Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Artur, ma ei hakanud uurima su täisnime välja, sest sinu kohta sain positiivset tagasisidet. Niiet usaldusväärsus pole küss. enne vastates ei jõudnud kogu teksti läbi lugeda. Su jutus oli küll mitmeid õigeid tähelepanekuid, ent mõnede punktidega ma päris nõus ei ole. Ent see ongi vaidlemise koht, et mis ja kuidas. Siiski arvan, et seda vaidlust pole siin teemas mõtet jätkata. Ehk teinekord võik kokku saada ja arutada? Võiks teeks eraldi meediakriitika teema (kuigi konkurente üldjuhul avalikult kritiseerida ei tahaks, kuigi vahepeal näeb niivõrd absurdseid ja jaburaid asju ja ka pahatahtlikust)? Lisaks hetkel natukene ju tegemist ka persooniküsimusega, mis siinkohal pole ju tegelikult oluline. Õnneks enam vähem tuli su jutust ka see välja. Kordan ka seda, et tunnen ennast siiski vägal heal positsioonil kasvõi selle valguses, kus juhtivas kollases oli pealkiri üks (mängib!) ja tekst sees midagi muud (ei mängi vist siiski, vbla!). Lisaks kasutan kogu aeg usaldusväärseid allikaid.

aga aitab vast sellest OT-st küll

Kommentaar

õõvastav. see vist mingi makaronisatsi logo sul seepärast ka selline imelik jutt.

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
      See Eesti mängijate positiivsus ja mula, et heal päeval paneme ära ajab mind nii naerma, nagu ka osade fännide lootused. Heal päeval saame heal juhul viigi kätte ja seda ka mingi ime õnne läbi. Itaalia hui tulebki meid alahindama, esimene mäng pärast siukest MM i. Eesti saab haledalt peksa, ja see on lihtsalt minu arvamus, teie imetlege edasi oma 1-0 Eesti võitu. 3-0 Itaaliale. Ei ma ei ole Eesti vastane, lihtsalt realist.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
        Väike pildiseeria Itaalia poiste saabumisest staadionile ja peatreeneri pressikonverents.

Ma olin väljas, ütlesin Cassano et homme olem kaks Barist, mina ja tema

Kommentaar

(ei ole ilmaga väga rahul)
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust

(ei ole ilmaga väga rahul)
            Ta tuli bussist välja ainult ülikonnaga

Kommentaar

Lund võiks tulla.. siis ei jõua seda itaallasete häda ära kuulata ja lahkuvad ehk vabatahtlikult.
              3:0 Eestile , poleks paha.

Kommentaar

Algselt postitas Artur
                end of rant.
                Artur on alati nutikas olnud, aint liiga kauaks ära kadunud. Ka Tammeka tribüünilt, näiteks suveti, kui soe on, sest kes see ikka sügisel-talvel seal konutada viitsib.

Rant on! Väga hea postitus ja vaielda pole siin midagi ning palun ärge jumala pärast saatke neid privaatsõnumi või tigukirjaga.

P.S. Meesmuiste - see on päris naljakas, et sina, kes sa oled siin täiesti anonüümse nimega, nõuad mitteanonüümsust (kusjuures inimeselt, kes on oma õige nimega) mõnelt teistelt kirjutajalt. Nagu wtf, mõtle ka natuke. Ja siis võiksid ju vastavalt käituda ja ennast identifitseerida. Või mis? Nime muutmise teema on seal all kuskil.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kui vahetustest rääkida, siis küllap peab Rüütli arvestama ka Raioga ja tema pauku täis jalaga.

Kommentaar

L'allenatore Ruutli: "L'Italia non vince da 7 partite? E' sempre l'Italia 4 volte campione del Mondo". Prandelli in conferenza stampa ha chiesto come si dice grazie in estone: aitah. In questo caso ci sta benone.
                    ´ü´ ja ´ä´ Itaalia ajakirjaniku klaviatuuril pole

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      P.S. Meesmuiste - see on päris naljakas, et sina, kes sa oled siin täiesti anonüümse nimega, nõuad mitteanonüümsust (kusjuures inimeselt, kes on oma õige nimega) mõnelt teistelt kirjutajalt. Nagu wtf, mõtle ka natuke. Ja siis võiksid ju vastavalt käituda ja ennast identifitseerida. Või mis? Nime muutmise teema on seal all kuskil.
                      Ahoi Martin! Mis ma siin nõuan? Kuskohas? Näita näpuga. Postitaja sai ju minu isikust väga hästi aru, et mis ma olen ja kes ma olen. Ja kes vähegi kauem siin foorumis olnud, siis nendel vast ikka mu õige nimi ja isik silme eest läbi käinud. Aga mitte kakelda ma ei tahtnud. Panid tähele, ma isegi nõustusin kirjutajaga. Tõsi, osaliselt. Hinga rahulikult.

Ja kui ma oleks solvunud, siis ma oleks ilmselt olnud kas vait või hakanud vastu kaklema ja kõike eitama. Hea analüüs on alati teretulnud

Martin, jään sinu surematuid reportaaže ootama

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                          Ahoi Martin!
                          Wow, sa oled asshole. Kindlasti tahab Artur sinuga kokku saada ja sulle mingisugust imelikku karjäärinõustamist anda või midaiganes sa talt taga ajad.

Kommentaar

Siin ka palju pildid

Leggi su corrieredellosport.it le ultime news sportive e di cronaca, segui i live, consulta i risultati, le statistiche, le foto ed i video di calcio, basket, F1, tennis e molto altro.

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X