Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teadjamad teavad rääkida, et need apteekides pakutavad pohma-imerohud on sellised, mida sa võid kastide kaupa sisse kühveldada ja mitte midagi ei aita. Nii et joodiksid, nendele vist ei tasuks väga loota. Ja nuh atsetüülsalitsüülhalpe elik aspiriin enne ära kustumist peaks vist kah aitama. Et siis kained ja hakkajamad käivad aspiriinikarbikesega rõõmsalt ringi ja vaatavad, et hetk enne kaasvõitleja ärakustumist aspiriin talle lõugadevahele saaks.
    Või käivad siis pohmakavabad inimesed laupäeva päeval ringi ja osutavad vee ja vaiksema laulmise näol inimestele esmaabi

Sest, we're in this together!

P.S. Poolat ei olegi tegelikult olemas, see on kartograafide vandenõu laste hirmutamiseks, et nad rekkajuhtideks ei hakkaks

Kommentaar

Nii....see on nyyd siis tartu omadele....KUDA SIIT SIIS MINNAKSE??? Kas minnakse ikka kõik koos? Millalgi oli nagu jutt et tartu omad saavad teistega kokku Pärnus??? Kui nii siis millal siit minek on ja....
      Andke keegi teada palun!

Kommentaar

Originally posted by Jansu

Nii....see on nyyd siis tartu omadele....KUDA SIIT SIIS MINNAKSE??? Kas minnakse ikka kõik koos? Millalgi oli nagu jutt et tartu omad saavad teistega kokku Pärnus??? Kui nii siis millal siit minek on ja....
        Andke keegi teada palun!
        jansu... tegelt on asjad nii, et... eile istusid k6ik tartu soccerneti inimesed koos, raekojas andrus ansipi töökabinetis ja arutasid sama asja... martin smutov esines slaidiprogrammiga "17. sajandi poola maanteeröövlid", greenday, aff ja mina laulsime poola ja leedu rahvalaule, rpiret ja andy esitasid lihtsamakoelisemaid poola rahvatantse, söödi borshi ja rakvere viinereid, joodi zubrovkat ja rohelist teed... k6igil oli l6bu laialt!

lahkudes t6deti koos, et poola jalgpalli vaatama ei maksa ikkagi minna... liiga kaugel... hr linnapea andis lohutuseks k6igile vabapääsme aura veekeskusesse ja sadamateatrisse, soovis edu edaspidiseks ning kutsus täna 6htuks jälle kylla!

ehhh.

pan aiFoooo....

p.s. jansu, sul on 17. mai koolipäev jah? ise ilmselt kärutan reede hommikul rongiga pealinna, aff avaldas arvamust miski bussi suhtes mis j6uab pärnusse kell 19.30 vist... samas soovitan tartu fännidel ennast v6imalikult vara pärnusse vedada, sest eestikeelsest tramburaitamisest tunneb see 6nnetu suvepealinn vist ysna puudust...

minu ettepanek: vaadake bussiajad välja ja tehke JH alla eraldi teema. kasv6i poll iseasi kuiv6rd tulemusi usaldada saab...

pRmt!
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Koolipäev on jah ....aga ega see ju siis olulisem ole kui Poola sõit:P
          No eks ma siis uurin teiste käest ka veel nende busside kohta....

Kommentaar

Mayhem, paranda kui vale on!!!

Buss jõuab Pärnu kell 19.00 - 20.00.

1) Seega, tuleks Pärnu minna (jah, KA MINA tulen Poola ) ühega järgmistest bussidest:

välja 13:45 jõuab 16:05 pilet 65 krooni
            välja 14:45 jõuab 17:25 pilet 65 krooni
            välja 16:00 jõuab 18:40 pilet 47 krooni

2) piletid tasuks ETTE ära osta!

3) Millise variandi valime?
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ma ilmselt kah neljap. Tartus ja Tartust mineku teema aktuaalne ka mulle...

minu ettepanek:

reedel võimalikult vara pärnusse...seal randa ja niisama chillime ja siis miski 20 liitume bussiga...

Howay the lads!

Kommentaar

Istekohtadest. Poolast tuli inff, et meie sektor saab asuma "trybuna krytal" ehk maakeeli katusega (pea)tribüünil

Pilte Legia statast võib leida siit http://www.polishsoccer.com/polishso...ium/legia.html
                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by Kaida

Et siis kained ja hakkajamad käivad aspiriinikarbikesega rõõmsalt ringi ja vaatavad, et hetk enne kaasvõitleja ärakustumist aspiriin talle lõugadevahele saaks.
                  Või käivad siis pohmakavabad inimesed laupäeva päeval ringi ja osutavad vee ja vaiksema laulmise näol inimestele esmaabi
                  No ma võin kindlalt see esmaabi osutaja olla, nii et...(seda luban ma muidugi praegu aga...mis siis tegelikult toimub, ei tea ju mitte keegi:P Äkki vajan ise esmaabi hoopis, mis tegelikult on äärmiselt ebatõenäoline)
                  Nii et ma võin arstitädi olla kyll

Kommentaar

Ma võin suurte rahade eest massaazi teha Eelisjärjekorras ei saa meesliikmed
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma siis valmistun koomasse jääma, pole midagi selle vastu kui kaunid põetavad
                      Jalgpallihaigla patsient #172
                      Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Martin

Ma võin suurte rahade eest massaazi teha Eelisjärjekorras ei saa meesliikmed
                        Martin, millised on suured rahad? Mul on kodus vanu tsaari rublasid, igavesed lahmakad Ja mida täpselt su teenus sisaldab ja milliseid keha piirkondi endas hõlmab? Kreemi ikka ka paned?

Kui rahakott lubab, paneksin enast siis teise järjekorda kirja

Kommentaar

poolakate poolt meile antud sektoriga rahul
                          sigpic

Kommentaar

Staadion nagu staadion ikke.Tundub siuke väikeriigi statka moodi olevat...Ja egas vahet pole, kus me Poolat võidame

Kommentaar

Originally posted by rauno

poolakate poolt meile antud sektoriga rahul
                              Peabki rahul olema Need on kõige kallimad kohad ka

Poola vutiliidu lehel on ära toodud kõigi sektorite hinnad:

peatribüün: 50 zlotti
                              vastastribüün: 30 z.
                              otsatribüünid: 10 z.

Kõige tulihingelisemad poola fännid pidavat pesitsema siis katuseta vastastribüünil, See tuletab veidi Kadriorgu meelde. Milline emotikon väljendaks kõige paremini nostalgiat?
                              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

poolakad vist arvavad,et täismaja ei tule...ja katsuvad meile need kallimad kohad maha müüa(või on nad tõesti head ja külalislahked inimesed)

Kommentaar

Working...
                                X