Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nagu ma aru olen saanud, veel Mayhemi bussi peale õlle orgunnitud pole?

Igal juhul me suhtlesime koos Aifoga A. Le Coqiga, nad olid nõus andma meile 20% hinnasoodustusega õlle (arvestatuna taara ja käibemaksuta hinnast). Väiksed arvutused- kui Premium maksab 10, siis 10-2-1,8-1=5.20 ühe õlle eest pole ju paha hind, see teeks kasti hinnaks ~100. Kui on soovi, siis peaks teatama palju me tahame. Et ikka Läti piirini oleks mureta (kuigi õlled va sindrinahad kipuvad soojaks minema
    Nii et mis arvate? Kas, ja mitu kasti?
    http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

mida kaasa võtta...

Krt,hetkel ei kujuta ette mida peaks ja mida ei peaks kaasa võtma...parem on kui asju vähe(kadumise,täisoksendamise oht..)...
      1.riietus-asjakohane st sinisärk ja sall jne.Plätud-sandaalid.Igaks juhuks teised püksid(mitte et ma end täis laseks ,IGAKS JUHUKS!!)
      2.söök--kui sel üldse mõtet on,sest egas ma sinna sööma lähe
      3.jook--see peaks igal matsil kotis-käes olema.
      4.pohmaravi--vt punkt 3. + autoapteek,mis tuleks selleks reisiks Taistol ka vastavalt ettevalmistada(alka seltzer,aspiriin,vitamiinid,gin long drink)
      5.fotokas--kui on,ja kui on julgust kaasa võtta...kaob ära ja ei tea mis veel juhtuda võib.
      6.rahakott-USD või DEM või Zlotid,hetkel ei tea,palju on vaja maha juua-süüa...
      7.telefon välispaketiga--eks see va humalajook ajab pea sassi ja võib end poolas järsku üksinda avastada,ja kurb oleks sinna PANide keskel jääda...
      8.......mida pakute??!!!

Kommentaar

Originally posted by tremboni

6.rahakott-USD või DEM või Zlotid,hetkel ei tea,palju on vaja maha juua-süüa...
        teeme nii et keegi DEM-idega oma rahakotti koormama ei hakka, pigem kellelgi mõnest välisreisust alles eurosid, võib kaasa tarida, kuigi zlotte on Eestis ka võimalik vahetada ja mõtekam seda teha siin, sest teatavasti on enamikul juhtudel siin vahetamine soodsam tänu asjaolule, et poolas (nagu väga paljudes riikides) toimub vahetamine näiliselt küll hea kursiga, kuid alati on olemas vahendustasu.
        Kasutada saab ka pangakaarti maksmisel - kui maksad näiteks suurema hulga asjade eest, siis nad väga kurjasti vast ei vaata kah, kuigi kui igaüks hakkab oma väikese viina ja õlle eest kaarti kasutama, siis on poemüüjad
        ¡No Pasarán!

Kommentaar

RINNAMÄRGID.

Nüüd siis ametlik teade selle kohta,et peatselt s.o. 14.mail
          saabuvad müügile Poola -Eesti sõpruskohtumise rinnamärgid.
          Neid märke valmistatakse ainult 300 tk. ja on kujundatud
          väga ilusti ,kus peal mängu toimumise koht ,aeg ja mõlema riigi Jalgpalliliitude sümbolid. Kõik Poola sõitjad saavad osta esialgu vähemalt ühe märgi. Hinnaklass jääb 20-25 eeki piiresse. Ja märke saate osta enne Tallinnast väljasõittu
          kaasaarvatud ka BONA-REISIDE seltskond.
          FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by dieter
            teeme nii et keegi DEM-idega oma rahakotti koormama ei hakka, pigem kellelgi mõnest välisreisust alles eurosid, võib kaasa tarida, kuigi zlotte on Eestis ka võimalik vahetada ja
            Jah, minu üllatuseks isegi Hansa Rakvere kontorist oldi nõus mulle zlotte pakkuma. Ma leidsin omal kodust veel 1,5 latti, selle eest peaks ka mõne õlle kätte saama..

kui igaüks hakkab oma väikese viina ja õlle eest kaarti kasutama, siis on poemüüjad
            No ei tea, kas asi nii hull on, mulle küll kirvega ei antud, kui kaardiga tanklast 5 õlut (igaüks eri margist veel) ostsin.. Muide, umbes aasta tagasi ei tahetud Poolas maanteäärsetes (isegi suuremates) bensukates eriti kaarti näha. Kaardiga sai maksta ainult mingi kindla keti (mille nime ma muidugi ei mäleta) tanklates. Ehk aasta jooksul on miskit muutunud.

Teine asi, mida Tremboni mainis - telefon. Ise tulen Bonaga ja oman telefoni, mis vastab ka välismaal numbril +372 50 87518. Teistelt bussidelt võiks ka keegi, kel rahvusvaheline olemas, oma numbri siia panna. Pole seal rääkimine küll eriti odav lõbu, kuid lühikeste paroolidega saab ehk mingid kohtumispaigad vähemalt kokku leppida.

Siit järgmine asi - kas keegi on kohalikega ühenduses olnud? Et saaks juba Eestis mingi koha kokku leppida, kus Jansa, Mayhemi ja Bona rahvas enne mängu koguneda võiks.

Alo

Kommentaar

Originally posted by Alo

No ei tea, kas asi nii hull on, mulle küll kirvega ei antud, kui kaardiga tanklast 5 õlut (igaüks eri margist veel) ostsin.. Muide, umbes aasta tagasi ei tahetud Poolas maanteäärsetes (isegi suuremates) bensukates eriti kaarti näha.
              Muidu ma sõitsin neist kõigist kolmest meile ette jäävast riigist läbi mullu sügisel ja ostsin igast riigist just bensukast nö suveniiriõlut ja kuna meie seltskond oli kokku kaheksa inimest, siis kui neist kaheksast juba kolm kaardiga maksis, olid neil näod pikad ees. Aga makstud sai ja ega selles muud pole, kui lihtsalt aega kulub ja vingumist palju.
              Aga minna tahaks juba küll, annaks ainult kõigevägevam, et ka siis sellised ilmad oleks, nagu näiteks praegu Tallinnas.

Vahetuskursid ka mõned - Hansapank müüb zlotte hinnaga 4,4685; Ühispank 4,4784; Tavid ja Eurex 4,58 krooni ühe zloti eest. Ehk üllatuslikult tundub olema Hansapanga kurss kõige soodsam.
              Läti-Leedu raha osas on hinnad umbes ühte kanti ehk 4,588 Leedu raha eest ja 27,5-27,9 lattide eest. Kuigi kui summad on suhtkoht väikesed, on vahed ka üsna väikesed, et hakata nüüd eri putkade vahet jooksma.
              ¡No Pasarán!

Kommentaar

Aif, Lua, Sen, kas järjekordne Sexenergia kah trükivalgust näeb?

Lugejaskond ju päris suureks kasvanud

Kommentaar

Siit järgmine asi - kas keegi on kohalikega ühenduses olnud? Et saaks juba Eestis mingi koha kokku leppida, kus Jansa, Mayhemi ja Bona rahvas enne mängu koguneda võiks.
                  Paari poolakaga olen ühendust võtnud. Need tundusid üsna asjalikud ja sõbralikud tüübid olevat. Üks nendest on ka mingi fänniühenduse liige. Nad lubasid tulla "vennastuma"-õllet koos libistama ja veidi linna tutvustama .Igatahes, bussifirmaga on kokku lepitud, et rahvas lastakse välja otse vanalinnas(2-3 minutit keskplatsini). Täpsem kokkusaamise koht on selgitamisel, ootan mida poolakad välja pakuvad(lubasid veel täna vastata)

P.S. Pakkusin poolakatele välja ka sellle, et statale võiksid mõlema poole fännid koos minna(jalgsi). Mida siin sellest ideest arvatakse? Muidugi võib ka bussiga minna.
                  Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by kyps

Aif, Lua, Sen, kas järjekordne Sexenergia kah trükivalgust näeb?

Niipalju, kui ma Aifoga rääkinud olen, siis näeb kindlasti

Attenzione!

Piletitest Tundub, et olen jälle veidi kiirustanud Nimelt öeldi täna EJL-ist, et pole kindel, kas selle 50-e zloti puhul peaks arvestama Eesti Panga või hoopis Hansapanga kursiga(kuigi eile mainiti EP-d). Seega paluks piletiraha ülekandmine lõpetada kuni kindlama info saamiseni(EJL-ist lubati homseks täpsustada).

Kommentaar

Originally posted by Mayhem
                      Tundub, et olen jälle veidi kiirustanud Nimelt öeldi täna EJL-ist, et pole kindel, kas selle 50-e zloti puhul peaks arvestama Eesti Panga või hoopis Hansapanga kursiga(kuigi eile mainiti EP-d). Seega paluks piletiraha ülekandmine lõpetada kuni kindlama info saamiseni(EJL-ist lubati homseks täpsustada).
                      Napilt läks! Just hakkasin su kontonr-it otsima, summa ja in-te nimed olid juba siise trükitud...
                      Supplies!

Kommentaar

Originally posted by Mayhem

Piletitest Tundub, et olen jälle veidi kiirustanud Nimelt öeldi täna EJL-ist, et pole kindel, kas selle 50-e zloti puhul peaks arvestama Eesti Panga või hoopis Hansapanga kursiga(kuigi eile mainiti EP-d). Seega paluks piletiraha ülekandmine lõpetada kuni kindlama info saamiseni(EJL-ist lubati homseks täpsustada).
                        hmm... aga see kursside vahe ei ole ju oluliselt erinev... v6i on?

pRmt!

aiFo.

p.s. jalgsi staadionile minek kesklinnast v6ib yks hirmus ettev6tmine olla, sest varssavi on yks paganama suur linn...

p.p.s. seks energios gerimas on samahästi kui valmis!!! (nujah, esialgu on kyll valmis k6igest pealkiri -- "seks energios gerimas, poola-eri" )
                        Jalgpallihaigla liige
                        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Originally posted by aiFo

8 eeku pileti pealt Aga kui mõni mees peaks maksma 65x8 siis on ikka tuntav...
                          Supplies!

Kommentaar

Originally posted by aiFo
                            No see vahe on umbes 0,2 eeku ühel zlotilt ehk 10 eeku ÜHELT piletilt.

p.s. jalgsi staadionile minek kesklinnast v6ib yks hirmus ettev6tmine olla, sest varssavi on yks paganama suur linn...
                            See jääb ära jah, kuna ametliku ürituse orgunnimiseks on liiga vähe aega ja kuuldavasti on Legia fännide paraadidega ka suuri probleeme tekkinud, mistõttu muu kohaliku rahva suhtumine oleks vaenulik ja noh... Legia stata on kesklinnast tõesti kaugel ka.

Kommentaar

niih!

kuiv6rd jutt läks 6llele, siis vaadakem kui palju alkoholi lubavad LEGAALSELT-maksuvabalt riiki sisse vedada varssaviteele jäävate riikide tollid...

per nase seega...

LÄTI:

(http://www.vid.gov.lv/eng/user/show....138&CId=16)

1 liiter viinavärki
                              2 liitrit veinivärki
                              5 liitrit 6llevärki

LEEDU:

(http://www.cust.lt/eng/information/travel_f.htm)

0,5 liitrit viinavärki
                              2 liitrit veinivärki
                              0,5 (!)liitrit 6llevärki

POOLA:

(http://www.guc.gov.pl/i.php?i=290)

1 liiter viinavärki
                              2 liitrit veinivärki
                              2 liitrit 6llevärki

vat selline lugu... see v6imalus, et keegi sinu asjades v6i ntx bussis k6ikv6imalikes panipaikades sobrama hakkab on kaduvväike, aga noh, lihtsalt eelnev jutt oli inimestele, kes tahavad oma asju legaalsel teel ajada

päikest!

aiFo.
                              Jalgpallihaigla liige
                              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Nii varsti võiks ka kokku leppida, kuidas Tartu rahvad hakkavad ka Perno maa poole liikuma!
                                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Working...
                                X