisin. Uskusin, et koondis on Eestis lipulaev, millele järgneb U21 meeskond ning alles siis klubid. Aga minult ei küsitud nende kolme aasta jooksul kordagi nõu. 2007. aastal olid mul oma ideed, aga ju ma olin nii loll, uskudes, et koondise peatreener tahab minuga koostööd teha. Oskan väga hästi ka tiimis töötada, ma pole mingi boss, kes kõike ise otsustab. Ma oleksin võinud enda hoole alla võtta mingi väikese osa koondisest, tuua sinna oma oskusi. Tänapäeval enam ei käi need asjad nii, et üks mees teeb kõik ise. Mul oli oma kontseptsioon ning mõtted, mida ma võiksin koondise heaks teha, et arendada Eesti jalgpalli, aga see kontseptsioon on mul praeguseks visatud kodus – saatana – ammuilma prügikasti. Sest keegi pole lihtsalt tahtnud seda kasutada."

Kas praegune juhendaja Tarmo Rüütli on sinult mingit nõu küsinud või Flora mängijate asjus ühendust võtnud?

"Ta pole mulle kordagi isegi helistanud, pole öelnud, et lähme kohvile, arutame asju. Ma imestan selle üle. Tulen sellisest kultuurist, kus asju aetakse teistmoodi, minu jaoks on see nii harjumatu."
    kibestunud mehe kibestunud jorin. vorm realiseeritakse mängus, mitte treeningul ning mängudel on täri pidevalt kohal. pasi vingumine oleks õigustatud juhul, kui ejl oleks koondise etteotsa toonud mingi lambiantsu kuskilt balkanilt või lääne-euroopast, kes pole ühtegi eesti koondislast kunagi näinud ega mängimas näinud, kuid tarmo on pooltel vendadel treener olnud.

Kommentaar

...kas kõikse-mees on kodu jõudnud või on veel saardes tormivangis=?
      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
        ...kas kõikse-mees on kodu jõudnud või on veel saardes tormivangis=?
        Mõned piraajad on veel Saaremaal vangis jah. Vanasti oli Saaremaal hea kange õlu ...
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Jalkahaigla buss jäi kuuldavasti siia, Seni organiseeritud transport sai üle väina.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            Jalkahaigla buss jäi kuuldavasti siia, Seni organiseeritud transport sai üle väina.
            Jah, meie buss kodus ja JH buss kuuldavasti alles homme mandrile. Ainuke ja viimane praam tuli meiega ja järgmine pidi tulema esmaspäeva hommikul 6
            Tagasitee saarest oli ikka täiesti kreisi, soomlaste buss oli kraavis... hyvä suomi... noh me käisime ka korra ära aga õnneks mitte katuse peal.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
              Kui sa asja tagamaid täpselt ei tea, siis ole vait

Kuuldavasti vabandas Sen hiljem Aivari ees, nii et loodetavasti oleme sõbrad ikka edasi.
              17, tundub et sa nagu tead eriti palju
              kahju et selline asi juhtus
              kuuldavast sen ei vabandanud mitte kellegi ees, asi oli vastupidi.
              ja ei tahaks sellest rohkem rääkida, kes nägid need teavad

Kommentaar

17 on ju pohlaku kannupoiss.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  17 on ju pohlaku kannupoiss.
                  jah, eston
                  rääkisin just 17-ga msn-is, ega sealt mingit tarka juttu ei tulegi
                  kuuldavasti vaid

Kommentaar

kahju muidugi et sa ei saanud tulla ja fitti pidi jansuga koos olema aga KUULDAVASTI oli kõik hästi ja noorpaar elab hästi

Kommentaar

Sen krt..

ma ütlesin sulle, et mul ei ole vaja taolise mõttetuse pärast suhteid kellegagi rikkuda.

ma olen veendunud, et õigesti ei käitunud ei sina, ei Aivar, ei Kasper, ei mina, ei keegi.

kõik eksisid mingitpidi mingi nurga alt, face that. asi on toimunud, teha ei ole midagi, muuta enam ei saa.

kahju igaljuhul, et asi nii suureks läks ja nii, a no mis sa teed.

kuuldavasti.

Kommentaar

Kui see mäng FIFA lipu all toimus, siis peaks kiirabi kohal olema.

Kommentaar

Aga miks siis ikkagi kiirabi ei olnud? See on ju elementaarne! Selline väljak ja ilmastikuolud kümne kordistavad vigastuseohtu. Väga halb organiseeritus järelikult.

Kommentaar

Kuressaares vist ikka, Orissaare kandis või kusagil sealkandis peaks ka üks auto olema.

aga see selleks.

Kommentaar

äkki siis üks kiirabi mandrilt kaasa
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ärge ajage paska. Kuressaare haiglal on neid autosi vähemalt mitu ja nende kodulehel on teenusena selgelt kirjas kiirabiauto rentimine koos brigaadiga või ilma. Aivar pole ilmselt sellega üldse tegelenudki.
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Working...
                                X