Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Prandelli: ''Contro l’Estonia non sarà una passeggiata, sono una squadra collaudata. Dobbiamo stare attenti'' - Eesti vastu pole lihtne, nende on järeleproovitud meeskond. Peame ettevatlikud olema

Ma pooldan. Meil on kõik uus...
    Enne ütlesid meile, et me ei hakkaks enne mängu ettevabandama ja põhjusi otsima nö kaotuseks, aga tundub et nüüd hakkad sina otsima vabandusi.
    Koondise põhimängija

Kommentaar

Normaalne.
      nüüd sooviks Kink - Zenjovi rünnakus näha .

Kommentaar

Vähe otsesest teemast mööda aga siiski seotud :
        Kui keegi fännidest või ka niisama selle teema lugejatest suhtlustasandil Itaalia keelt oskab siis oleks väike tööots pakkuda. Töö on seotud Eesti -Itaalia mänguga.
        Huvilised võiksid mulle meilida või helistada : taskupudel@hot.ee või 52 14 160
        FCF Forever

Kommentaar

Red Bulls midfielder Joel Lindpere was also called up by the Estonian National Team but declined the invitation.

“I have decided to respectfully decline call-ups by the Estonian National Team for the rest of the year to focus on the remainder of the MLS season,” he said. “I feel that it is important to help the Red Bulls firstly, qualify for the playoffs and secondly, compete for the MLS Cup championship.”'

SElge pilt siis )

Kommentaar

vähemalt öeldi välja see asi,

Kommentaar

Kui seni olin veel Juki poolt, siis nüüd jäägu või USA-sse! Veidi nagu meenutab reeturit mu jaoks... Vähemalt praegu...
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

...või nagi Rähn ütles,et arved on vaja ju maksta...

Kommentaar

Sellistes mängudes jätab koondise hätta, kurb.

Kommentaar

Algselt postitas -thierry-
                    Ah mis sest Lindperest ikka, 23 mehe sekka ta lihtsalt paari aasta pärast Poola ega Ukrainasse ei mahu.
                    Kui soccernetis oleks sama võimalus, mis facebookis ,et kommentaare saab like-ida siis ma tõenäöliselt praegu teeks seda

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
                      Enne ütlesid meile, et me ei hakkaks enne mängu ettevabandama ja põhjusi otsima nö kaotuseks, aga tundub et nüüd hakkad sina otsima vabandusi.
                      Noh, nüüd tõsiselt räägin ja analiseerin mida meie treener ütleb...

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Vähe otsesest teemast mööda aga siiski seotud :
                        Kui keegi fännidest või ka niisama selle teema lugejatest suhtlustasandil Itaalia keelt oskab siis oleks väike tööots pakkuda. Töö on seotud Eesti -Itaalia mänguga.
                        Huvilised võiksid mulle meilida või helistada : taskupudel@hot.ee või 52 14 160

Itaalia keelt oskab?
                        Kes parem kui mina, 100% itaallane...

Kommentaar

Marchisio vigastanud, tema asemel Cigarini (Villareal).

Kommentaar

"Oma peas pole veel täpset taktikat ega koosseisu paika pannud," tunnistas Rüütli. "Eks koosseis oleneb ka näiteks sellest, kuidas paraneb Andres [Oper]."

Paistab, et kui Opi on terve, siis ta on ka 100% kindlalt algkooseisus. :S
                            Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                              Noh, nüüd tõsiselt räägin ja analiseerin mida meie treener ütleb...
                              analiseerid v ? wtf, sa teed seda meelega v ?

muidu õigesti on, "Noh, nüüd tõsiselt räägin ja ANALÜÜSIN mida meie treener ütleb "
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas K Punkt Vaata postitust
                                analiseerid v ? wtf, sa teed seda meelega v ?

muidu õigesti on, "Noh, nüüd tõsiselt räägin ja ANALÜÜSIN mida meie treener ütleb "
                                Räägid ise mõnda võõrkeelt ilma vigatetta?

Kommentaar

Working...
                                X