Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kurat. See on küll hea uudis. Eriti enne sellist tähtsat mängu. Arvatavasti lööb sellise temperamentse meeskonna ,nagu Armeenia, enesekindlus kõikuma. Ja kui veel lisada siia see kättemaksuiha, mis meie meestel on, siis võib korraliku tulemust oodata. Praegu oleks küll patt see, kui me ei suudaks 3 punkti võtta

Kommentaar

Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitust
      Kahju, et Kohtla- Järve Tallinnast nii kaugel on. Muidu käiks keegi uue näoga ringi.

Netis ollakse ju ikka kõva mees. Oi kus Kohtla- Järve rusikad siluks sind nii ja naa.

Hindade koha pealt nii palju. Ei ole 300-ga rahul ja ei olnud ka 250-ga.

Siit ka küsimus,miks üldse tõsteti hindu? Kas Eesti on hakanud paremini mängima? Või on leitud uued "penskarid" keda rahast koorida, seda siis teie nö. patriootide näol.
      kuule poisikene! Elan Tallinnas, kui tahad, võime kohapeal rääkima ning vaatame, kes uue nägu saab!
      Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
        kuule poisikene! Elan Tallinnas, nagu sajasid teisi Ida-Virumaa inimesi. Tahad näitan sulle reaalsuses, kui kõva mees olen? Siis vaatame, kes hakkab uue näoga ringi käima!
        hakkad peksma inimest kes sulle EI öelnud midagi?
        loe poiss loe
        FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
          hakkad peksma inimest kes sulle EI öelnud midagi?
          loe poiss loe
          Ma ei hakka kedagi peksma! Mul on oma arvamus, sul on teine arvamus. Ning sul ei ole õigus visata mulle näkku, et ma olen jobu ning mu arvamused on sitt, nii nagu mul ei ole õigust samamoodi öelda sinust. Ongi kogu lugu!!!
          Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Ma saan aru et te olete kõik väga kõvad mehed ja muidu kipad! Aga see natuke vale foorum pole!??????Läheks teema juurde tagasiEi tea palju rahvast muidu oodata on!?võiks ikka rohkem olla kui Armeenias oli!Piaks tulema küll juu tglt sest kenamustel pakett ostedud kes tahtsid türgi ja Hispaania mänge vaadata ja ma loodan ja arvan et keegi tulemata jäta kui pilet olemas!

Kommentaar

Algselt postitas valeskohas Vaata postitust
              uudis, et Armeenia peatreenerit vallandati
              http://www.championat.ru/football/news-200407.html
              Selline treenerite vahetus on nii tüüpiline endistele nõuka, post-sovjetlikele , liiduvabariikidele nagu näiteks Gruusia ( on stabiilselt palganud ja vallandanud tuntud nimesid ),Armeenia jne. Mõtlemisviis on selline ,et kuulus treener paneb kohe kõik mängima ja jõutakse finaalturniirile. Raha on aga mõistust ei ole ja selle tõttu ei saagi nad jalgu alla ,kuigi jalgpallitraditsioonid on neis riikides olemas.
              Ei usu ,et meil suurt abi kolmapäeval sellest oleks. Pigem oleks abiks olnud ,kui koondis oleks otse Jerevanist koju lennanud mitte aga koos fännidega tundide kaupa Praha lennujaamas passinud.
              FCF Forever

Kommentaar

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=322457*

Kommentaar

Голкипер подмосковных "Химок" Роман Березовский и полузащитник ереванского "Бананца" Артур Восканян не помогут сборной Армении в отборочном матче чемпионата мира 2010 года с Эстонией.

armeenlastel said väravavaht Berezovski ja keskväljamees Voskanjan esimeses mängus vigastada ning kolmapäevaks Tallinna ei lenda

Kommentaar

Praegused uudised on küll rohkem meie kasuks,ju tulemus peaks ka siis selline tulema
                    _________
                    VUTIMEHED juttu eelmisest ja järgmisest mängust.
                    >>

Kommentaar

Kurat mehed.....suhtumine "läheme ettevaatlikult mängima"on asendunud suhtumisega"tambime nad maa sisse",ning ma kardan,et see võib valusalt kätte maksta.
                      Ettevaatlikult mängimine tõi meile ju peaaegu 3 punkti.......
                      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

just nimelt, ettevaatlikult mängimine tõi meile PEAAEGU 3 punkti, kui nüüd tampima ka hakkame, saame ehk need 3 punkti kindlasti kätte! usun, et tampimise kõrvalt ei unustata ära ka ettevaatlikust!

Kommentaar

Mina arvan,et me pole armennidest nii peajagu üle,et võiks neid tampima minna.Loomulikult tuleb ja peabki minema 3 punkti järgi....aga mingist maa sisse tampimist siin ei tule.2-0 Eestile,rohkemat ei julge loota.
                          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

haha , "Арена Ле Кок"

Kommentaar

Selline suhtumine, et nüüd on neil paar mängijat vigastatud ja treener vallandati ja meie oleme püha viha täis, võib kolmapäeva õhtul meile saatuslikuks saada. Mingis mõttes on see "kättemaksu" teema ja armeenlaste mõningad hetkelised nõrkused vb jah meile ainult hea, aga kui me hakkamegi sellise suhtumisega seda mängu võtma, et neil on probleemid ja meie oma koduväljakul on mäng ja meie saime eelmises mängus "kannatada", siis võib juhtuda, et asi läheb hoopis käest ära. Meie poolt. Ja pärast ei jõua seda vingumist (eriti siis fännide poolt) ära kuulata, et meie mehed ei oska mängida ja koondis ei kõlba kuhugi ja treeneritest jt üldse rääkimatagi.
                              Muidugi tuleks olla pigem sellise hoiakuga, et "teeme ära!", aga ei tasu tüüpilise eestlasena enne liialt ärplema hakata... Mõnikord võib meeskonnale just kasuks tulla, kui on mingid ärevad ajad (pean siis silmas armeenlasi hetkel). Võtavad ennast pigem kokku ja on ise püha viha täis. Ja kui veel vastastel on suhtumine, et hoopis nemad võidavad, sest teistel läheb praegu muidu kehvati...
                              Kõik võb olla. Kui palju on olnud mänge, mille eestlased Kindlasti võidavad... Ja pärast tulemus on... hmm... nagu ikka...

Selle piletihinna koha pealt seda, et mina oleksin nõus maksma küll see 300 EEk mängu eest. Tahaks isegi kohal olla, aga lihtsalt töökohustuste tõttu ei saa kuidagi.

Kommentaar

Ülbe jutt ja kelkimine enne võistlusi on siiani olnud teiste alade sportlastele omane ja jalgpallurite juures pole seda täheldanud. Soovitaks soliidset profiiti ka nüüd hoida ja vastasest lugu pidada muidu võib väga valusalt ise vastu kotte saada.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X