Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • meesmuiste
    ideaalmees
    • Sep 2004
    • 3284

Artur, ma ei hakanud uurima su täisnime välja, sest sinu kohta sain positiivset tagasisidet. Niiet usaldusväärsus pole küss. enne vastates ei jõudnud kogu teksti läbi lugeda. Su jutus oli küll mitmeid õigeid tähelepanekuid, ent mõnede punktidega ma päris nõus ei ole. Ent see ongi vaidlemise koht, et mis ja kuidas. Siiski arvan, et seda vaidlust pole siin teemas mõtet jätkata. Ehk teinekord võik kokku saada ja arutada? Võiks teeks eraldi meediakriitika teema (kuigi konkurente üldjuhul avalikult kritiseerida ei tahaks, kuigi vahepeal näeb niivõrd absurdseid ja jaburaid asju ja ka pahatahtlikust)? Lisaks hetkel natukene ju tegemist ka persooniküsimusega, mis siinkohal pole ju tegelikult oluline. Õnneks enam vähem tuli su jutust ka see välja. Kordan ka seda, et tunnen ennast siiski vägal heal positsioonil kasvõi selle valguses, kus juhtivas kollases oli pealkiri üks (mängib!) ja tekst sees midagi muud (ei mängi vist siiski, vbla!). Lisaks kasutan kogu aeg usaldusväärseid allikaid.

aga aitab vast sellest OT-st küll

Kommentaar

• tattberg
      Asjahuviline
      • Sep 2005
      • 59

õõvastav. see vist mingi makaronisatsi logo sul seepärast ka selline imelik jutt.

Algselt postitanud kasutaja J.R.I.M poolt
      See Eesti mängijate positiivsus ja mula, et heal päeval paneme ära ajab mind nii naerma, nagu ka osade fännide lootused. Heal päeval saame heal juhul viigi kätte ja seda ka mingi ime õnne läbi. Itaalia hui tulebki meid alahindama, esimene mäng pärast siukest MM i. Eesti saab haledalt peksa, ja see on lihtsalt minu arvamus, teie imetlege edasi oma 1-0 Eesti võitu. 3-0 Itaaliale. Ei ma ei ole Eesti vastane, lihtsalt realist.

Kommentaar

• Angelo Nerazzurro
        Interista
        • Nov 2006
        • 5003

Algselt postitanud kasutaja Scooter poolt
        Väike pildiseeria Itaalia poiste saabumisest staadionile ja peatreeneri pressikonverents.

Ma olin väljas, ütlesin Cassano et homme olem kaks Barist, mina ja tema

Kommentaar

• Jasper
          Maldini Baresi Rivera
          • May 2003
          • 16175

(ei ole ilmaga väga rahul)
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

• Angelo Nerazzurro
            Interista
            • Nov 2006
            • 5003

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt

(ei ole ilmaga väga rahul)
            Ta tuli bussist välja ainult ülikonnaga

Kommentaar

• Herr
              #slavaukraini
              • Dec 2009
              • 877

Lund võiks tulla.. siis ei jõua seda itaallasete häda ära kuulata ja lahkuvad ehk vabatahtlikult.
              3:0 Eestile , poleks paha.

Kommentaar

• Martin
                Kõige kaunim klubi
                • Aug 2001
                • 14255

Algselt postitanud kasutaja Artur poolt
                end of rant.
                Artur on alati nutikas olnud, aint liiga kauaks ära kadunud. Ka Tammeka tribüünilt, näiteks suveti, kui soe on, sest kes see ikka sügisel-talvel seal konutada viitsib.

Rant on! Väga hea postitus ja vaielda pole siin midagi ning palun ärge jumala pärast saatke neid privaatsõnumi või tigukirjaga.

P.S. Meesmuiste - see on päris naljakas, et sina, kes sa oled siin täiesti anonüümse nimega, nõuad mitteanonüümsust (kusjuures inimeselt, kes on oma õige nimega) mõnelt teistelt kirjutajalt. Nagu wtf, mõtle ka natuke. Ja siis võiksid ju vastavalt käituda ja ennast identifitseerida. Või mis? Nime muutmise teema on seal all kuskil.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• SDK
                  Eesti koondislane
                  • Feb 2002
                  • 2081

Kui vahetustest rääkida, siis küllap peab Rüütli arvestama ka Raioga ja tema pauku täis jalaga.

Kommentaar

• Angelo Nerazzurro
                    Interista
                    • Nov 2006
                    • 5003

L'allenatore Ruutli: "L'Italia non vince da 7 partite? E' sempre l'Italia 4 volte campione del Mondo". Prandelli in conferenza stampa ha chiesto come si dice grazie in estone: aitah. In questo caso ci sta benone.
                    ´ü´ ja ´ä´ Itaalia ajakirjaniku klaviatuuril pole

Kommentaar

• meesmuiste
                      ideaalmees
                      • Sep 2004
                      • 3284

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                      P.S. Meesmuiste - see on päris naljakas, et sina, kes sa oled siin täiesti anonüümse nimega, nõuad mitteanonüümsust (kusjuures inimeselt, kes on oma õige nimega) mõnelt teistelt kirjutajalt. Nagu wtf, mõtle ka natuke. Ja siis võiksid ju vastavalt käituda ja ennast identifitseerida. Või mis? Nime muutmise teema on seal all kuskil.
                      Ahoi Martin! Mis ma siin nõuan? Kuskohas? Näita näpuga. Postitaja sai ju minu isikust väga hästi aru, et mis ma olen ja kes ma olen. Ja kes vähegi kauem siin foorumis olnud, siis nendel vast ikka mu õige nimi ja isik silme eest läbi käinud. Aga mitte kakelda ma ei tahtnud. Panid tähele, ma isegi nõustusin kirjutajaga. Tõsi, osaliselt. Hinga rahulikult.

Ja kui ma oleks solvunud, siis ma oleks ilmselt olnud kas vait või hakanud vastu kaklema ja kõike eitama. Hea analüüs on alati teretulnud

Martin, jään sinu surematuid reportaaže ootama

Kommentaar

• Angelo Nerazzurro
                        Interista
                        • Nov 2006
                        • 5003

Kommentaar

• Jürvi-Hool
                          Professoranaal
                          • Sep 2007
                          • 1134

Algselt postitanud kasutaja meesmuiste poolt
                          Ahoi Martin!
                          Wow, sa oled asshole. Kindlasti tahab Artur sinuga kokku saada ja sulle mingisugust imelikku karjäärinõustamist anda või midaiganes sa talt taga ajad.

Kommentaar

• Angelo Nerazzurro
                            Interista
                            • Nov 2006
                            • 5003

Siin ka palju pildid

Kommentaar

• Angelo Nerazzurro
                              Interista
                              • Nov 2006
                              • 5003

Kommentaar