Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Usbekistan
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustPiletid on 75 kuni 125 krooni.
Mul läheks näiteks buss 80.- ots + 125 = 285.-, ehk siis ligikaudu 300.- (trollid) ja värgid ka).. ning + õlu ja küüslaugu leivakesed.. võib öelda et 400.- tuleb kindlasti, mis ilmselgelt praegusel ajal ei tasu ära.. ja milleks ma maksan digitv eest, kui ma isegi koondise mänge ei näe? murega elioni ju minna ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas *Rivo Vaata postitustja milleks ma maksan digitv eest, kui ma isegi koondise mänge ei näe? murega elioni ju minna ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas *Rivo Vaata postitustpilet piletiks, tallinlastel muidugi hea tulla.. aga ega Tallinn terve Eesti ju pole..
Mul läheks näiteks buss 80.- ots + 125 = 285.-, ehk siis ligikaudu 300.- (trollid) ja värgid ka).. ning + õlu ja küüslaugu leivakesed.. võib öelda et 400.- tuleb kindlasti, mis ilmselgelt praegusel ajal ei tasu ära.. ja milleks ma maksan digitv eest, kui ma isegi koondise mänge ei näe? murega elioni ju minna ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKeegi seda mõttetut sõprusmadistamist vaatama ka läheb?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas *Rivo Vaata postitustvõib öelda et 400.- tuleb kindlasti, mis ilmselgelt praegusel ajal ei tasu ära..
Kommentaar
-
Algselt postitas laas Vaata postitustOot ja millisel ajal see siis tasub ära? Või mismõttes tasub ära? Teed enne igat mängu kodus riskianalüüsi, et kas tasub minna mängule või ei tasu? Kui sa raha pärast koondise mänge vaatamas käis, siis ehk sul ehk ei tasukski statal väga käia...
suht igaühe enda asi , ei pea sellepärast kohe maha tegema
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKes hümni laulab?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=393334
Miks ei näidata Eesti - Usbekistani jalgpallimängu? Kaljuveer: "Raha pole!"i don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar