samamoodi jäi su ema rind mulle ette, nagu minu rahakott sulle. nii et rahulda ennast tattnina.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Armeenia
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMa arvan, et sellisel juhul pole sa mingi Eesti fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitustsamamoodi jäi su ema rind mulle ette, nagu minu rahakott sulle. nii et rahulda ennast tattnina.
Minu poolt aitad OT-st nüüd.
Vabandan kõigi kaasfoorumlaste eestFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMa arvan, et sellisel juhul pole sa mingi Eesti fänn.
Kas on see foorum, kus igaüks võib oma arvamust öelda või mitte?
To fcfloraforever: olen küll näinud, ära muretse. Võrrelda muidu kaktuseid ja Lootust ei ole mõttet. Kõik teavad miks. Ning kõik teavad kus need raha liiguvad!Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustminu m*nni!ja ära paugu persevest!
Minu poolt aitad OT-st nüüd.
Vabandan kõigi kaasfoorumlaste eest
ära näe vaeva, sa ju kõigest 14.
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustKrt küll, 300 EEK mängu eest. Jobud!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustkust sa tead, et Zenjov kaitsega hakkama ei saaks?
Minuarust peaks siililegi selge olema fakt, et Vosko on löönud 0 väraat, samas kui Zenjov on löönud 2 tükki. Need oleksid-poleksid ei loe midagi.
lihtsalt ma arvan, et zenjov on tehniliselt parem, ning kui kaitse on väsinud ja tuua platsile hea tehnikaga kiire mees, siis on oodata, et hakkab palle värava suunas lendama!
alguses on vaja lähivõitlust kaitsega, kui zenjov esimese poolaja kaitsega maadleks, kes meil siis teisel poolajal väravaid kõmmutaks....
kusjuures vosko ainuke värav eesti koondise eest oli väga ilus, sai väga hästi hakkama kahe kaitsega.aga eks ta vorm pole jah praegu parim.... igaljuhul ikkagi mina ootaksin väravat voskolt kolmapäeval... olgu ta siis paltsil või vahetuses! Zenjovi oskustes ma ei kahtlegi...
Igal matsil on õigus oma arvamusele!
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusttee natukene võrdlust lääneriikidega ja sa näed, et see hind koondise mängu eest on väga odav, nii umbes 10 korda.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusttee natukene võrdlust lääneriikidega ja sa näed, et see hind koondise mängu eest on väga odav, nii umbes 10 korda.Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustaga eks ta vorm pole jah praegu parim
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustKoondis meeldib! :-)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar