Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ats pole kah pmst trenni teinud, kui mängivad, siis usun et 30 minti.

Kommentaar

Viimastel päevadel on mitmed sõbrad ja tuttavad ,kes Hispaaniasse mängule sõidavad mult igasugu fännikraami tellinud. ja selle pärast teatan ka teistele ,keda ma võibolla ei tunne ,et kui on mingeid mütside ,sallide , särkide või pusade soovi siis ärge hakake poest või lennujaamast ostma vaid helistage + 372 52 14 160 ja vaadake meie kodukalt wwww.supportergrupp.ee Hoiate kõvasti kokku ,sest meie firma varustab just Lennujaama suveniiride poodi ja ka muid poode ,mis müüvad fännitemaatikat.
      FCF Forever

Kommentaar

Nii, kuna mu teadmised Lissabonist on kyllaltki kasinad, aga siin figureerib kodanik Lorenzo, kellel paistab neid enam kui kyll olevat, siis ma kuulaks hea meelega teadjamehe arvamusi selliste punktide kohta:

1. Kavatsen naasta Lissaboni reede oise bussiga Sevillast (alsa.es), ool vastu 12. septembrit. Kui buss peaks joudma Sete Riose bussijaama kell 6:00 ja mu lennuk Dubaisse valjub 8:15, kas see veidi yle 2h on piisav aeg Lissaboni lennujaama joudmiseks ja seal toimetamiseks? Kas Lissabonis muidu e-check-in ka toimib?

2. Kas Sul on kogemusi Lissabonist auto rentimisega? Meil on plaan votta 7-9 kohaline isend, kuhu me peaks poorduma, et raha jaaks ka veini jaoks ja samas oleks auto selline, mida ei pea parast Lissaboni tagasi lykkama?

3. Kus voiks Lissabonis naidata 5. septembri ohtul Tyrgi-Eesti mangu? Soovitavalt ilma nugadeta Tyrgi fannidega.

Suured tanud juba ette!
        Jube Tige Kala

Kommentaar

huvitav, kas mõnes costa del soli kebabibaaris ka Türgi mängu näitab
          Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Sander Puri siis kahjuks mängust väljas ja kaasa ei sõida (: .Lisaks talle ei mängi kaasa Ats Purje. Sellest on küll ausalt öeldes tuline kahju ,et Sass ja Ats aga eriti Sass ei saa mängida .
            FCF Forever

Kommentaar

Rüütli sõnul peaks Puri tervenema hiljemalt kohtumiseks Hispaaniaga, Purjega on keerulisem seis.

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                Rüütli sõnul peaks Puri tervenema hiljemalt kohtumiseks Hispaaniaga, Purjega on keerulisem seis.
                Otsus on vastu võetud ,et Sander ei mängi kumbagi mängu . Rüütli ootas lihtsalt arstide otsust ja see on selline.
                FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                  Otsus on vastu võetud ,et Sander ei mängi kumbagi mängu . Rüütli ootas lihtsalt arstide otsust ja see on selline.
                  Ja ma lugedes Soccerneti uudist juba lootsin...

Kommentaar

Algselt postitas Miq Vaata postitust
                    Nii, kuna mu teadmised Lissabonist on kyllaltki kasinad, aga siin figureerib kodanik Lorenzo, kellel paistab neid enam kui kyll olevat, siis ma kuulaks hea meelega teadjamehe arvamusi selliste punktide kohta:

1. Kavatsen naasta Lissaboni reede oise bussiga Sevillast (alsa.es), ool vastu 12. septembrit. Kui buss peaks joudma Sete Riose bussijaama kell 6:00 ja mu lennuk Dubaisse valjub 8:15, kas see veidi yle 2h on piisav aeg Lissaboni lennujaama joudmiseks ja seal toimetamiseks? Kas Lissabonis muidu e-check-in ka toimib?

2. Kas Sul on kogemusi Lissabonist auto rentimisega? Meil on plaan votta 7-9 kohaline isend, kuhu me peaks poorduma, et raha jaaks ka veini jaoks ja samas oleks auto selline, mida ei pea parast Lissaboni tagasi lykkama?

3. Kus voiks Lissabonis naidata 5. septembri ohtul Tyrgi-Eesti mangu? Soovitavalt ilma nugadeta Tyrgi fannidega.

Suured tanud juba ette!
                    ses mõttes jama, et ma enam Lissabonis ei ela ja teadmised on nüüd kesised.

niipalju saan sind aidata, et Sete Riose bussijaam on suht lähedal lennujaamale. taksoga vist kümmekond minutit sõitu.
                    e-check-in-st Lissabonis ei tea midagi. kas see mitte ei sõltu eelkõige lennufirmast kellega lendad?
                    autorendiga pole ka eriti kokku puutunud, ainult siin Faros. kuid AutoJardim peaks olema kobe ja üleriigiline. http://www.auto-jardim.com/?idioma=us
                    Türgi-Eesti mängu kohta ei oska ka kuidagi aidata. äkki teab midagi Lissaboni saatkond kosta? Suursaadikuks siin ju Mart Tarmak äkki toimub Lissaboni-eestlaste vahel mingi koosvaatamine?
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                      sel juhul saan aidata 3 inimese transportimisega. mul endal nimelt lube pole ja naine on roolis.

aga koík muidugi ainult siis kui toesti laheb minekuks
                      seda nüüd et tuleks küll. kuid nüüd äkki keegi oskab öelda et kust saaks pileteid veel mängule?
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

seda nüüd et tuleks küll. kuid nüüd äkki keegi oskab öelda et kust saaks pileteid veel mängule?

Kommentaar

no nii, stardini jäänud loetud tunnid! esimene sihtpunkt riia airport ja sealt frankfurti kaudu mallorcale. loodetavasti ei jää see kord lennukist maha nagu juhtus eelmine aasta belgiasse mängule minnes

Kommentaar

Esmaspäeva hommikul tellisin EJL-st 1 pileti ja siis oli veel 2 vaba piletit alles. Ei oska nüüd öelda, mis seisud praegu on, aga kindlasti on kõige operatiivsem kohe hommikul EJL-i helistada ja järgi uurida. Telefoni teel saab ka ilusti ära broneerida.

EJL-i tel: 627 99 60

Kommentaar

Algselt postitas kastjan Vaata postitust
                              Esmaspäeva hommikul tellisin EJL-st 1 pileti ja siis oli veel 2 vaba piletit alles. Ei oska nüüd öelda, mis seisud praegu on, aga kindlasti on kõige operatiivsem kohe hommikul EJL-i helistada ja järgi uurida. Telefoni teel saab ka ilusti ära broneerida.

EJL-i tel: 627 99 60
                              ideekohaselt peaks vist Eestil olema õigus umbes 1000 piletile? stata vist 10000 mahutab
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Teoreetiliselt küll. Kuid see number tuleb vastaspoolele miski X aeg enne teatada. (kusagilt meeles nädal, aga võin eksida)
                                Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Working...
                                X