Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Varikonto Vaata postitust
    MILLAL see kuradi valimine on??
    Kõik jahuvad ja mullitavad aga sooviks teada, milla seereaalselt aset leiab?
    Täna kella 8ni on aega valida

Kommentaar

Päris kindlalt ei julge väita, aga mulle tundub, et esimesel leheküljel avaldatud järjestus on natuke vale (see oli septembri lõpu seisuga tabel).
      Siin peaks olema lõplik tabel: https://www.uefa.com/MultimediaFiles...8_DOWNLOAD.pdf
      Viskasin kiiresti pilgu peale ja tundub, et võrreldes eelmisega on siin potid vahetanud vaid Albaania ja Küpros. Sellest tabelist tuleb muidugi vahelt välja võtta Poola ja Ukraina.

Kommentaar

1.England

2.Romania

3.Finland

4.Albania

5.Estonia

6.San Marino
        You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
          1.England

2.Romania

3.Finland

4.Albania

5.Estonia

6.San Marino
          Inglismaa asemel vöiks olla keegi muu Saksamaa näiteks!

Kommentaar

Mina eelistan samuti Venemaad, saaks möllu

Soomet tahan ka näha meie alagrupis, ühtegi Balkani maad ei taha, peale Rumeenia..

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
              Mina eelistan samuti Venemaad, saaks möllu

Soomet tahan ka näha meie alagrupis, ühtegi Balkani maad ei taha, peale Rumeenia..
              Kohe näha möllumees tropp oled...
              mine Lasnamäele mõnda baari,ütle tibladele n...i ja saad oma möllu ja molli ka...
              nagu ju eelnevalt kirjutasin Saksamaa või Prantsusmaa esimesest potist...

Kommentaar

Inglismaad ei taha, Hispaaniat samuti mitte.
                Venemaa, Itaalia ja Prantsusmaa oleks täitsa ok ju.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Prantsusmaad soovin ka mina, sest enamus teisi suuri on juba olnud.

Kommentaar

Netherlands
                    Slovakia
                    Bulgaria
                    Albania
                    Estonia
                    Andorra

Eesti suudaks kõigiga mängida

Kommentaar

Natuke teemast mööda aga täna Liverpooli- Lyoni mängu vaadates, kus viimasel minutil otsustav koll löödi, tekkis kaaslastega vaidlus, et millal üldse viimati Eesti koondise poolehoidjad pidid viimati sellise hetke läbi elama? Ehk siis, olenevalt olukorrast, võit või viik on juba ränga töö tulemusel justkui kindel aga viimasel minutil või -sekundeil tuleb ikka valus laks ära.
                      Häbiasi aga mulle ei meenunudki selline asi. Zelinski kolli mäletan hästi aga millal meid endid selline saatus tabas- no ei tule meelde. Kas ongi selles mõttes jopanud või?

Kommentaar

Khm, Eesti-Holland...

aga hea küsimus, isegi see oli ju päris ammu juba ja ega rohkem ei löö ette tõesti. Tavaliselt suudetakse juba varem mitu tükki ära imeda, et lõpuks on pinge kenasti maas... Kuigi algusaastatel oli küll vahepeal lausa leivanumbriks millalgi avapoolaja üleminutitel lasta endale esimene kott ära lükata. Või siis hiljem juhtus mitu korda sama ka kohe pärast enda löödud väravat, Slovakkia mäng on sellest ooperist raudselt kõige valusam näide. Lätlastega võõrsil tehtud viik ka ehk mingil määral.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                          Natuke teemast mööda aga täna Liverpooli- Lyoni mängu vaadates, kus viimasel minutil otsustav koll löödi, tekkis kaaslastega vaidlus, et millal üldse viimati Eesti koondise poolehoidjad pidid viimati sellise hetke läbi elama? Ehk siis, olenevalt olukorrast, võit või viik on juba ränga töö tulemusel justkui kindel aga viimasel minutil või -sekundeil tuleb ikka valus laks ära.
                          Häbiasi aga mulle ei meenunudki selline asi. Zelinski kolli mäletan hästi aga millal meid endid selline saatus tabas- no ei tule meelde. Kas ongi selles mõttes jopanud või?
                          armeenia-eesti oli ka suht valus laks minu meelest....kui veel märkida ära t6siasi, et väravat polnud.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Khm, Eesti-Holland...
                            Kui ma õigesti mäletan, siis minu esimene koondisemäng Läti-Eesti 1:0 tuli suht lõpuminutil (pennal?). Minut paar enne seda oli vist Arbeiter 1-1 olukorras palli värava katusesse tõstnud. Valikmäng oli ka.

Midagi muud prauhti meelde ei tule.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                              just selliste tiblade pärast nagu sina meeldibki mulle äkki deutchland-deutchland rohkem, aga karjumas ma seda staadionil sellegipoolest ei käi. kui sa tahad venelasi näha ja röökida nende poolt, siis koli kodumaale tagasi
                              Kui meeldib, siis olgu! Maga hästi ja ära muretse, mina küll ei hakka röökima Venemaa poolt. Või siis veel mitte.
                              Ning võta teadmiseks: see MAA on mu jaoks samasugune KODUMAA, kui sinu jaoks! Jäta see endale meelde, jobu, ning ära looda, et siin on sul rohkem õigusi.

Kes oskab korralikult rääkida, vastake palun, millal see loosimne toimub siis?
                              Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Kui ma õigesti mäletan, siis minu esimene koondisemäng Läti-Eesti 1:0 tuli suht lõpuminutil (pennal?). Minut paar enne seda oli vist Arbeiter 1-1 olukorras palli värava katusesse tõstnud. Valikmäng oli ka.
                                Nii oli, aasta siis oli 1997, sai isegi toona seda mängu vaatamas käidud. 86. minutil vist said lätlase penalti.
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Working...
                                X