Ats pole kah pmst trenni teinud, kui mängivad, siis usun et 30 minti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hispaania-Eesti
Collapse
X
-
Viimastel päevadel on mitmed sõbrad ja tuttavad ,kes Hispaaniasse mängule sõidavad mult igasugu fännikraami tellinud. ja selle pärast teatan ka teistele ,keda ma võibolla ei tunne ,et kui on mingeid mütside ,sallide , särkide või pusade soovi siis ärge hakake poest või lennujaamast ostma vaid helistage + 372 52 14 160 ja vaadake meie kodukalt wwww.supportergrupp.ee Hoiate kõvasti kokku ,sest meie firma varustab just Lennujaama suveniiride poodi ja ka muid poode ,mis müüvad fännitemaatikat.FCF Forever
Kommentaar
-
Nii, kuna mu teadmised Lissabonist on kyllaltki kasinad, aga siin figureerib kodanik Lorenzo, kellel paistab neid enam kui kyll olevat, siis ma kuulaks hea meelega teadjamehe arvamusi selliste punktide kohta:
1. Kavatsen naasta Lissaboni reede oise bussiga Sevillast (alsa.es), ool vastu 12. septembrit. Kui buss peaks joudma Sete Riose bussijaama kell 6:00 ja mu lennuk Dubaisse valjub 8:15, kas see veidi yle 2h on piisav aeg Lissaboni lennujaama joudmiseks ja seal toimetamiseks? Kas Lissabonis muidu e-check-in ka toimib?
2. Kas Sul on kogemusi Lissabonist auto rentimisega? Meil on plaan votta 7-9 kohaline isend, kuhu me peaks poorduma, et raha jaaks ka veini jaoks ja samas oleks auto selline, mida ei pea parast Lissaboni tagasi lykkama?
3. Kus voiks Lissabonis naidata 5. septembri ohtul Tyrgi-Eesti mangu? Soovitavalt ilma nugadeta Tyrgi fannidega.
Suured tanud juba ette!Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustRüütli sõnul peaks Puri tervenema hiljemalt kohtumiseks Hispaaniaga, Purjega on keerulisem seis.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOtsus on vastu võetud ,et Sander ei mängi kumbagi mängu . Rüütli ootas lihtsalt arstide otsust ja see on selline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Miq Vaata postitustNii, kuna mu teadmised Lissabonist on kyllaltki kasinad, aga siin figureerib kodanik Lorenzo, kellel paistab neid enam kui kyll olevat, siis ma kuulaks hea meelega teadjamehe arvamusi selliste punktide kohta:
1. Kavatsen naasta Lissaboni reede oise bussiga Sevillast (alsa.es), ool vastu 12. septembrit. Kui buss peaks joudma Sete Riose bussijaama kell 6:00 ja mu lennuk Dubaisse valjub 8:15, kas see veidi yle 2h on piisav aeg Lissaboni lennujaama joudmiseks ja seal toimetamiseks? Kas Lissabonis muidu e-check-in ka toimib?
2. Kas Sul on kogemusi Lissabonist auto rentimisega? Meil on plaan votta 7-9 kohaline isend, kuhu me peaks poorduma, et raha jaaks ka veini jaoks ja samas oleks auto selline, mida ei pea parast Lissaboni tagasi lykkama?
3. Kus voiks Lissabonis naidata 5. septembri ohtul Tyrgi-Eesti mangu? Soovitavalt ilma nugadeta Tyrgi fannidega.
Suured tanud juba ette!
niipalju saan sind aidata, et Sete Riose bussijaam on suht lähedal lennujaamale. taksoga vist kümmekond minutit sõitu.
e-check-in-st Lissabonis ei tea midagi. kas see mitte ei sõltu eelkõige lennufirmast kellega lendad?
autorendiga pole ka eriti kokku puutunud, ainult siin Faros. kuid AutoJardim peaks olema kobe ja üleriigiline. http://www.auto-jardim.com/?idioma=us
Türgi-Eesti mängu kohta ei oska ka kuidagi aidata. äkki teab midagi Lissaboni saatkond kosta? Suursaadikuks siin ju Mart Tarmakäkki toimub Lissaboni-eestlaste vahel mingi koosvaatamine?
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsel juhul saan aidata 3 inimese transportimisega. mul endal nimelt lube pole ja naine on roolis.
aga koík muidugi ainult siis kui toesti laheb minekuksCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustseda nüüd et tuleks küll. kuid nüüd äkki keegi oskab öelda et kust saaks pileteid veel mängule?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustseda nüüd et tuleks küll. kuid nüüd äkki keegi oskab öelda et kust saaks pileteid veel mängule?
EJL-i tel: 627 99 60
Kommentaar
-
Algselt postitas kastjan Vaata postitustEsmaspäeva hommikul tellisin EJL-st 1 pileti ja siis oli veel 2 vaba piletit alles. Ei oska nüüd öelda, mis seisud praegu on, aga kindlasti on kõige operatiivsem kohe hommikul EJL-i helistada ja järgi uurida. Telefoni teel saab ka ilusti ära broneerida.
EJL-i tel: 627 99 60Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar