Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Horvaatia (26. mai 2010, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Tõelisel jalkafännil peaks olema teada ka MM finaalturniiril osalevad meeskonnad, palju näinud mees nagu sa oled.
    Ma arvan ,et Eestis on piisavalt neid kuulsuse narre ,kes teavad peast kõike MM-ile jõudnud koondiseid aga Eesti Meistriliiga klubide üles lugemisega jäävad jänni .
    FCF Forever

Kommentaar

Kunn, toeta mind iga kuu kuskil 1000krooniga. Andmed võin PMi saata ja ma luban, et ma võin kõikidel Flora mängudel käia -nii kodus kui ka võõrsil ja allesjäänud raha eest ka teistel mängudel.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
        Kunn, toeta mind iga kuu kuskil 1000krooniga. Andmed võin PMi saata ja ma luban, et ma võin kõikidel Flora mängudel käia -nii kodus kui ka võõrsil ja allesjäänud raha eest ka teistel mängudel.
        Küsi tütart kah veel naiseks siis on üks perse saatmine
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Küsi tütart kah veel naiseks siis on üks perse saatmine
          no ära siis väimehe kanditaate kohe pilkasesse pimedusse saada.
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Kuigi jahutakse üsna palju 4-5-1, siis ma isiklikult usun, et Rüütli läheb üsna ründava taktikaga ja pigem on homme näha 4-3-3 formatsiooni, eriti kui arvestada, et äärteks on peamiselt ründajat mängiv Kink ja alati üliterav Sass. Aga eks näeme. Loodame parimat!
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Vahetusest loodaks platsil näha ikka Posti, mitte Purjet, mulle see Purje nii väga ei meeldi, on küll meeletu töötaja ja üritaja, aga vat vahest üritab ülegi...

Saag sai mängida U-21 eest 2 mängu, seega usun, et talle eriti mänguaega ei jagu, ei usu, et ta veel taastunudki korralikult on.

Samas võib ju Purje vahetada äärde ka, siis poleks väga hullugi..

eks näis, homme, mis saama hakkab.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                Tõelisel jalkafännil peaks olema teada ka MM finaalturniiril osalevad meeskonnad, palju näinud mees nagu sa oled.
                See oli osavalt öeldud.

Aga vastuseks kunnile, jälgin ikka. Paar korda olen sel aastal juba eksinud ka Pärnu Vapruse kodu mängudele...kaht naiste meistriliiga mängu olen ka vaatamas käinud.
                Aga väga ootan mil vaprus tagasi meistriliigasse saab.
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                  Miks sa arvad ,et Horvaatia peaks seda mängu veidi lõdvemalt võtma ?
                  Noh kui ma kujutan, et kui ma oleksin näiteks Horvaatia staar ja igapäevaselt oleks liigas räme pinge peal, ootused kõrgel, koht päikese all vajab tõestamist jne.

Ja kui siis sõita hooaja lõpus koondisega sõpruskohtumisele mingi pisikese maaga, oli vist soome kandis, kes asub fifa edetabelis umbes 120 kandis, võtaks ikka küll veidi lõdvemalt kardetavasti. Isegi kui seda teistele ja endale ei tunnista.

Meie võimalus nõelata.
                  Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                    Vahetusest loodaks platsil näha ikka Posti, mitte Purjet, mulle see Purje nii väga ei meeldi, on küll meeletu töötaja ja üritaja, aga vat vahest üritab ülegi...
                    Üritab tõesti üle, mäletan mingit mängu, kus tänu tema üritustele tulid meeletud pallikaotused ja valesöödud, samas Soome vastu mängis väga ilusti, kripeldab pisut üks võimalus, mis löömata jäi.

Kommentaar

Mis kell kogunemine ja mis kell liikuma hakkame?

Kommentaar

Algselt postitas Assu2 Vaata postitust
                        Mis kell kogunemine ja mis kell liikuma hakkame?
                        Rongkäik alustab liikumist kella 20:30 paiku.
                        >>

Kommentaar

Eesti lööb täna vähemalt kolm väravat aga lõppseisu ei julge ennustada.
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Kella 10-11 ajal chillis koondis Pirital. Jalutasid ja ajasid juttu. Nooremad hoidsid rohkem omaette ja vanemad omaette.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                              Kella 10-11 ajal chillis koondis Pirital. Jalutasid ja ajasid juttu. Nooremad hoidsid rohkem omaette ja vanemad omaette.
                              Valmistuvad...

See mulle Eesti koondise juures meeldibki, et kõik tunnevad kõiki juba lapsest peale... (Umbes ühevanused)...

Erinevalt paljude suurriikide koondistest, kus on kutsutud head mängijad kokku, kellel võib tükk aega harjutamist vaja minna ennem, kui saavad kokkumängu tööle...

Igaljuhul nagu on koondislased öelnud ja meediagi näidanud, on Eesti koondise liikmed (olgu vanemad või nooremad, eesti rahvus või vene rahvus) väga hea läbisaamisega

Uhke meie poiste üle, aga tänasest mängust ikkagi võitu ei loodaks, aga väravaid tahaks küll, see lubaks EM-valikmängudele minna teadmisega, et suudame ka võrku sahistada

EDIT: PS! Pareiko algkoosesisu, aga usun, et saab mänguaega ka Kotenko

Kommentaar

Eesti koondise toetajad lähevad taas staadionile ühisel sammul (lisatud video)

Kommentaar

Working...
                                X