Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
      Kui rääkida jalgpalli vaatamisest, siis üldse ei viitsi staadionile minna. Las Pohlak ning kogu EJL käib ise 300 EEKu eest koondise toetama ning pärast ohkama, miks nii vähe inimesi on staadionil.
      Eesti koondis vajab kodus toetust. Kuigi printsipiaalselt ei osta piletit hinnaga 300 EEK. Isegi varem oli 250, nüüdses olukorras, see hind on veel hullem.
      Teeks ettepanekut saboteerida ning vaadata mängu baaris või kodus. Las juhtkond ise mõtleb, kellele toetust rohkem vaja kas meeskonnale või fännidele!
      Krt küll, 300 EEK mängu eest. Jobud!
      hakka nutma nüüd...võrreldes muu maailma piletihindadega on see väga odav.
      FC Flora

Kommentaar

On see odav?
        Ütle mulle teiste riikide mängude hinnad! Ning võrdle ise! Ning võrdle nende palgad ka! Igatähes kõik riigid teevad hinnad väiksemaks, ainult Eesti suuremaks! Nojah... igas teemas on niimoodi, kas on see sport, kultuur või politiika!
        Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Kui rääkida jalgpalli vaatamisest, siis üldse ei viitsi staadionile minna. Las Pohlak ning kogu EJL käib ise 300 EEKu eest koondise toetama ning pärast ohkama, miks nii vähe inimesi on staadionil.
          Eesti koondis vajab kodus toetust. Kuigi printsipiaalselt ei osta piletit hinnaga 300 EEK. Isegi varem oli 250, nüüdses olukorras, see hind on veel hullem.
          Teeks ettepanekut saboteerida ning vaadata mängu baaris või kodus. Las juhtkond ise mõtleb, kellele toetust rohkem vaja kas meeskonnale või fännidele!
          ma isegi ei taha kuulda sinu arvamust seoses Eesti-Brasiilia mängupiletitega!

Kommentaar

On see odav?
            Arvestades, kui harva koondis kodus mängib, siis on küll jah.

Kommentaar

Ma arvan, et see fiiling mida esmakordselt tunda staadionil kui oled riietunud Eesti värvidesse ja suudad Eestile kaasaelada, ning näha ka väravaid on rohkem väärt kui 300eek isegi..

Kommentaar

Palju siis sinu arust õige hind oleks?
                LFC

Kommentaar

Portugal-Rootsi ametlikud piletihinnad olid 10 ja 25 eurot. netis pakuti ka 30 ja 35 euroga. Dragao mahutab umbes 52000 pealtvaatajat ja hinnanguliselt oli 40000 pealtvaatajat staadionil
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

No mina lähen küll 300 krooni eest mängu vaatama, pole see nii hull nüüd midagi.
                    LFC

Kommentaar

300 on hetkel küll sobilik, nagu juba erxu mainis siis see fiiling mida sa staadionilt saad on seda väärt

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                        Ma arvan, et see fiiling mida esmakordselt tunda staadionil kui oled riietunud Eesti värvidesse ja suudad Eestile kaasaelada, ning näha ka väravaid on rohkem väärt kui 300eek isegi..
                        Oleme ausad see pole väärt isegi telekast vaatamist...Mis ajast pakub rõõmu palli noppimine enda väravast.

ja 300 on palju Eesti koondise vaatamiseks.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          aa. nagu ma aru saan, siis Vosko peab olema algkoosseisus, sest ta ei suuda teravusi luua aga Zenjov suudab?

ma taaskord küsin, et kui kõrgelt sa kukkunud oled?
                          Arvan, et mina pole kusagilt kukkunud, kui zenjov alguses sisse panna, siis ta ei saa kaitsega nii hästi hakkama, kui teiel poolajal, kuna nagu varem öeldud, pole kaitse esimesed 45 minutit voskoga eelnevalt maadelnud.... kui hoolega jälgisite, siis mina mäletan küll, et kui tuli pikk pall voskole ette, siis õhuvõitluses oli 3 meest, 1 neist eestlane (vosko), teised kaks kaitjad... üksinda kahe kaitse vastu töötamiseks läheb kindlasti vaja füüsilist tugevust ja suurust... .... ja täiesti kindlalt on vaja veel tervaust ja täpsust äärtele, kink oli mannetu, ning lindpere keskpärane, loodan, et kodupublik annab ka neile jõudu, siis läheks huvitavaks...

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Aga miks me peaks mängima kodus üldse ühe ründajaga? Kodus me ometi ju ei lähe mängu viigistama
                          Me ei mängi 1 ründajaga, Rüütli taktika oli see, et ründe olukorras tekib taktika 3:3:4.... ja kui on rünnak meile, siis 1:5:4 arvan, et see on igati õige taktika Armeenia vastu!

Kommentaar

Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitust
                            Oleme ausad see pole väärt isegi telekast vaatamist...Mis ajast pakub rõõmu palli noppimine enda väravast.

no kui sullle ei meeldi Eesti koondise mängud, siis keegi ju ei käsi ka enid vaadata , aga ma isiklikult lähen kohale ja ma ei arva et Eesti ülehomme selle kaotab , pigem võidab . ja ei nopi niipalju palle oma väravast , kui Armeenia .

Kommentaar

Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitust

Vahi kurlingut telekast, siis kui nii kibestunud oled Eesti jalgpalli peale..

Kommentaar

Muidugi ja Piiroja lööb Brasiilia vastu hattricki.

Kommentaar

Working...
                                X