Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Elusees ma ei usu, et sellise asja eest saab pool milli trahvi, tule taevas appi , Uiboleht.. Motle parem mingi parem vabandust valja, kui poole milli maksev oun
    Kontrollimisel selgus siiski, et õuna asemel oli tegu siiski pudeliga (ei tea isegi, kust ma selle õuna võtsin).
    Täpne tsitaat:
    Uibolehe sõnul oli ainuke suurem intsident paar aastat tagasi Eesti - Horvaatia mängul, kus 14-aastane poiss viskas pudeliga abikohtunikku, mille eest EJL sai UEFA-lt pool miljonit krooni trahvi.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
      No umbes selline mõttekäik käis ka endal peast läbi. Iseküsimus on aga see kas kohus loeks rahalise kahju põhjustamises vastutavaks turvafirmat või neid kahte tonti. Seaduse mittetundmine ei vabasta küll kedagi vastutusest aga see käib Eesti seaduste mitte mingite FIFA või UEFA määruste ja reeglite kohta.
      Pessimistlikuks teeb ka see, et varem vist Eestis sellist pretsedenti pole olnud.

No kahju on ju põhjustanud ikkagi need kaks isikut. Turvateenust pakkuv ettevõte rikkus lihtsalt EJL-i ning nende vahelist lepingut, kuna ei suutnud kõrvalisi isikuid platsilt eemale hoida. Seega on võimalik, et EJL esitab vastavasisulise nõude turvateenust pakkuvale ettevõttele lepingu alusel ning need kaks isikut vastutaksid minu arvates delikti üldkoosseisu järgi. Nende poolt on tegemist tahtliku teoga ning nad teadsid või pidid vähemalt teadma, et selline tegevus võib kaasa tuua EJL-le kahju, mis avaldub trahvide näol. Otsest kohtupretsedenti jalgpallivaldkonnast Eestis ei tea küll, et oleks jah, kuid minu arvates ei erine siin asi millegi poolest olukorrast, kus mõnes teises eluvaldkonnas tahtliku teoga kahju tekitatakse. Samuti tundub minu arvates iseenesest õiglane, et need kaks isikut vastutama panna. Kas just täies ulatuses, on jällegi iseküsimus, millele hetkel väga vastata ei oska.

Kommentaar

Palju selle eesti trahvi saab, et kohtunikku peale mängu igast sodiga loobiti?

Kommentaar

Niipalju, kui mina nägin, siis lendasin kohtuniku poole ainult sellised asjad, mis võivad nsm ka statal ringi lennata õhuga.. Ei pannud ilmselt tähele, kui midagi kõvemat tema poole lendas, ei usu, et spärast midagi tuleb

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
            Niipalju, kui mina nägin, siis lendasin kohtuniku poole ainult sellised asjad, mis võivad nsm ka statal ringi lennata õhuga.. Ei pannud ilmselt tähele, kui midagi kõvemat tema poole lendas, ei usu, et spärast midagi tuleb
            Sorry, aga misasjad jalkustaadionil "niisama ka lendavad" ?
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
              Ma ka ei näinud täpselt, mida visati, aga ma seisin seal kõrval ja päris kõva klõbin käis küll kui need asjad vastu maad ja reklaamitahvleid lendasid.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                Ma ka ei näinud täpselt, mida visati, aga ma seisin seal kõrval ja päris kõva klõbin käis küll kui need asjad vastu maad ja reklaamitahvleid lendasid.
                klõbin ei tähenda veel asju. klõbin võib tähendada ka anomaaliat. mingi pendli-pets peab seda asja uurima. mulle tundub et asi on tõsine!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

See klõbin ei ole Pendli-Veeliksi pärusmaa. Asi palju proosalisem - need olid kohtuniku hambad, mis hirmu pärast plagisesid, sest ta pidi hiljem Tallinn-Väikse jaamast rongi peale minema ja kartis Eesti fännide kättemaksu. Salajutud käivad, et kohtunik pidi elama Pääskülas ja ta nimi pidi olema Endel Ohelik ja jalgpalli mängis ta '54.aastal Viimsi Kalurikolhoosi meeskonnas.

Vilepartii järele otsustades võiks see kõik vabalt ka tõsi olla. Rsk.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    See klõbin ei ole Pendli-Veeliksi pärusmaa. Asi palju proosalisem - need olid kohtuniku hambad, mis hirmu pärast plagisesid, sest ta pidi hiljem Tallinn-Väikse jaamast rongi peale minema ja kartis Eesti fännide kättemaksu. Salajutud käivad, et kohtunik pidi elama Pääskülas ja ta nimi pidi olema Endel Ohelik ja jalgpalli mängis ta '54.aastal Viimsi Kalurikolhoosi meeskonnas.
                    Lihtsalt ääremärkusena olgu öeldud, et Tallinn-Väikse jaamast Pääskülla ei saa.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                      Lihtsalt ääremärkusena olgu öeldud, et Tallinn-Väikse jaamast Pääskülla ei saa.
                      Hmh, loogiline ju, et ta ei läinudki koju. Fännid ju teavad, kus ta elab.

Kommentaar

käib selle mängu juurde.http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/2292/
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Need tuleb siia ka postitada:

jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                            Suht nutikad vennad. Lähevad Itaalia mängule mida nad ise lõpuni ei näe. Ei tea kas tegu on mingite Jimmy Jumpy sarnaste vendade kes igal mängul kus nad käivad väljakule jooksevad, või oli see nende esimene tähelepanu saamise üritus sellisel moel? Selliste asjade eest võiks natuke karmim karistus olla. Suurem rahatrahv ning ühe jalaluu pooleks tegemine, et niipea enam joosta ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                              Suht nutikad vennad. Lähevad Itaalia mängule mida nad ise lõpuni ei näe. Ei tea kas tegu on mingite Jimmy Jumpy sarnaste vendade kes igal mängul kus nad käivad väljakule jooksevad, või oli see nende esimene tähelepanu saamise üritus sellisel moel? Selliste asjade eest võiks natuke karmim karistus olla. Suurem rahatrahv ning ühe jalaluu pooleks tegemine, et niipea enam joosta ei saa.
                              Sul võiks vabalt käed maha võtta,et sa siin enam kunagi ei avaldaks oma idiootsusi,aga noh küll ka ükspäev tuleb oinas sinu mihklipäev...seda ootama jäädes...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
                                Sul võiks vabalt käed maha võtta,et sa siin enam kunagi ei avaldaks oma idiootsusi,aga noh küll ka ükspäev tuleb oinas sinu mihklipäev...seda ootama jäädes...
                                mis huvi on kõiki 14-aastase poisi postitusi tsiteerida ja sinna alla idioodi templit kinnitada? tunned ennast siis jube targena vää?
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X