Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tšiili - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Loogilisem oleks vähe, et kuue-seitsme põhivenna kõrvale pannakse neli-viis uut nägu. Nüüd saadetakse A-koondise patuoinad koos uutega mängima. Kunagi tehti Pareikole ka selline kingitus, mis juhtus, mäletavad vast kõik. Kõige eredamalt muidugi Pareiko ja Jaanus Sirel.
    Mina ei mäleta, palun turguta(ge) mu "ajusagaraid".
    Algselt postitas Plechazunga
    Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

Hmm, that didn't really work.

Kommentaar

Algselt postitas Rebellion Vaata postitust
      Mina ei mäleta, palun turguta(ge) mu "ajusagaraid".
      http://www.ohtuleht.ee/142603

Kommentaar

Tšiili - Eesti
        ETV
        20.06 kell 01:50

Uruguai - Eesti
        ETV
        24.06 kell 01:50

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
          Tšiili - Eesti
          ETV
          Minu teada näitab ETV Tšiili - Eesti mängu 19.06 kell 01:50 ning kordused on 14:30, (20.06) ETV 01:50, ETV2 09:40
          Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
            Minu teada näitab ETV Tšiili - Eesti mängu 19.06 kell 01:50 ning kordused on 14:30, (20.06) ETV 01:50, ETV2 09:40

Kus ta saab näidata kui mäng toimub 19.06 Tšiili aja järgi ja siis on meil juba kätte jõudnud 20.06.

Kommentaar

saab jaaniööl rahulikult toas telekat vaadata, jäävad ära nii üle lõkke kukkumised ja muu jama...

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Tšiili - Eesti
              ETV

Uruguai - Eesti
              ETV
              24.06 kell 01:50
              tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                Mul on selline tunne, et ma ei ole kindel, et kas ETV ülekanne on ikka hea mõte...
                ma leidsin ka ennast sellelt mõttelt.Nagu Järvela ütles on tegemist isegi mitte B koondise vaid lausa C variandiga!
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Ülekanne on alati hea mõte.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kes ei taha näha, see magab lihtsalt sel ajal või siis joob jaanilõkke ääres oma kaheksandat õlut. minu teada ei ole koondise mängude vaatamine kunagi kohustuslik olnud.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      kes ei taha näha, see magab lihtsalt sel ajal või siis joob jaanilõkke ääres oma kaheksandat õlut. minu teada ei ole koondise mängude vaatamine kunagi kohustuslik olnud.
                      Just nimelt! Ma saan aru kui sellise koondise saatmise üle käib diskussioon, aga milleks viriseda selle pärast, et ülekanded toimuvad!? Kui ei toimuks, oleks jälle häda. Minul on isiklikult hea meel, et selline võimalus olemas on, kuigi suure tõenäosusega ma seda lihtsalt muudel põhjustel ei vaata/ei näe.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Imelik on lugeda seda kurtmist ja nurisemist, et koondis mängib. Ilma Pohlaku sidemeteta istuksid poisid valikmängude vahel tõesti niisama. Ka muidugi omamoodi Eesti jalgpalli areng. Või taandareng - kuidas kellelegi. Ehk mis on olulisem - mingi närune edetabelikoht või see, et suur hulk noori mehi saab jalgpalli mängida.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mõned siin unustavad päris ära, et FIFA edetabelikoht on suhteliselt oluline. Selle järgi määratakse valikgruppide loosimiseks tugevusgrupid ning ilmselt ükski fänn ei soovi seda, et selliste mängude pärast saaks koondis valikgruupides raskemad vastased!

Ja seegi on fakt, et uusi nägusid pead proovima ikka põhimeeste kõrval mitte neid kambakesi lahinguväljale saates. San Marino vastu võiks küll vabalt Eesti B/C koondise saata, aga Uruguay ja Tsiili põhisatside vastu mitte.

Kokkuvõte: tavaliselt ma mingi ettehalaja ei ole, aga seekord ma kardan tõesti. 0:1/0:2 oleks juba hea tulemus, 0:3/0:4 tavaline, aga paraku võib siin korduda Bosnia saun või veel hullemgi.

Kommentaar

Selle koosseisuga oleks võinud pigem Kesk-Ameerika turnee ette võtta. Nt Jamaica ning Guatemala vastasteks ning mitte ükski koondise fänn ei halaks hetkel! (Jah, olen jälginud veidi USA-s toimuvat Cold Cupi)

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                              Mõned siin unustavad päris ära, et FIFA edetabelikoht on suhteliselt oluline. Selle järgi määratakse valikgruppide loosimiseks tugevusgrupid ning ilmselt ükski fänn ei soovi seda, et selliste mängude pärast saaks koondis valikgruupides raskemad vastased!

Ja seegi on fakt, et uusi nägusid pead proovima ikka põhimeeste kõrval mitte neid kambakesi lahinguväljale saates. San Marino vastu võiks küll vabalt Eesti B/C koondise saata, aga Uruguay ja Tsiili põhisatside vastu mitte.

Kokkuvõte: tavaliselt ma mingi ettehalaja ei ole, aga seekord ma kardan tõesti. 0:1/0:2 oleks juba hea tulemus, 0:3/0:4 tavaline, aga paraku võib siin korduda Bosnia saun või veel hullemgi.
                              Ma ei tea ei usu, et siin päris Bosnia tuleb, nii palju noori, kes ennast tõestada tahavad, kaitses mängitakse kindlasti 120% rabeledes ja tööd tehes, rünnakul võib muidugi kahjuks tehnilisusest puudu jääda.

Kommentaar

Vingutakse, et noored saavad vähe A-koondist kogeda ja nüüd kui võetigi pmst noor koosseis, siis kõik vinguvad, et milleks nii palju ja tulevad 18-0 kahe mängu peale kokku..no milleks, olge veidi positiivsemad

Kommentaar

Working...
                                X