Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siinkohal pean teatama et mulle on raha ülekandnud 20 inimest ja 100 %iliselt kinnitanud oma tulekut 21 inimest...nii et kokku 41 hullu + mina ise (buss mahutab 48 inimest).... seega küsimus suurele ringile...kas tellin ühe bussi veel juurde ja kes oleks huvitatud veel ööbimisega reisist..andke teada. Õnneks aega veel küll ja küll. Tore oleks tõesti startida Tallinnast kolme bussiga millest üks kahekordne....poola - värise
    RummaBastards!

Kommentaar

Originally posted by jansa
      Tore oleks tõesti startida Tallinnast kolme bussiga millest üks kahekordne....poola - värise
      Kas me mitte juba ei lähegi kolme bussiga - sinu orgunnitud, Mayhemi ajatud ja Bonareiside oma?
      Ja kas juurdetellimisega riskid - võib-olla on vajadusel võimalik ka sul kahekordne tellida? (aga kas seal on väga palju kohti rohkem, seda ma ei tea)
      ¡No Pasarán!

Kommentaar

...Bona reisid lähevad päev varem ju nii et koos sõitmisest suurt välja ei tyule.
        2 kordset mul pole , küll on üks 20 kohaline buss samast ettevõttest, jama oleks kui teise bussi mingi 5-8 inimest tuleksid. Sestap uuringi kas on mõtet või mitte, Taani resi läks juba vett vedama
        RummaBastards!

Kommentaar

Tagasi saavad Mayhem ja Bona ilmselt koos sõita ja mõlemad jõuavad enne järjekordse töö- ja koolinädala algust Éestisse.
          poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Enne töö- ja koolinädala algust saabume meiegi tagasi, pühapäeva keskööks nimelt aga see selleks..koos minek oleks sheffim.. Poborsky kellega ise lähed? Ja OTT?
            RummaBastards!

Kommentaar

eks minek ole ikka fun'im kui tulek...
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Jansa, sa võiks siia ka üles riputada nimekirja, kes papi üle kandnud, siis nagu selgem pilt, kellega tuleb koos vurada...
                keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

..eks ma tuleva nädala alul panengi, igaljuhul on tänaseks hetkeks üks buss juba ülemüüdud, lisabuss ilmselt möödapääsmatu
                  RummaBastards!

Kommentaar

No nii! Teatan järgmist, et minu bussi nimekiri on nüüdsest lukus. Mittemaksnud registreerunutel paluks kiiremas korras tegutsema asuda(kas ära maksta v6i kohast loobuda)
                    Loodetavasti saab lähiajal täpsemat inffi ka piletite kohta.
                    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Täitsa kinni või Mayhem?

Mõtlesin just täna ülekanet teha...

Kommentaar

kui nõudlus ületab pakkumise

Siis tehke busse juurde - kuu aega veel sõiduni ju! Teades eestlasi pooled alles heietvad plaane poola sõiduks.
                        memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Originally posted by Mayhem

54. Marko K.(+6)
                          Kas tuleb Kaljuveer & ETV team, või ei mahtunud Kristal koondise bussi peale?
                          Jalgpallihaigla patsient #172
                          Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Rainman

Kas tuleb Kaljuveer & ETV team, või ei mahtunud Kristal koondise bussi peale?
                            No ma juba ootasin, et keegi selle kohta märkuse teeks Kahjuks või õnneks on mõlemad variandid valed :P kuid loomulikult oleks vähemalt Kristal vägagi oodatud meie bussi peale
                            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by indrek

Siis tehke busse juurde - kuu aega veel sõiduni ju! Teades eestlasi pooled alles heietvad plaane poola sõiduks.
                              ...ja pooled ütlevad viimasel hetkel ära
                              Supplies!

Kommentaar

Kusjuures mina siin omaette hakkasin arvutama:
                                Mayhemi kahe korruseline u. 60 inimest
                                Jansa 2 bussi - noh, 80 inimest
                                Bonareisid - väidetavalt juba samuti 2 bussi - kah umbes 80

Kokku, üldiselt hetkel nii-naa 220 matsi.

Kas Leedu-Eesti mäng satub tõesti löögi alla?
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X