Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Need venelased vähemasti kuidagigi seotud Eestiga (sündinud siin, vanemad eestlased vms.).
tõsi. kuid ma arvan, et eesti peaks minema seda teed, mis teed läheb ka ülejäänud maailm. enamik konkurentsivõimelised meeskonnad on endale saanud täiendust välismaalaste näol. ja kui mehed tahavad mängida eesti koondise eest ja neist oleks abi, siis miks mitte?
tõsi. kuid ma arvan, et eesti peaks minema seda teed, mis teed läheb ka ülejäänud maailm. enamik konkurentsivõimelised meeskonnad on endale saanud täiendust välismaalaste näol. ja kui mehed tahavad mängida eesti koondise eest ja neist oleks abi, siis miks mitte?
jah, siis hakkame neile raha ka peale maksma ja oleme leiutanud .. klubijalgpalli!
ei pea aga tasuks eeskuju võtta. see ei tähenda, et me peaks nüüd hakkama ohjeldamatult välismaalasi sisse tooma. tasuks vähemalt kaaluda seda võimalust. kui mehed ei sobi koondisse, siis ei sobi.
Mida nad juurde annaksid?Täiesti keskpärased tüübid on.
Tulevad mehed metsast kes on Eestis elanud 1-2 a. ja ütlevad et me tahaks teie koondist esindada?Debiilsus
ma ise usun, et see tuleks ainult kasuks. tõstaks konkurentsi eesti koondise kutse pärast ja arendaks eesti koondise mängu. olen küll näinud korra nende mängu aga seal olid mehed suhteliselt tehnilised ja hea platsinägemisega.
Kui selle küsimuse soccerneti toimetusele saatsin( Võibolla keegi saatis veel), siis küll ei uskunud, et nii suur vastukaja tuleb sellele.
Nojaa, kui mehed tõesti õpiks selgeks eesti keele ja mängiks ka edaspidi Eestis, siis miks mitte. Jah, ei tea, kuidas nad kõrgemal tasemel mängivad, kui Eesti liiga, aga eks tulevik näitab.
Kuigi ma olen 99% kindel, et need 2 konkreetset meest kindlasti Eesti koondist ei esinda, siis kindlasti on meil tulevikus mõni neeger koondises.
Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»
Mida nad juurde annaksid?Täiesti keskpärased tüübid on.
Tulevad mehed metsast kes on Eestis elanud 1-2 a. ja ütlevad et me tahaks teie koondist esindada?Debiilsus
nad ei tulnud, et me nüüd tahame teie koondist esindada. neilt küsiti ja mehed oleks nõus mängima eesti koondise eest
Kommentaar