Algselt postitas smörgåsbord
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Leedu (algselt Eesti - Türkmenistan)
Collapse
X
-
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust...kas kõikse-mees on kodu jõudnud või on veel saardes tormivangis=?Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustJalkahaigla buss jäi kuuldavasti siia, Seni organiseeritud transport sai üle väina.
Tagasitee saarest oli ikka täiesti kreisi, soomlaste buss oli kraavis... hyvä suomi... noh me käisime ka korra ära aga õnneks mitte katuse peal.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKui sa asja tagamaid täpselt ei tea, siis ole vait
Kuuldavasti vabandas Sen hiljem Aivari ees, nii et loodetavasti oleme sõbrad ikka edasi.
kahju et selline asi juhtus
kuuldavast sen ei vabandanud mitte kellegi ees, asi oli vastupidi.
ja ei tahaks sellest rohkem rääkida, kes nägid need teavad
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust17 on ju pohlaku kannupoiss.
rääkisin just 17-ga msn-is, ega sealt mingit tarka juttu ei tulegi
kuuldavasti vaid
Kommentaar
-
Sen krt..
ma ütlesin sulle, et mul ei ole vaja taolise mõttetuse pärast suhteid kellegagi rikkuda.
ma olen veendunud, et õigesti ei käitunud ei sina, ei Aivar, ei Kasper, ei mina, ei keegi.
kõik eksisid mingitpidi mingi nurga alt, face that. asi on toimunud, teha ei ole midagi, muuta enam ei saa.
kahju igaljuhul, et asi nii suureks läks ja nii, a no mis sa teed.
kuuldavasti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar