Oi, väga kõva mäng. Polegi ammu kohtunud ja loodan, et eestlased tõstavad oma persed tugitoolilt üles ja tulevad mängu vaatama, ning tuleb palju rahvast ja hea õhkkond ja paneme soomlased välja võtma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Soome 21.05.2010
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Loodan väga, et pilet on soodne, eriti veel kuna on sõprusmäng. Ilmselt mina lähen mängu vaatama kasvõi soolase piletiga, aga no üle 2-3 tuhande inimese sel juhul kokku ei tuleks. Endal jäi eelmine aasta Bosniaga mäng vaatamata, kuna mul lihtsalt polnud tol hetkel 250 krooni vaba raha. Tobe küll vinguda, aga no elu on kahjuks selline, et inimesed kuigi rahakad just pole. Aga ma olen kindel, et EJL teeb ikkagi piletihindades korrektuure, vähemalt nii lubati.
Selgelt oli näha ju U-19 koondise turniiril, mis juhtub, kui pilet maksab väga vähe...
Aga mis puutub veel Soome mängu, siis hümnilahendust ootan ma vägaIlmselt saavad pealtvaatajad kui ka mängijad mõnusalt muiata
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustning pealegi esitab Eesti hümni tõenäoliselt mõni artist nagu seda viimased aastad tehtud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustseekord võiks hoopis soome oma siis väänata mõni sundja.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustSundja või mitte Sundja, vahe pole selles. Aga sellele mehele, kes talle lõuga andis hümni esitamise eest, selle peaks ilmselt mõneks mänguks staadioni ette munepidi üles riputama.
Vähemalt on sel mehel munad mida sul ilmselgelt pole ja kui sa ikka nii kõva mees oled siis tule ütle talle seda enne Eesti-Soome mängu
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Matti Nykanen tõmbaks ka korraliku rahva kokku, vaheajal annaks väikese kontserti ka ja täismaja oleks kindel
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustSundja või mitte Sundja, vahe pole selles. Aga sellele mehele, kes talle lõuga andis hümni esitamise eest, selle peaks ilmselt mõneks mänguks staadioni ette munepidi üles riputama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustsundja, sina või?
Vähemalt on sel mehel munad mida sul ilmselgelt pole ja kui sa ikka nii kõva mees oled siis tule ütle talle seda enne Eesti-Soome mänguAga mis seal ikka, oli mis oli.
Steinfeld esitas ka muidugi toreda hümni
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar