Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

PILDIGALERII
    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Claudio, töökaasklane

Kommentaar

Ma ei saanud peaaegu ühestki Rüütli otsusest aru. Arusaamatu algkoosseis, arusaamatud vahetused ja arusaamatu mängusisene taktika.

Jama.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mis selles taktikas nüüd halba oli? ilusa mängu rikkus ära kohtunik

FCK U REFEREE!!
          Pärnu On Parim!!!

Kommentaar

mis siis ikka, laulame parem

Kolm sinilille õitsevad
            minu kalmukünka peal
            Uhke ratsamees neid murrab sealt
            nii õelal käel
            Käi põrgu uhke ratsamees
            lase lilled õitseda

Neid vast näha oleks igatsend
            mu kauneim neid

ja see punase mütsiga tüüp fännika trepilt võiks ka p****e kerida
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

angelole : kui sa kohtuniku viles midagi valet ei näinud, siis tule tööl minu laua juurde ma annan oma prillid sulle. ilmselgelt on sul silmanägemisega midagi viga ) (jah, ma olen Kristian)

Kommentaar

Algselt postitas tsumase Vaata postitust
                angelole : kui sa kohtuniku viles midagi valet ei näinud, siis tule tööl minu laua juurde ma annan oma prillid sulle. ilmselgelt on sul silmanägemisega midagi viga ) (jah, ma olen Kristian)
                Kristian! Ka sa nägid Claudio pilte vä?

...kuule mine rahulik magama minna, pole vaja ennast kahtlema selle eest.
                Oli tõesti mitte midagi, eriliselt midagi et IV liigas kindlasti mulle ei vilista
                Ma nägin ka pärast mängu Kaljuveeri ja Reimi kommentaar ja nad ei räägi üldse...tahaksin näha korralikult, kui video on, aga ilmselt minu esimese ridast pole näinud mitte midagi vale.
                Küll pigem mäletan et Zenjov jooneääres läks pikkali kui ainult natukene Ciellini (nagu sina ütled) puutus teda, ja talekas oli sama...ja kohtunik andsis karistuslöök

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                  Kas EJL ei või mitte päris kopsakat trahvi saada selle eest, et need kaks tüüpi väljakule jooksid? See ei olnud ju mingi suvaline mäng.
                  nüüd on flora korralikult pankrotis.aivar peab oma talu maha müüma
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Kõik Eestimaalased kes olis makaronide poolt võiks ennast ametlikult oksa tõmmata.tänase mängu peategelane oli kohtunik kes oleks esimesel poolajal pidanud andma makaronile punase käega mängu eest aga ei,see ahv lihtsalt vilistas vaid itaaliale vajalike asju.isegi eesti sisesed kohtunikud ei ole nii saastad kui see hispaabia vändaimeja.mitu reaalset värava olukorda neil pastaõgijatel oli?Mitmes pennust eesti ilma jäi?
                    Franando9 mul selline tunne,et sina ei ole mitte eestlane.ma ei oska isegi ette kujutada milline rõõm sind valds ku makaronid võitsid.kindlasto oled sa keskerakonna fänn ja sinu unistus on taastada kommunistlik eesti sotsailistli vabariik.ole hea mees ka pane ennast korralikult põlema.sinu isa ja ema ei võta ka sind enam kunagi homoks

eesti koondis tegi hea mängu!aga rüütli peaks peeglisse vaatama ja mõtlema kas see töö on ikka temale mõeldud.vahetustega jäi nagu tavaliselt jälle hiljaks.kas tõesti ei ole meil võtta tõelist treenerit?
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

vaadake rahunemiseks veel pilte - http://sport.err.ee/index.php?06113505
                      Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                        Mis õelda?
                        Ma ootasin täpselt selline mäng, ja ütlesin tulemus üks neist: 0-0, 0-1, 1-1 või 1-2.
                        Õnnelikult meile oli võit ja 3 punkti.
                        Ja sain ka mängupalli autogrammiga
                        Perfect night!

Ärge kahtlege kohtunikke pärast, ma pole näinud suure asja pärast seda teha.
                        Ausalt see penalti et kõik räägivad, mina pole üldse näinud. Ja teised otsused normaalsed. Ma tean et on raske usuda et peaaugu võtsite.
                        Aga mäng on 90´+lisaaeg...ma nägina palju eufooria esimese pooajal...nohuot

Olge ikka ühked, te mängisite hästi ja tugev, ehmatasite meid kuidagi.
                        Aga meil on see väike mees, superclass mängjia nimetatud Antonio Cassano di Barivecchia!
                        ...võtta välja!Sorri pidin ütlema
                        Kuule mees, sa imed ikka lulinal. Mõistan su muret, et suured jumalad tulid koduhoovi & nüüd kerad nõnda puhvis. Pole ju teps mitte igapäevane näha kilulinnas mehi, kes muidu kaunistavad nii sinu kui ka paljude teiste väikeste poiste magamistoa seinasid postri või mõne muu kritselduse näol.
                        Kui kingamaa nõnna kodune on, siis tao see keel ka kahe kõrva vahele. Ära enam eesti keeles kirjuta, ma parema veeriks su kodukeeles neid kokkuvõtteid.

Fakt on see, et Eestlased (just nimelt Eestlased suure algustähega) tegid täna kõva esituse. Igati rahul, suurele jalgpalliisale näidati koht igatahes kätte. See, mida ruigab Prandelli või Prindelli meedias, ei oma tähtsust. Vabandused suurelt jalgpalligurult & eks üritab oma sitta lappida. Itaallased olid mannetud, ilmselt veel 2006 MM jalgades.

Nüüd on nõnnamoodu, et mis kehvasti see uuesti. Itaalias keedame suppi!

Müts maha vastaspoole supporterite ees, kes austavad oma kodumaad ning vastaseid. Wannabe itaallased imevad lulinal.

Jään nüüd mahvia peakontorist itaallaste ametliku esindaja nerrazzuro kõnet ootama. Side lõpp.

Kommentaar

Fotod: Eesti vs Itaalia

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                            PS. kirss tordi peal oli etv viimased minutit kus näidati kuidas rootsi kunn onamis- liigutusi tegi Fuck you referee!!
                            Tegemist polnud kohe kindlasti kunniga, selleks oli hoopis tunnustatud poliitik Tarmo Kruusimäe.

Kommentaar

Kas midagi weel positiivset mängul oli ? Fännide boo-tamised ja vilekoorid olid võimsad, kui meie kahjuks vilistati

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                                Kristian! Ka sa nägid Claudio pilte vä?

...kuule mine rahulik magama minna, pole vaja ennast kahtlema selle eest.
                                Oli tõesti mitte midagi, eriliselt midagi et IV liigas kindlasti mulle ei vilista
                                Ma nägin ka pärast mängu Kaljuveeri ja Reimi kommentaar ja nad ei räägi üldse...tahaksin näha korralikult, kui video on, aga ilmselt minu esimese ridast pole näinud mitte midagi vale.
                                Küll pigem mäletan et Zenjov jooneääres läks pikkali kui ainult natukene Ciellini (nagu sina ütled) puutus teda, ja talekas oli sama...ja kohtunik andsis karistuslöök
                                Kus nüüd jõuab alles seletada..

Kommentaar

Working...
                                X