Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Soome 21.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oi, väga kõva mäng. Polegi ammu kohtunud ja loodan, et eestlased tõstavad oma persed tugitoolilt üles ja tulevad mängu vaatama, ning tuleb palju rahvast ja hea õhkkond ja paneme soomlased välja võtma.

Kommentaar

Ohh lahe kindlasti kohapeal

Kommentaar

Supper uudis, lootetavasti tuleb tribüün täis, ei tea mis pilet maksma hakkab? Kohal kindlasti.

Kommentaar

Aye, maikuu tuleb mahlane jalkakuu. Väga magus, veri naiss.

Kommentaar

Loodan väga, et pilet on soodne, eriti veel kuna on sõprusmäng. Ilmselt mina lähen mängu vaatama kasvõi soolase piletiga, aga no üle 2-3 tuhande inimese sel juhul kokku ei tuleks. Endal jäi eelmine aasta Bosniaga mäng vaatamata, kuna mul lihtsalt polnud tol hetkel 250 krooni vaba raha. Tobe küll vinguda, aga no elu on kahjuks selline, et inimesed kuigi rahakad just pole. Aga ma olen kindel, et EJL teeb ikkagi piletihindades korrektuure, vähemalt nii lubati.
            Selgelt oli näha ju U-19 koondise turniiril, mis juhtub, kui pilet maksab väga vähe...

Aga mis puutub veel Soome mängu, siis hümnilahendust ootan ma väga Ilmselt saavad pealtvaatajad kui ka mängijad mõnusalt muiata

Kommentaar

Ega need hümnid 100 % samasugused nüüd ka pole, Eesti omal on 3 salmi, Soome omal on neid 2. Erinev on ka tempo ning pealegi esitab Eesti hümni tõenäoliselt mõni artist nagu seda viimased aastad tehtud on.

Kommentaar

Siinkohal pean südamelt ära ütlema, et see "iga kord erinev tüüp esitab hümni" asi mulle absoluutselt ikka ei istu. Ei teki nii võimast ja head tunnet kui nt klassikalist nö makihümni kuulates.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                  ning pealegi esitab Eesti hümni tõenäoliselt mõni artist nagu seda viimased aastad tehtud on.
                  seekord võiks hoopis soome oma siis väänata mõni sundja.

Kommentaar

Sundja või mitte Sundja, vahe pole selles. Aga sellele mehele, kes talle lõuga andis hümni esitamise eest, selle peaks ilmselt mõneks mänguks staadioni ette munepidi üles riputama.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                      seekord võiks hoopis soome oma siis väänata mõni sundja.
                      Pakuksin variante: Leningrad Cowboys, Ismo Alanko, Värttinä, Turmion Kätilöt

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                        Sundja või mitte Sundja, vahe pole selles. Aga sellele mehele, kes talle lõuga andis hümni esitamise eest, selle peaks ilmselt mõneks mänguks staadioni ette munepidi üles riputama.
                        sundja, sina või?
                        Vähemalt on sel mehel munad mida sul ilmselgelt pole ja kui sa ikka nii kõva mees oled siis tule ütle talle seda enne Eesti-Soome mängu

Kommentaar

Matti Nykanen tõmbaks ka korraliku rahva kokku, vaheajal annaks väikese kontserti ka ja täismaja oleks kindel

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                            Sellise hümni esitamise eest peaks seal Sundja rippuma Colombia lips ees

Kommentaar

ehk peaks Joel Steinfeldti munepidi staadioni kõrvale ülesse vinnama? Laulis ju ikkagi vahepeal valede sõnadega ja viisi ka ei pidanud.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                                sundja, sina või?
                                Vähemalt on sel mehel munad mida sul ilmselgelt pole ja kui sa ikka nii kõva mees oled siis tule ütle talle seda enne Eesti-Soome mängu
                                Täpsustuseks pean ütlema, et ega mulle ka see Sundja "hümn" absoluutselt ei meeldinud. Aga no ega sellepärast pea kohe lõuga sõitma. Kahju näha, et sellist käitumist siin õigustatakse. Usu või ära usu, asju saab ka ilma rusikateta lahendada Aga mis seal ikka, oli mis oli.

Steinfeld esitas ka muidugi toreda hümni

Kommentaar

Working...
                                X