Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tähelepanu!

Piletiraha ülekandmine võib jätkuda endistel tingimustel(215 EEK)

Noh nii igaks juhuks kordan üle ka makseinfo:

saaja: Martti Grenberg
    arveldusarve: 1103497739 (Hansapank)
    selgitus: "Pilet" + maksjate ees- ja prk. nimed

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by vandersell

Aga Leedu vaatamisväärsustest- mul seal paar head sõpra, aga nad ei ela meie marsruudi lähedal
      njah. arvan, et sellest, et vanderselli s6brad pisut marsruudist k6rval elavad pole hullu. selle väikese k6rvalep6ike s6prade r66muks v6iks teha kyll... sest mis saaks olla toredam leedu s6pradele kui mitte see kui keset k6ige magusamat uneaega, kell 3 öösel, ilmuvad jumalteabkust välja 130 purupurjus eesti futifänni, kes v6tavad kätest kinni ja h6iskavad welcome to ESTonia vms absurdi

ma arvan et jah, teeme ära!

hihh!

yleyldse on märgata teatavaid l6bususele kalduvuse märke siin foorumis enne välisreisu, mis tegelikult markeerib seda, et argimured on seljataha jäetud, ollakse reisiks valmis ja sessuhtes probleeme ei ole las käia!!!

aiFo.
      Jalgpallihaigla liige
      Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Originally posted by aiFo

njah. arvan, et sellest, et vanderselli s6brad pisut marsruudist k6rval elavad pole hullu. selle väikese k6rvalep6ike s6prade r66muks v6iks teha kyll...

ma arvan et jah, teeme ära!

hihh!
        aiFo.
        väike kõrvalepõige.... Klaipedasse. Sobib!!
        Supplies!

Kommentaar

to mayhem

Kuna mul siin selline situatsioon et palka makstakse 10ndal siis pead sa,mayhem,leppima sellega et saad minult piletiraha homme...Kuna hetke olukord kontojäägiga ei võimalda teha ühtegi ülekannet!

Live and exclusive from TEINE EESTI

Kommentaar

Plaanidest a, b... jne. Noh eks igaüks leiab endale ise sobiva variandi. Peaasi, et lõbus ja sõbralik õhkkond valitseks

ja tremboni: pole probleemi

Tähelepanu!

Piletiraha ülekandmine võib jätkuda endistel tingimustel(215 EEK)

makseinfo:

saaja: Martti Grenberg
            arveldusarve: 1103497739 (Hansapank)
            selgitus: "Pilet" + maksjate ees- ja prk. nimed

krt, kas seda postitust "stickyks" panna ei saa?

Ja kordan ka seda, et piletiraha ülekandmisega seonduv puudutab AINULT MINU KORRALDATAVA BUSSIGA SÕITJAID.

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

poola

kas maskiga võib minna mängu vaatama???
              enivei, fritsud on parimad

Kommentaar

Mida sa postitad seda maski jama igale poole nyyd???? Tegid isegi uue teema selle jaoks ja nyyd kirjutad veel sama asja siia ka???

Kommentaar

Originally posted by Jansu

Mida sa postitad seda maski jama igale poole nyyd???? Tegid isegi uue teema selle jaoks ja nyyd kirjutad veel sama asja siia ka???
                  Oi, oi kui kuri tüdruk Bussis oleme ikka ju kõik rõõmsad ja sõbralikud

Kommentaar

Tunnete dohter annab nõu !!!

Kõige parem pohmaka ravi on kosutav reis uneriiki ja kaissu tuleks võtta mega-suur veepudel ja varsti läheb paremax...!!!

Kommentaar

pohmelus...

Mind ikke vaevab see va pohmeluse-uss, mis meid kõiki,i guess,vaevama hakkab..Checkin nüüd netis apteekide jms site´ et leida lahendus.

Minu mure on ka teie mure,ja vastupidi..eriti reisu ajal

Kommentaar

Ei ole ma kuri tydruk yhti Lihtsalt see oli ju mõttetu mis ta tegi....

Kommentaar

Kahtlen kas mul seda muret saabki olema, ma ju karsklane Aga kuna nagu sa ytsid et sinu mure on ka meie mure, siis eks ma yritan ka midagi uurida ja pärida

Kommentaar

No püha jumal küll...

Kui sisestada neti.ee´s otsingusse sõna POHMELUS,siis tuli ette alljärgnev asi:
                            Vihje: võib-olla on abiks sõnad seljanka, keefir, kaerahelbepuder, juues, suguelund, homoseksualist, rahuldamise

huumor,mis?

Kommentaar

Mis toimub ? Pohmakast on saanud mingi tegija. Võib-olla on tegemist nooruse ja kogenematusega. Minu jaoks ta seda ei ole. Tegelikult on 2 varianti... "ülejäänutele ei maksa raha raisata":

a) 2 aspiriini (umbes 4-ks tunniks teeb olemise mõnusaks)

b) lükka see edasi mõnusa pealevõtmisega. Pühapäeval koju jõudes heida magama. Esmaspäeval vt. variant a

+ elementaarne- joo ühte tüüpi jooki

Irish wiskey, gin
                              I drink every ****ing thing

Kommentaar

No nädsa, vastus sinu murele...ja päris ohtralt variante:P

Kommentaar

Working...
                                X