Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

samamoodi jäi su ema rind mulle ette, nagu minu rahakott sulle. nii et rahulda ennast tattnina.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
      Ma arvan, et sellisel juhul pole sa mingi Eesti fänn.
      Ja s.t, et see, kes ei ole Eesti fänn ei tule Eesti koondise teemasse kõike maha tegema, pole meie mure, et koondist vihkad sellepärast ei pea sa koondise teemasse kiruma tulema. Räägi parem kolmapäevasest mängust ja koosseisust.

Kommentaar

Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitust
        samamoodi jäi su ema rind mulle ette, nagu minu rahakott sulle. nii et rahulda ennast tattnina.
        minu m*nni!ja ära paugu persevest!

Minu poolt aitad OT-st nüüd.

Vabandan kõigi kaasfoorumlaste eest
        FC Flora

Kommentaar

Ma arvan, et sellisel juhul pole sa mingi Eesti fänn.
          Vastupidi, olengi, sellepärast et tean iga mängule oma hinda ning ei ole Pohlaku ning EJL tantsija, kes maksab ise ei tea mille eest!

Kas on see foorum, kus igaüks võib oma arvamust öelda või mitte?

To fcfloraforever: olen küll näinud, ära muretse. Võrrelda muidu kaktuseid ja Lootust ei ole mõttet. Kõik teavad miks. Ning kõik teavad kus need raha liiguvad!
          Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
            minu m*nni!ja ära paugu persevest!

Minu poolt aitad OT-st nüüd.

Vabandan kõigi kaasfoorumlaste eest

ära näe vaeva, sa ju kõigest 14.

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
              Krt küll, 300 EEK mängu eest. Jobud!
              tee natukene võrdlust lääneriikidega ja sa näed, et see hind koondise mängu eest on väga odav, nii umbes 10 korda.

Kommentaar

kust sa tead, et Zenjov kaitsega hakkama ei saaks?
                Minuarust peaks siililegi selge olema fakt, et Vosko on löönud 0 väraat, samas kui Zenjov on löönud 2 tükki. Need oleksid-poleksid ei loe midagi.
                Ei mitte ei saaks nüüd hakkama, asi on veidi valedes toonides, minuarust on zenjov väga hea ründaja, aga mina arvan, et parim ongi ta vahetuse mehena, vahetuses on ka vaja tugevaid, mitte selliseid nagu saag vms.... kui meil on nimekirjas ründajad vosko, zenjov ja oper, siis võib öelda, et on saadud eesti parimad platsile....

lihtsalt ma arvan, et zenjov on tehniliselt parem, ning kui kaitse on väsinud ja tuua platsile hea tehnikaga kiire mees, siis on oodata, et hakkab palle värava suunas lendama!
                alguses on vaja lähivõitlust kaitsega, kui zenjov esimese poolaja kaitsega maadleks, kes meil siis teisel poolajal väravaid kõmmutaks....

kusjuures vosko ainuke värav eesti koondise eest oli väga ilus, sai väga hästi hakkama kahe kaitsega. aga eks ta vorm pole jah praegu parim.... igaljuhul ikkagi mina ootaksin väravat voskolt kolmapäeval... olgu ta siis paltsil või vahetuses! Zenjovi oskustes ma ei kahtlegi...

Igal matsil on õigus oma arvamusele!

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  tee natukene võrdlust lääneriikidega ja sa näed, et see hind koondise mängu eest on väga odav, nii umbes 10 korda.
                  mis meeskonda silmas pead?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                    Ega paldag meil samamoodi rohkem kui 10 korda väiksemad! Ning mängude olukord halvem rohkem kui 10 korda! Ning suhtumine fännidesse suht teine! Jne!
                    Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                      aga eks ta vorm pole jah praegu parim
                      Asi korras. Mängijat, kelle vorm on sitt, pole mõtet toppida algkoosseisus platsile. Mängida peavad saama need, kes on selle ära teeninud.

Kommentaar

lõpetage see OT siin teemasse, kui ei meeldi Eesti koondis võite lahkuda sellest alafoorumist.
                        LFC

Kommentaar

Koondis meeldib! :-)
                          Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Ära siis vigise

Kommentaar

Kui Pohlak ei meeldi siis räägi seda Pohlaku teemas või tee hindade kohta oma teema, eks

Kommentaar

Kurat küll. Olge tasa! Mis te nutate siin? Olen öelnud oma arvamust piletidest ning kohe hakate siin nagu lapsed virisema!
                                Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Working...
                                X