Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Brasiillased koondisse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
    3. korda see küsimus siin.
    Zenjov oskab eesti keelt korralikult. Pärnus pole lasnamäed, kus saaks vaid vene keelega läbi.
    Vabandust, proovin nüüd meelde jätta. Aga ei jõua iga marurahvusliku vaidlemise vahelt alati köike vajalikku infot välja lugeda.

Kommentaar

kui nüüd see teema sisse tuli, et puhast eestlast pole olemas.. siis selle valguses on kesa suhtumine eriti tobedalt radikaalne.
      võtan siinkohal ennast näiteks - ema poolsed vana-vanemad tulid peale küüditamist ning seejärel liikumisloa saamist Eestisse elma - mõlemad olid 0% eestlased.
      Ema sündis, kasvas Eestis, käis eesti keelsetes lasteaedades ning kooldies - eesti keel on olnud alati tema "emakeeleks", vaatamata päritolule.
      Mina olen seega kõige puhtamat sorti poluvernik, kas kesa arvates ei tohiks mina ning teised sarnase päritoluga inimesed koondist esindada? Ja uskuge - selliseid inimesi on siin palju.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Ma arvan, et pole mõtet enda päritolu pärast kohe üldistusi teha.
        sina olid mi inspiratsiooni allikaks selle kirjutise puhul
        b-day

Kommentaar

Lollid olete peast või? Iga teema keeratakse mingi eestlase-venelase segapudruks. Minge arutage seda kusagil omaette, see teema on brasside koondisse võtmise kohta ja nüüd on siin kolm lehekülge möga selle kohta, kas Morozov oskab ikka eesti keelt või mitte. Lasteaed.

Mis brassidesse puutub, siis nii palju kui mina neid mängimas olen näinud, on tegu eesti liiga mõistes veidi üle keskmise (Arruda) ja üsna hea (Nunez) mängijaga. Mingist koondiseteemast ei saa sellise taseme juures juttugi tulla. Samas nende poolt üsna sümpaatne vastus küsimusele. Aga nagu Rüütli ütles, sooviks see jääbki.
          League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

oku, kui ainult neid kahte vaadata, siis jääks teema väga lühikeseks ja igavaks - selge on, et need kaks tegelast koondisematerjaliks ei sobi.

Samas nagu näha, siis valdav osa sõnavõtnutest vaataks asja siiski laiema pilguga ning kuna meil siin muud sellelaadset teemat pole, siis on just see teema vägagi sobiv arutama - kuidas fännid suhtuvad "kodustatud" koondislastesse?
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
              kooldies - eesti keel on olnud alati tema "emakeeleks", vaatamata päritolule.
              Mina olen seega kõige puhtamat sorti poluvernik, kas kesa arvates ei tohiks mina ning teised sarnase päritoluga inimesed koondist esindada? .
              Lihtsalt ääremärkusena- tee endale selgeks sõna "poluvernik" tähendus. Siis saad aru, et sa ei kuulu mitte nende hulka. Muideks- "poluvernikute" kohta oli aasta algul ka huvitav näitus... Harimise mõttes- tähendab "poluvernik" inimest, kelle usk on mmix luteri ja vene õigeusust. See ikka usuline mõiste, mitte rahvuse mõiste.
              Aga paljud teavad üldse fashismi ja natsismi erinevust. Ok- anname andeks
              keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                sina olid mi inspiratsiooni allikaks selle kirjutise puhul
                Hakka nüüd jah keerutama.

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust
                  Lihtsalt ääremärkusena- tee endale selgeks sõna "poluvernik" tähendus. Siis saad aru, et sa ei kuulu mitte nende hulka. Muideks- "poluvernikute" kohta oli aasta algul ka huvitav näitus... Harimise mõttes- tähendab "poluvernik" inimest, kelle usk on mmix luteri ja vene õigeusust. See ikka usuline mõiste, mitte rahvuse mõiste.
                  Aga paljud teavad üldse fashismi ja natsismi erinevust. Ok- anname andeks
                  tänan, uued teadmised ning eksiarvamuste kummutamised tulevad alati kasuks
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    kui nüüd see teema sisse tuli, et puhast eestlast pole olemas.. siis selle valguses on kesa suhtumine eriti tobedalt radikaalne.
                    võtan siinkohal ennast näiteks - ema poolsed vana-vanemad tulid peale küüditamist ning seejärel liikumisloa saamist Eestisse elma - mõlemad olid 0% eestlased.
                    Ema sündis, kasvas Eestis, käis eesti keelsetes lasteaedades ning kooldies - eesti keel on olnud alati tema "emakeeleks", vaatamata päritolule.
                    Mina olen seega kõige puhtamat sorti poluvernik.
                    "Popalamtšik" vaid mitte "poluvernik".

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust
                      Mu üks vanaema oli vene õigeusku. Teine vanaema oli luterlane. ma olen siis ka poluvernik.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

No ma ei tea teaduslikku põhjendust, aga rahva mälus on poluvernik ikka see, kes räägib eesti keelt aktsiendiga, kuid räägib! Ärge nüüd hukka mõistke.

Kommentaar

to rein: sina oled pooletoobine.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                            to rein: sina oled pooletoobine.
                            Jeesh, jeesh...
                            Sa oled lihtsalt kade, et Tarmo lubas mind ja Scootrit konndisesse kutsuda.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

unenägude teema on offtopikus

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Tooks näiteks Levadia fenomeni kui eurokupidel hiilgavalt esinedes saadi hulgaliselt eestlastest fänne, kus on need eestlastest fännid aga nüüd kui rahvusvaheline edu kadunud.
                                Mina olen tribüünil iga nädal.
                                Ja hoolimata sellest, et vanaisa mulle –ov lõpulise perekonnanime pärandas, pean end eestlaseks ja ahastan iga kord kui loen kommentaare võtmes „Tõnn Tõru esiliigast on parem Eesti koondislane kui Aleksandr Dmitrijev.“

Meie jalgpalliväljak ei ole muud kui meie ühiskonna mudel. Ja kui tekib piisav osakaal muulasi ühiskonda, tekib neid ka jalgpalli. Olgu nad siis venelased või brassid.

Võib-olla peaksime pigem küsima, et miks Tõnn Tõru ei ole parem mängija kui Aleksandr Dmitrijev?

Kommentaar

Working...
                                X