minu arust pole keegi kritiseerijatest viigiga pettunud ju. kritiseeritakse pigem seda suht põhjendamatut juttu a la viik FIFA 10. riigiga. kuigi tegelt oli selle 10. riigi teine koosseis platsil
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Horvaatia (26. mai 2010, Tallinn)
Collapse
X
-
Küsimus ja mure konkreetne. Ja kuna ka peatreener on sellega nõus, siis ka asjakohane. Kas järgmise aasta/kahe jooksul on Eestis näha kontrollivat/kaitsvat keskpoolikut? Lindpere ja Vassiljev ikkagi kergelt sellised väravale suunatud. Dmitrijeviga julgen (tuleb) rahul olla. Kuidas Eino Puri vorm on, sest need 2 mängu, mis ta koondises on mänginud, on näidanud, et klass on tal kusagil seal täitsa olemas. Paar nime on veel mõttes, aga need, kes kodusel jalgpallil vähe lähemal seisavad võiks öelda, kas sellele augule üldse on täidet, sest Vungi puhul tundub kogu tema karjäär puhtalt vaimsel tasandil kinni olevat. On ju isegi paar head mängu teinud, aga sellist värisemist nagu ta eile palliga üles näitas ei saa A koondises lubada. Või hakkabki nüüd siin rahvaarv mängima, kus üks nõrk lüli jääb alati, aga seda ma lihtsalt ei taha uskuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMa olin üks neist kes seda lugesteine poolaeg läksin trummi lööma ja üritasin seal vähe teisi laule ja loosungeid ka karjuda
See ikka väga jube tegelikult, et üle ühe või mitu korda jutti on sama hüüe..
Kõik on fine!
Elagu Eesti!Jalgpallihaigla liige
Kommentaar
-
Algselt postitas umbro91 Vaata postitustKuulge mis mõttes nagu? Rahvale meeldis see ning loogiline, et me selle seal ees üles võtsime... ja mingit 40 korda kindlasti seda ei olnud, see on brandoni ilmselge liialdus.. platsil tunnistasid ka seda. See oli ka üks vähesemaid, kus rahvas ka muud tegi, kui kaasa laulis. (mõtlen kätega plaksutamist) .
Kõik on fine!
Elagu Eesti!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustneed kes kodus olid, horvaatide tulemöllu ei näinud. siit saab näha:
http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=9889
Aga huvitav oleks tõesti teada ,mis meikälaisele oleks tehtud sellise süütu nalja eest ,kui keegi fännisektoris oleks tõrviku süüdanud.?
Mõned aastad tagasi sai tuntud .kurikuulus Rolf-fänn minu mäletamist mööda 2 aastase staadioni keelu aga siis oli tegemist alagrupimänguga ja vist oli Belgia vastu.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustHorvaatia fännid oma tuntud headuses. Zagrebi Ultrad - rääkisin ühega neist enne mängu. Naljakas oli ,kui peale juba toimunud tulemöllu mingid märulid sinna nurka jooksid aga õnneks nad nii turbad ei olnud ,et kutte noppima oleks läinud.
Aga huvitav oleks tõesti teada ,mis meikälaisele oleks tehtud sellise süütu nalja eest ,kui keegi fännisektoris oleks tõrviku süüdanud.?
Mõned aastad tagasi sai tuntud .kurikuulus Rolf-fänn minu mäletamist mööda 2 aastase staadioni keelu aga siis oli tegemist alagrupimänguga ja vist oli Belgia vastu.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Tra täitsa putsis, mis virisejad siin koos on. Kus te siis olite aastaid tagasi, kui staadionil rõkati ainult selle peale, kui mõni eestlane Cristiano Ronaldo käest palli kätte sai või mõni meie ründaja pealelöögile pääses, kuna millegi muu peale polnud hurraaa karjuda...
Eesti tegi väga arvestava partii ja andis positiivse tagasisideme eelseisvaks valiktsükliks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustKus te siis olite aastaid tagasi, kui staadionil rõkati ainult selle peale, kui mõni eestlane Cristiano Ronaldo käest palli kätte sai või mõni meie ründaja pealelöögile pääses, kuna millegi muu peale polnud hurraaa karjuda...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Rolfi juhtum oli siiski 2002 kodus Belgiaga.
Sealt on veel nii mõndagi:
Pohlaku sõnul lõppes kolmapäevane mäng turvafirmale Falck rekordilise saagiga. "Mulle öeldi, et staadionile sisenemisel võeti ära 60-70 pudelit kanget alkoholi ja üle kümne noa," lausus ta. "Kui arvestada, et pealtvaatajaid oli 6000, siis tähendab see, et iga kuuesajas eestlane kannab taskus nuga."
Turvafirma Falck Eesti infojuhi Sirje Piirsoo sõnul toimetasid nende töötajad staadionilt ära viis korrarikkujat, kelle hulgas olid kaks väga purjus inimest ja lumepallidega Belgia väravavahti loopinud mehed.
Piirsoo sõnul võtsid turvamehed staadionivärava juures palju alkoholi ära, sest inimesed olid ajakirjandusest lugenud perearsti nõuandeid, kes soovitas külma peletamiseks võtta mängule kaasa termoses kuuma jooki või konjakit.
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
..minu viga..eks seda toredat tossutamist oli neil aastail päris palju ja täpselt enam ei mäletanudki seda viimast piiska (EJL) kannatuste karikas
BTW - peale seda staadioni keeldu käis Rolf mänge ikka statkal vaatamas erinevate grimeeringute all aga viimasel ajal pole tast enam midagi kuulda ega näha.. 2 a. karistust on ammu läbi ka juba... Mis on juhtunud Rolf-poisiga - kas SINA oskad öelda?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..minu viga..eks seda toredat tossutamist oli neil aastail päris palju ja täpselt enam ei mäletanudki seda viimast piiska (EJL) kannatuste karikas
BTW - peale seda staadioni keeldu käis Rolf mänge ikka statkal vaatamas erinevate grimeeringute all aga viimasel ajal pole tast enam midagi kuulda ega näha.. 2 a. karistust on ammu läbi ka juba... Mis on juhtunud Rolf-poisiga - kas SINA oskad öelda?
Viimati nägin teda eelmine aasta levadia-Flora mängul, oli teine korraliku auru all ja tahtis florakatega kakelda
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustRolfi juhtum oli siiski 2002 kodus Belgiaga.
Sealt on veel nii mõndagi:
Pohlaku sõnul lõppes kolmapäevane mäng turvafirmale Falck rekordilise saagiga. "Mulle öeldi, et staadionile sisenemisel võeti ära 60-70 pudelit kanget alkoholi ja üle kümne noa," lausus ta. "Kui arvestada, et pealtvaatajaid oli 6000, siis tähendab see, et iga kuuesajas eestlane kannab taskus nuga."
Turvafirma Falck Eesti infojuhi Sirje Piirsoo sõnul toimetasid nende töötajad staadionilt ära viis korrarikkujat, kelle hulgas olid kaks väga purjus inimest ja lumepallidega Belgia väravavahti loopinud mehed.
Piirsoo sõnul võtsid turvamehed staadionivärava juures palju alkoholi ära, sest inimesed olid ajakirjandusest lugenud perearsti nõuandeid, kes soovitas külma peletamiseks võtta mängule kaasa termoses kuuma jooki või konjakit.
http://www.epl.ee/artikkel/217796Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar