Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Saksamaa - tahaks kõigepealt jalgpallisuretajatel puuri palle täis lüüa ja siis saksa õlut juua ja vorsti süüa.
Rootsi - hea lähedal laevaga minna ja stockholm maha põletada.
Šotimaa - Poom teeb comebacki ja tõrjub monacos kõik pealelöögid.
Läti - Riias on üks hea ööklubi.
Aserbaidžaan - ptitsõ pajut, solntse svetit, šašlõkk budet, vsjoo normalnõ!
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Meeletu naer. Põhjanael FTW! Ja vanus oli vist 16?
mkmm, sanna nalja mõte oligi selles, et ta oli mingi 12, kes rääkis, kuda tal on olnud 8 meest ja seks on mõnna. Sellele järgnesid mingid 14-aastased vanaeided, kes avaldasid kojhutavaid saladusi, et nad ongi veel süütud ja nad ei karda seda tunnistada.
Tänud, dannar, selle trip down the memory lane eest Kommentaaridest on selge, et mingite aastakäikude jaoks on tegu ikkagi teismelisepõlve ühe meeldejäävaima kirjateosega :P
Tänud, dannar, selle trip down the memory lane eest Kommentaaridest on selge, et mingite aastakäikude jaoks on tegu ikkagi teismelisepõlve ühe meeldejäävaima kirjateosega :P
Ja pildiga.
Tahaks Itaaliat. Muu on suht suva.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Mul üks endine tüdruksõber, kes käis sel ajal kas 10. või 11. klassis Mart Reiniku gümnaasiumis, väitis, et tema klassi tehtud nali oli see. Aga noh, nali oli tase tõesti. Aga ma ikkagi ei taha uskuda, et see võis olla kellegi sihilik nali. Sanna is out there!
Ennast nagu enam väga nooreks ei pea, aga millest käib jutt? Linki!
Sel ajal polnud linke, jumal küll. Pead minema raamatukokku ja otsima üles mingid 92-94 aasta Põhjanaelad ja sealseid Tüdrukute SOS-e ja Seksoskoope v mis iganes need rubriigid olidki.
Sel ajal polnud linke, jumal küll. Pead minema raamatukokku ja otsima üles mingid 92-94 aasta Põhjanaelad ja sealseid Tüdrukute SOS-e ja Seksoskoope v mis iganes need rubriigid olidki.
FU
Rabab fotokoopia ühelt kollaažilt (väidetavalt katke eesti noorteajakirjandusest 1990.aastate alguses ilmunud lugejakirjast) : “ Tere! Olen 12-aastane. Selles vanuses poisse ja tüdrukuid peetakse küll alles lasteks, kuid mina seda pole. Mulle tundub, et on perversne pidada seksi millekski keelatuks ja halvaks. On nõme elada kogu elu ainult ühe mehega ja süütult abielluda. Minu esimene mees võttis mind 11-aastaselt. Tema oli siis 18. Pärast seda on mul olnud 7-8 meest. Ja selles pole minu arust midagi hullu. Seks on mõnna.”
Kommentaar