Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Olen üsna samas paadis härrade jansa ja mcnamaraga, ehk siis Briti saared, Põhjamaad, lähinaabrid (v.a. venelased), lõppu mõni värava-/punktimasin. Erandina suurimast potist võiks olla vana lemmik Saksamaa!
    Tšarterite edasisel võidukäigul oleks põhjakaapena kõik versioonid vahvad, välja võiks jätta aserid...

Igasugused mustlased, slaavlased, karvased-sulelised ja vuntsidega võiks seal omavahel maid jagada - elu on näidanud, et punkte on sealt saada väga keeruline ja reisisihina ka suhteliselt küsitavad kohad.

Õnneks on küll unistamine tasuta ja tegelik elu paraku hoopis midagi muud!
    Loodame, et fortuuna päris lauspaska meile ei saada! Ptüi-ptüi-ptüi!

Kommentaar

Punktikogumise grupp
      Prantsusmaa
      Rootsi/Austria
      Põhja Iirimaa/Norra
      Läti/Valgevene
      Eesti
      San Marino/Andorra/Malta

Surmagrupp Hispaania/Itaalia/Inglismaa
      Serbia
      Bosnia
      Slovenija
      Eesti
      (Azerbaidzaan)

Kommentaar

Kus keegi vaadata kavatseb .? Üks suurem seltskond ,keda paljud foorumlasedki tunnevad , võtab igatahes pühapäeval Hiiu Pubis kohad sisse nii ,et kui kellegil tahtmist on siis võib meiega ühineda.
        FCF Forever

Kommentaar

Minu ennustuste kohaselt:
          Prantsusmaa
          Tšehhi Vabariik
          Norra
          Belgia
          EESTI
          San Marino

Kommentaar

Esimesest võiks tulla Prants./Itaalia/Saksa. Ja teisest võiks tulla Kreeka :P Üpris lahe, ei tea millal nendega mänginud oleme?

pallurid võiks ikka päikest ka saada

Hispaania;Kreeka;Iisrael;Küpros;Eesti;Malta

Kommentaar

ja minu ekspertennustus annab: Holland, Taani, Iiri, Sloveenia, Eesti ja Sän Märino. Mina tahaks küll erinevalt ühest eelmainitust kuhugi naljakasse idablokiriiki reisida. Kasahstani kahjuks ei saa

Kommentaar

Sooviks näha sellist alagruppi:
                Inglismaa
                Šveits
                Iirimaa
                Ungari
                Eesti
                Andorra

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                  ja minu ekspertennustus annab: Holland, Taani, Iiri, Sloveenia, Eesti ja Sän Märino. Mina tahaks küll erinevalt ühest eelmainitust kuhugi naljakasse idablokiriiki reisida. Kasahstani kahjuks ei saa
                  Endist Jugoslaaviat ei tahaks unes kah enam näha. Sa pole ilmselt kuigi palju neis idabloki riikides käinud , üks kord on võibolla naljakas aga edaspidi on juba täielik siiber .
                  FCF Forever

Kommentaar

Siiralt loodan, et tuleb 1. grupist Prantsusmaa, väga tahaks prantslasi näha meie koduõuel jalkat mängimas. :P
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    tagasi, hinga sügavalt ja
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                      Kulla ekpert,kuidas Sloveenia küll idabloki riik on?Või sain valesti aru?Ja peksa saame nende käest 10 10-st.Reisikohana on kõik endised Jugo maad megad.

Kommentaar

Et Sloveenia polegi enam endine idabloki riik või ? Mis siis ,et ta praegu iseseisev on aga Jugoslaavia kooseisus loeti teda siiski selleks osaks . Mõned muidugi vaidlevad vastu ,et Jugo oli N- Liidust sõltumatu ja nii ta osaliselt isegi oli . Lääneriikide hulka Jugoslaavia siiski ei kuulunud ja selle pärast ikkagi Idablokk.
                        Reisikohana on megad ainult mõned kuurortlinnad aga üldiselt on nad ikkagi saast. Makedoonia , Montenegro, Bosnia -Hertsegoviina , Serbia rohkem ja Sloveenia ,Horvaatia nats vähem saast.
                        FCF Forever

Kommentaar

Sloveenia, vähemasti Ljubljana, on küll väga ilus. Üldiselt Skandinaaviast või otse põhjast võiks keegi küll tulla.

Kommentaar

ROOTSI KUNN, kuna ma väga suur reisihuviline, siis palun seleta miks need kohad nõmedad on

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              ROOTSI KUNN, kuna ma väga suur reisihuviline, siis palun seleta miks need kohad nõmedad on
                              Samamoodi võib lahmida,et Flora on nõme...kui mina isaga 1980a Jugos käisin oli see küll nagu läände minek...

Kommentaar

mis faking ennustusi siin mõned pakuvad? täitsa soojad pallid
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X