Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    ideekohaselt peaks vist Eestil olema õigus umbes 1000 piletile? stata vist 10000 mahutab

.. ei viici otsida ent mulle jäi meelde et justkui 15 000 kohta/inimest mahutab e. siis 1500 peake nagu välisfännidele/meile eraldatama ..kui.... aga kahjuks vist mitte...
    RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
      .. ei viici otsida ent mulle jäi meelde et justkui 15 000 kohta/inimest mahutab e. siis 1500 peake nagu välisfännidele/meile eraldatama ..kui.... aga kahjuks vist mitte...

14 600

Kommentaar

ommik
        03.sept minek siis türki ja sealt kohe edasi hispaaniasse
        võtan kaasa salle ja mängumärke
        kui huvi on, siis astuge aga ligi
        Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas kastjan Vaata postitust
          Esmaspäeva hommikul tellisin EJL-st 1 pileti ja siis oli veel 2 vaba piletit alles. Ei oska nüüd öelda, mis seisud praegu on, aga kindlasti on kõige operatiivsem kohe hommikul EJL-i helistada ja järgi uurida. Telefoni teel saab ka ilusti ära broneerida.

EJL-i tel: 627 99 60
          krdi jama värk, paistab et olen hiljaks jäänud
          oskab keegi aidata või tuleb tõesti äkki hispaanlastega rääkida?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

aga andke vähemalt liitu märku, et nad järgmisel korral rohkem pileteid broneeriks, kui võimalik
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

naisterahvas EJL-st vastas et EJL oli lisaks broneeringutele veel 4(!) piletit kõrvale pannud. seda on natuke vähe tõesti.
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                aga andke vähemalt liitu märku, et nad järgmisel korral rohkem pileteid broneeriks, kui võimalik
                Sellega on vist nii ,et bronnida võid ju niipalju ,kui sul lubatud aga siis mingil hetkel pead nad välja ostma. Meie vutiliit ei julge riske võtta ja katsub juba enne välja selgitada ,kui palju meid läheb ja siis ostab välja .
                Ma kindel ei ole aga pakun ,et nii võib see olla.
                Aga alati võiks EJL-il siiski mingi reserv olla ,kas või nende jaoks ,kes elavad ja töötavad Hispaanias ja meie bronnidest midagi ei tea.
                Aga ühte peab ütlema ,et peaaegu alati on EJL-i piletimüügi ja leviga üks igavene jama ja ajudekepp olnud.
                FCF Forever

Kommentaar

Kes AK uudiseid ei vaata.

Jalgpallikoondis valmistub mängudeks Türgi ja Hispaaniaga

Kommentaar

Lorenzo ja co, kes rohkem seal kandis liikunud! Kas oskate vihjeid anda kus laupäeval oleks võimalik Madriidis TYR-EST mängu näha? Ma võin türklaste baari ka minna On seal Türgi kõrtse? Pole Madriidis kunagi käinud.
                    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

... sesoses pöördumatu õnnetusega minu pereliikmega ei saa ilmselt Hispaaniasse tulla - pakun võimalust 6400.- EEKi eest (+ mängupilet 300.-) lennata HOMME! Hispaaniasse - Malaga - päikeserannikule Costa del Soli 04.-11.09. e. nädal kohapeal , hommiku ja õhtusöök hinnas , hotell ***/**** tärni .... kaasa tulev seltskond (10 inim.) on tore!

Ahjaa- ilmselt saab maksta reisu eest ka osade kaupa vms.
                      Näiteks : 900.- nimevahetuse eest turismibüroole kohe, minupoolt makstud 5500.- siis mitmes osas (ehkki meelsasti saaks kohe raha kätte aga noh - masu-pupu-täpe jne. ...nii et mõistlik kokkulepe võimalik)

Kiire nagu te aru saate.

50 54366
                      Jansa
                      rumma@propartnerid.ee
                      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
                        Lorenzo ja co, kes rohkem seal kandis liikunud! Kas oskate vihjeid anda kus laupäeval oleks võimalik Madriidis TYR-EST mängu näha? Ma võin türklaste baari ka minna On seal Türgi kõrtse? Pole Madriidis kunagi käinud.
                        Madriidiga kahjuks aidata ei oska
                        türklaste baare on kindlasti seal.
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          Madriidiga kahjuks aidata ei oska
                          türklaste baare on kindlasti seal.
                          Praegu on see häda kah, et suur osa asutusi on alles kinni - suvepuhkus ja asjad. Ma olen ise terve nädala juba Madridis elanud, aga pole veel mingit korralikku jalkakõrtsi (ei türklaste ega ka teiste oma) kohanud. Aga jah, ma pole viitsind selle palavusega suurt ringi kah jalutada.

Kommentaar

Nonii, loetud tunnid jäänud, väike välja magamine ja ongi minek. Meridas näeme, raisk!
                            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

..egas keegi jalgpallihaigetest juhuslikult pühapäeva hommikul 6:45 Tallinnast Helsinkisse Vantaa lennuväljale ei lenda et sealt edasi kell 12:45 Malagas maanduda?
                              RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                                ..egas keegi jalgpallihaigetest juhuslikult pühapäeva hommikul 6:45 Tallinnast Helsinkisse Vantaa lennuväljale ei lenda et sealt edasi kell 12:45 Malagas maanduda?
                                Lähed ikka järgi jah?
                                Malaga punt on juba Malaga hotellis, naudivad veine ja hotellimõnusid.
                                Telefonist kostis igaljuhul mõnusat suminat
                                Stardini 12 h

Kommentaar

Working...
                                X