Kes on Martin Hunt?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Soome 21.05.2010
Collapse
X
-
Plaan on siis vahetult enne suurmängu ka väike jalgpallilahing fännide vahel maha pidada. Toimuks see siis samuti reedel, 21. mail ning juba kella 14:00st Sportland Arenal.
Kel huvi soomlaste vastu palliplatsile joosta, võiks sellest mulle teada anda. Abiks on näiteks meiliaadress madis@jalgpallihaigla.ee
Täpsemalt ka fänluse alateemas: http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=8574Vaikus
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKes on Martin Hunt?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas -madis- Vaata postitustPlaan on siis vahetult enne suurmängu ka väike jalgpallilahing fännide vahel maha pidada. Toimuks see siis samuti reedel, 21. mail ning juba kella 14:00st Sportland Arenal.
Kel huvi soomlaste vastu palliplatsile joosta, võiks sellest mulle teada anda. Abiks on näiteks meiliaadress madis@jalgpallihaigla.ee
Täpsemalt ka fänluse alateemas: http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=8574
Aga kes ise mängima ei kavatse minna(nagu ka mina), siis võiksime omasid toetama minna, nagu eelpool mainiti 21 mail kell 14.00
Kommentaar
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustSuhteliselt uute nägudena edurivis plaanib Rüütli katsetada Vitali Gussevit ja Sander Posti.
Kuhu siis Gussev jäi ?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustJumal tänatud ,et Gussev välja jäi. Ta on väga ebakindel just tippmängudes.Oli seda Levadias ,kui mängis CL-i mänge ja omas häid võimalusi ,millest ühtegi ära ei löönud ja oleks seda ka koondises .Tal puudub täielikult külm närv.
Algselt postitas Palju parem?Jumal tänatud, et Gussev välja jäi. Ta on väga ebakindel just tippmängudes. Oli seda Levadias, kui mängis CL-i mänge ja omas häid võimalusi, millest ühtegi ära ei löönud ja oleks seda ka koondises.Tal puudub täielikult külm närv.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMis puhul Klavan koondisest välja jäi .Kas valib juba mänge nagu Oper vahepeal tegi?
E: Link
Kommentaar
-
oi kuidas ma seda mängu ootan ja olen oodanud juba mitmeid aastaid! Eesti-Soome kohtumine võiks saada igaaastaseks sündmuseks, see aasta Tallinnas, järgmine Helsingis jne
Tänuväärt kiitus ka EJL-le kes orgunnis mängule hõimuvendadest ungarlased vilemeesteks, mis on enam kui väga hea idee.
Perkele, tellige arena ümbrusesse välissaun või autosaun ka, saaks seal ka mõõtu sommidest võtta, kumb ikkagi kõvem saunarahvas on
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar