Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Horvaatia (26. mai 2010, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kõigile kritiseerijatele mainiks, et eilne viik oli Eesti koondise esimene ja siiani ainukene viik FIFA rankingu esikümnesse kuuluva riigi vastu.

Eestile kaotanutest on kõrgeimal kohal olnud Venemaa -24. (2002)
    Valikmängude võitudest oli kõrgeima rankinguga Leedu - 49. (1999)
    Valikmängu viikidest on kõrgeimal kohal olnud Türgi - 13. (2008)
    krt pistke see Fifa tabel omale persse!see tabel ei näita isegi mitte poolt tõde aga teie aint jahute sellest.
    võrdlete siin Eestis Kreekaga aga viimased tõesti suutsid mängu hästi tappa aga neil õnnestusid ka rünnakud aga meie rünnakud eile olid hindele 1.see mäng oli viimaste aastate kõige kehvem koondise esituses.krt isegi kui oleme mõne korraliku sauna saanud on meie meestel ka rünnakul võimalusi olnud aga eile vist mindi kohe alguses plaaniga ise mitte lüüa ja vastastel ka mitte lasta lüüa
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

@martn26
      Horvaatidel oli 10 põhimeest puudu, seejuures kõik ründajad.

Kommentaar

"Külla Lillekülla, pole lihtne tulla"

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitust
          hea mäng oli! ma ei viitsi seda eestlastele iseloomuliku virinat kommenteerida.
          Ma jään sinuga nõusse ja rohkem ei ürita vaielda virisejatega

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            krt pistke see Fifa tabel omale persse!see tabel ei näita isegi mitte poolt tõde aga teie aint jahute sellest.
            võrdlete siin Eestis Kreekaga aga viimased tõesti suutsid mängu hästi tappa aga neil õnnestusid ka rünnakud aga meie rünnakud eile olid hindele 1.see mäng oli viimaste aastate kõige kehvem koondise esituses.krt isegi kui oleme mõne korraliku sauna saanud on meie meestel ka rünnakul võimalusi olnud aga eile vist mindi kohe alguses plaaniga ise mitte lüüa ja vastastel ka mitte lasta lüüa
            Sinu foorumipostituste signatuur käib risti vastu sinu närvihaigele lärmamisele. Jalgpall on tõesti lihtsalt tore, nahui on vaja tõmmelda siis niimoodi peale mängu, viigimängu pealegi? Mh?

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
              @martn26
              siit hakkab juba veidi reaalsemat juttu tulema. meil siin ju räägitakse meedias et Horvaatia jättis koju 5 põhimeest. tegelt ju 5 põhimeest kes olid maikuu mängudeks üles antud. lisaks neile 5 mehele tegelt oli ju üles andmata veel sellised nimed nagu Corluka, Leko, Kranjcar, Klasnic. iseasi muidugi kas keegi neist on hetkel vigastatud.

kuigi imelik on seda Bilici valikut vaadata- miks siiski ei mängitud kasvõi 1 tipuründajaga, kui kaasas oli ju väidetavalt siiski ka Mate Bilic, kuid kohtumisele teda miskipärast siiski üles ei antud
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Keda huvitab, mitu põhimeest puudu oli.
                Mõne aasta pärast pole see kellelgi meeles, rääkimata mängupildist ja ajalukku jääb tubli viik.
                Mida kehvemate mängijatega meile vastu tullakse, seda parem meile.

Kommentaar

Tegelt muidugi on positiivne see foon siin. Kümne aasta eest ei oleks keegi neist, kes praegu koondisele seda viiki ette heidavad, julgenud unistadagi sellestsinasest viigist selle koondise vastu. Praegu aga juletakse juba nõuda - eks seegi ole omaette indikaator koondise arengust.

5 põhimeest kodus, 10 põhimeest kodus - nefik seal vahet? Viik on viik, samuti kui kaotus oleks olnud kaotus või võit olnuks võit. Soome vastu - mitu põhimeest meil eemal oli? Lugu oli nii sitt, et Kams pandi platsile ja ikka tehti sommidele 2:0 ära.

Ma saan aru, konstruktiivne kriitika on raudpolt edasiviiv nähtus, aga lihtsalt läbi peanaha inisemine on ka vähe naljakas vaadata. Viik on viik. Sommidega mängust oli 5 päeva möödas, ei olnud ka just kergete killast mäng. Mida te ootasite siis, 6:1 ülerullimist horvaatidest?

Nõus, Vunk sittas platsil mis jaksas, Rähn puterdas mitmel korral, oli teisigi kobajaid. Aga võrreldes kuue-seitsme aasta taguse koondisega, kes jaksas heal juhul poolaja ära kesta ja siis lihtsalt kummi tühjaks lasi, on ikka hoopis teisest puust mansa väljakul.

Oleme ikka sõbrad edasi nüüd. Ühise asja nimel nagu väljas või nii.
                  Last edited by Marek_T; 27.05.10, 13:22. Põhjus: Kirjavead, noh...

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                    Keda huvitab, mitu põhimeest puudu oli.
                    Mõne aasta pärast pole see kellelgi meeles, rääkimata mängupildist ja ajalukku jääb tubli viik.
                    Mida kehvemate mängijatega meile vastu tullakse, seda parem meile.
                    ega ma ses suhtes ei vaidlegi- statistika on statistika. fakt on fakt.

samas puht sportlikust huvist (või kuidas seda asja väljendadagi) see Horvaatia 2. tiim ju polnud FIFA 10. tiimi nime vääriline. hoopis magusam oleks olnud ju võtta see viik täiskoosseisus mänginud Horvaatia vastu ja seda veel nõrgendatud Eesti koondisega
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

veidi teise poole sõnavõtte:
                      Discover the rich history of football in Croatia, its legendary clubs, and iconic players who shape this national passion
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                        ega ma ses suhtes ei vaidlegi- statistika on statistika. fakt on fakt.

samas puht sportlikust huvist (või kuidas seda asja väljendadagi) see Horvaatia 2. tiim ju polnud FIFA 10. tiimi nime vääriline. hoopis magusam oleks olnud ju võtta see viik täiskoosseisus mänginud Horvaatia vastu ja seda veel nõrgendatud Eesti koondisega
                        No unistusi ei keela meile keegi ju

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                          Tegelt muidugi on positiivne see foon siin. Kümne aasta eest ei oleks keegi neist, kes praegu koondisele seda viiki ette heidavad, julgenud unistadagi sellestsinasest viigist selle koondise vastu. Praegu aga juletakse juba nõuda - eks seegi ole omaette indikaator koondise arengust.

5 põhimeest kodus, 10 põhimeest kodus - nefik seal vahet? Viik on viik, samuti kui kaotus oleks olnud kaotus või võit olnuks võit. Soome vastu - mitu põhimeest meil eemal oli? Lugu oli nii sitt, et Kams pandi platsile ja ikka tehti sommidele 2:0 ära.

Ma saan aru, konstruktiivne kriitika on raudpolt edasiviiv nähtus, aga lihtsalt läbi peanaha inisemine on ka vähe naljakas vaadata. Viik on viik. Sommidega mängust oli 5 päeva möödas, ei olnud ka just kergete killast mäng. Mida te ootasite siis, 6:1 ülerullimist horvaatidest?

Nõus, Vunk sittas platsil mis jaksas, Rähn puterdas mitmel korral, oli teisigi kobajaid. Aga võrreldes kuue-seitsme aasta taguse koondisega, kes jaksas heal juhul poolaja ära kesta ja siis lihtsalt kummi tühjaks lasi, on ikka hoopis teisest puust mansa väljakul.

Oleme ikka sõbrad edasi nüüd. Ühise asja nimel nagu väljas või nii.
                          mis puudutab mind ja minu väikest kriitikat, siis ma lähenen asjale vähe teise nurga alt ehk kordan veel- "andke andeks, ma küll tõesti mängu ei näinud, kuid kui vaadata millise Horvaatia koondise vastu Eesti mängis, siis ma küll ei näe siin mingit erilist põhjust samuti lakke hüpata suurest rõõmust. rahul võib ju muidugi olla et mängiti viiki, kuid sellist juttu on ikka minu arust mõtetu ikka ajada- a la et viigistati maailma 10. meeskonnaga (ma usun, et Eesti võib ka viigistada Hispaania 3. koosseisuga näiteks). see ju mingi horvaatide 2. koosseis. 3 meest kes on vähekenegi tuntumad Euroopa palliväljakutel."
                          ehk siis ma ei lootnud Eesti poolt mingisugust tulemust, ei 0:0 viiki ega 6:1 ülerullimist. selge on see, et 0:0 viik on hea tulemus, kuid sellest suurest rõõmust lakke hüpata ka nagu ei näe põhjust. Horvaatia 2. koosseis lihtsalt kahandab selle tulemuse väärtust minu silmis, muud midagi. Oleks neil esimene koosseis platsile jooksnud, olen suht kindel, et poleks nad ei söötudega eksinud ega ka väravalöömises kuivale jäänud. Selles valguses need toredad tulemused Brasiilia, Portugali ja Belgia vastu on ikka hoopis teise maiguga kui nüüd Soome ja Horvaatia vastu. eks igaühel oma nägemus asjast.
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
                            @martn26
                            Et siis kõik 10 oleks muidu põhis ka mänginud? Mis krdi ila te ajate eesotsas foorumi Forrest Cump-iga. Sama hästi võib öelda, et meil jäi ka kaks põhikoosseisu ( pluss need keda juba mainitud) venda puudu ja mõlemad olid väravavahid- nii Aksalu kui Londak on põhis alustanud
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Eestlased on ikka huumorirahvas: kui koondise või treeneri või mängu kallal eriti võtta ei saa, siis tuleb üksteisele koht kätte näidata.
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Üks väike PILDIGALERII veel.
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X