Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Soome 21.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tegemist on Zelinski lahkumismänguga.

Kommentaar

Mis asja.. Andorra vastu oli Zelinskil ju lahkumismäng! Mehel ikka jalgpallinälg - nagu näha

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
        Mis asja.. Andorra vastu oli Zelinskil ju lahkumismäng! Mehel ikka jalgpallinälg - nagu näha
        Ametlikult ei olnud, pärast teatati ju.

Kommentaar

Soome vastu võiks ikka täismaja kohale meelitada. See hea reklaam ka mängule ju - mina olen igatahes kohal!
          "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

zelinski hakkab jalgpalliga edasi ka tegelema ? Treenerina vms .

Kommentaar

Algselt postitas abso Vaata postitust
              zelinski hakkab jalgpalliga edasi ka tegelema ? Treenerina vms .
              töötab ju jalgpalliliidus, 3. liigas peaks ka mängima

Kommentaar

okei, sain oma vastuse kätte =)

Kommentaar

No palun mida ma pean tegema, et fännikasse pileteid saada? Nüüd Piletilevi omadel juba isegi näitab, et sektorites on vabad kohad olemas, aga neil pole hindasid juures ja müüa nad neid ei saa ja rääkisid, et alles mingi mõni päev enne mängu tulevad need piletid müüki... Et kui ma tahaksin piletipakette B6 või B7 sektorisse, et siis on mul juba praegu kööga?
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Ega sul vist midagi muud üle ei jää kui oodata, enam ei saa Jalgpallihaigla kaudu neid soetada ka.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                      No palun mida ma pean tegema, et fännikasse pileteid saada? Nüüd Piletilevi omadel juba isegi näitab, et sektorites on vabad kohad olemas, aga neil pole hindasid juures ja müüa nad neid ei saa ja rääkisid, et alles mingi mõni päev enne mängu tulevad need piletid müüki... Et kui ma tahaksin piletipakette B6 või B7 sektorisse, et siis on mul juba praegu kööga?
                      Loodetavasti on sinu ikka kõik korras,mitte kööga(mida see iganes tähendama peaks).
                      Aga tegelt ei saa sinu halast aru.Sõprusmängul võid vabalt sektorite vahel liikuda.Ja vaevalt Soome mäng nii täis tuleb,et pead istuma oma ostetud kohal.Niiet osta pilet suvalisse kohta ja tule vabalt fännikasse,kui nii väga tahad.

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
                        Loodetavasti on sinu ikka kõik korras,mitte kööga(mida see iganes tähendama peaks).
                        Aga tegelt ei saa sinu halast aru.Sõprusmängul võid vabalt sektorite vahel liikuda.Ja vaevalt Soome mäng nii täis tuleb,et pead istuma oma ostetud kohal.Niiet osta pilet suvalisse kohta ja tule vabalt fännikasse,kui nii väga tahad.
                        Asi on põhimõttes ja minu arust pole eetiline osta pilet ühte kohta, aga vaadata siis mujalt... Eriti nõme oleks veel oma soovide pärast kellegi teise koht ära võtta. Seega ma parem halan, nagu sina ütlesid, edasi ja ootan ning loodan, et
                        mõni pädevam inimene ka mulle vastab.
                        Algselt postitas taku*

Kommentaar

Kui nüüd ongi nii, siis üsna ilmselgelt on seda tehtud põhjusel, et nagu ka eelmise aasta mängudel, on otsatribüüni piletid küljest tuntavalt odavamad. Seetõttu aga sattus fännikale suht suures koguses kodanikke, kes esinesid valdavalt vinguval toonil esitatud avaldustega, et ümbritsevad võiks nüüd ükskord ometi ka istet võtta, või siis etendasid ülima veenvusega saja-aastast tamme, keeldudes ka viisaka palve peale kasvõi poolt sammu paremale-vasakule tegemast, kuna "siin on ju minu koht". Julgen küll arvata, et just selliste ekstsesside vältimiseks seekord fännika pileteid ka enam vabamüügis pole. Eks ta ju sant on nende jaoks, kes JPH-sse ei kuulu ega tahagi (ma ise nt sealhulgas), aga kahest halvast ilmselt parem. Sest suure tõenäosusega ei tähenda nüüdne olukord, et sa ei võiks tõepoolest sinna ise sujuvalt imbuda, nagu eespool soovitati. Ja kellegi paiga ära võtmise pärast küll ei maksa muretseda, ei ole mina veel näinud, et seal sektorites keegi "püsikülastajatest" kohanumbreid loeks või oma platsi taga ajaks.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Asi on põhimõttes ja minu arust pole eetiline osta pilet ühte kohta, aga vaadata siis mujalt... Eriti nõme oleks veel oma soovide pärast kellegi teise koht ära võtta. Seega ma parem halan, nagu sina ütlesid, edasi ja ootan ning loodan, et
                            osta pilet kuhugi suvakasse kohta ja mine ole fännitribüünil seal kus pole toolid aga kus on see koridori uks , kust saab siis tribüünile, võid seal ilmselt julgelt seista, ei tule sind keegi ära ajama, saad otse värava kõrvale ka veel.

Kommentaar

Aga siis võid ju mängu põhimõtteliselt kodus ka vaadata,kui nii põhimõtteline oled.Kuulata Kaljuveeri,vaadata kordusi,libistada poehinnaga erinevaid tooteid jne...muidugi seda eeldusel et mängu üle kantakse

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                                Kui nüüd ongi nii, siis üsna ilmselgelt on seda tehtud põhjusel, et nagu ka eelmise aasta mängudel, on otsatribüüni piletid küljest tuntavalt odavamad. Seetõttu aga sattus fännikale suht suures koguses kodanikke, kes esinesid valdavalt vinguval toonil esitatud avaldustega, et ümbritsevad võiks nüüd ükskord ometi ka istet võtta, või siis etendasid ülima veenvusega saja-aastast tamme, keeldudes ka viisaka palve peale kasvõi poolt sammu paremale-vasakule tegemast, kuna "siin on ju minu koht". Julgen küll arvata, et just selliste ekstsesside vältimiseks seekord fännika pileteid ka enam vabamüügis pole. Eks ta ju sant on nende jaoks, kes JPH-sse ei kuulu ega tahagi (ma ise nt sealhulgas), aga kahest halvast ilmselt parem. Sest suure tõenäosusega ei tähenda nüüdne olukord, et sa ei võiks tõepoolest sinna ise sujuvalt imbuda, nagu eespool soovitati. Ja kellegi paiga ära võtmise pärast küll ei maksa muretseda, ei ole mina veel näinud, et seal sektorites keegi "püsikülastajatest" kohanumbreid loeks või oma platsi taga ajaks.
                                Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                                osta pilet kuhugi suvakasse kohta ja mine ole fännitribüünil seal kus pole toolid aga kus on see koridori uks , kust saab siis tribüünile, võid seal ilmselt julgelt seista, ei tule sind keegi ära ajama, saad otse värava kõrvale ka veel.
                                Oleksin ma üksi, kasutaksin ilmselt tõesti seda "imbumise" taktikat, ent kuna mul on ka päris mitu sõpra, siis esimese variandina üritaksin ikkagi veel pileteid "õigesse" kohta saada. Kuid jah, kui midagi muud üle ei jää, siis tõesti tuleb seda teed minna.

Mõneti nukker, et kuna JPH liige ei ole, siis sellisesse nõmedasse seisu mind pannakse, aga no samas tõesti ilmselt parem hoida fännikalt vincenti poolt kirjeldatud kodanikud eemale.

Ja marconiuselt küsiksin seda, et mis mõttega sa täiesti lambist teravat tõmmata üritad? Usu mind, see ei tee sind paremaks ega mind halvemaks. Siia foorumisse on kogunenud ikkagi kõik ühise armastusega inimesed ja ma ei leia, et on mõtet täiesti lambist paukuma hakata. Hooligem ikka oma ligimestest! Päikest sulle!
                                Algselt postitas taku*

Kommentaar

Working...
                                X