Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tere,

ostaks ühe pileti fännisektorisse.

5122981,
    Mart

Kommentaar

köhh-köhh
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Läks juba vahepeal meelest,et meile Viikmäe nüüd liituma pidi. Rüütli jutu järgi jääb mulje,et Vosko - Viikmäe ründepaar homme,sest Zenjov on tema silmade läbi ainult vahetus varjant.
        >>

Kommentaar

"Tuleb minna kahe võimsa ründajaga," lausus Rüütli. Kas see tähendab, et Kristen Viikmäel on hea võimalus algkoosseisu pääseda? "Jah, Viikmäel on suur šanss. Ta on puhanud," kinnitas Rüütli.

Kommentaar

Ma mõtlen hirmuga seda, kui juhtubki, et ründeliini Vosko-Viikmäe. Minuarust on see iga fänni õudusunenägu. Peale mängu saab üpris tõenäoliselt raikamisest teatada

Kommentaar

Kui miski armeenlasi psühholoogiliselt mõjutab, siis on see Berezovski vigastus. Sisuliselt on tegu armeenia Poomiga.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Ega palju valikut pole kui valida Vosko , Saag , Viikmäe , Zenjov vahel..
                Kuigi kui ääred oleksid mõlemad tsipa teravamad siis võiks mängida ju ka sama moodi nagu eelmine mäng.
                Võiks siis öeldagi Viikmäe põhis kui nii heaks arvab aga koguaeg käib šanss-i jutt.
                >>

Kommentaar

Eesti-Armeenia pilet on müüdud
                  Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                    "Tuleb minna kahe võimsa ründajaga," lausus Rüütli. Kas see tähendab, et Kristen Viikmäel on hea võimalus algkoosseisu pääseda? "Jah, Viikmäel on suur šanss. Ta on puhanud," kinnitas Rüütli.
                    Ma ei saa aru, mille poolest Viikmäe võimas ründaja on?

Kommentaar

No äkki sellepärast et ergomeetri peal sai ta koondislastest 2. koha?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Ma ei saa aru, mille poolest Viikmäe võimas ründaja on?
                        Ta mängib Rootsi esiliigas

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Ta mängib Rootsi esiliigas

123456

Kommentaar

Aga mis siis kui ta homme 3 väravat lööb ja 2 väravasöötu annab?

Kommentaar

Siis on ta uus ebajumal.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                                Ma mõtlen hirmuga seda, kui juhtubki, et ründeliini Vosko-Viikmäe. Minuarust on see iga fänni õudusunenägu. Peale mängu saab üpris tõenäoliselt raikamisest teatada
                                Õudusunenägu ei ole, sest Vosko mulle väga vastu karva ei ole. Õudusunenäost saaks rääkida juhul, kui näeks algkoosseisus Saagi ja Viikmäed koos.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X