Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tšiili - Eesti
Collapse
X
-
http://www.ohtuleht.ee/142603Algselt postitas Rebellion Vaata postitustMina ei mäleta, palun turguta(ge) mu "ajusagaraid".
Kommentaar
-
Minu teada näitab ETV Tšiili - Eesti mängu 19.06 kell 01:50 ning kordused on 14:30, (20.06) ETV 01:50, ETV2 09:40Algselt postitas kesa Vaata postitustTšiili - Eesti
ETV
20.06 kell 01:50Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustMinu teada näitab ETV Tšiili - Eesti mängu 19.06 kell 01:50 ning kordused on 14:30, (20.06) ETV 01:50, ETV2 09:40
Kus ta saab näidata kui mäng toimub 19.06 Tšiili aja järgi ja siis on meil juba kätte jõudnud 20.06.
Kommentaar
-
saab jaaniööl rahulikult toas telekat vaadata, jäävad ära nii üle lõkke kukkumised ja muu jama...
Algselt postitas kesa Vaata postitustTšiili - Eesti
ETV
20.06 kell 01:50
Uruguai - Eesti
ETV
24.06 kell 01:50tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
ma leidsin ka ennast sellelt mõttelt.Nagu Järvela ütles on tegemist isegi mitte B koondise vaid lausa C variandiga!Algselt postitas norsk Vaata postitustMul on selline tunne, et ma ei ole kindel, et kas ETV ülekanne on ikka hea mõte...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Just nimelt! Ma saan aru kui sellise koondise saatmise üle käib diskussioon, aga milleks viriseda selle pärast, et ülekanded toimuvad!? Kui ei toimuks, oleks jälle häda. Minul on isiklikult hea meel, et selline võimalus olemas on, kuigi suure tõenäosusega ma seda lihtsalt muudel põhjustel ei vaata/ei näe.Algselt postitas vincent Vaata postitustkes ei taha näha, see magab lihtsalt sel ajal või siis joob jaanilõkke ääres oma kaheksandat õlut. minu teada ei ole koondise mängude vaatamine kunagi kohustuslik olnud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Imelik on lugeda seda kurtmist ja nurisemist, et koondis mängib. Ilma Pohlaku sidemeteta istuksid poisid valikmängude vahel tõesti niisama. Ka muidugi omamoodi Eesti jalgpalli areng. Või taandareng - kuidas kellelegi. Ehk mis on olulisem - mingi närune edetabelikoht või see, et suur hulk noori mehi saab jalgpalli mängida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mõned siin unustavad päris ära, et FIFA edetabelikoht on suhteliselt oluline. Selle järgi määratakse valikgruppide loosimiseks tugevusgrupid ning ilmselt ükski fänn ei soovi seda, et selliste mängude pärast saaks koondis valikgruupides raskemad vastased!
Ja seegi on fakt, et uusi nägusid pead proovima ikka põhimeeste kõrval mitte neid kambakesi lahinguväljale saates. San Marino vastu võiks küll vabalt Eesti B/C koondise saata, aga Uruguay ja Tsiili põhisatside vastu mitte.
Kokkuvõte: tavaliselt ma mingi ettehalaja ei ole, aga seekord ma kardan tõesti. 0:1/0:2 oleks juba hea tulemus, 0:3/0:4 tavaline, aga paraku võib siin korduda Bosnia saun või veel hullemgi.
Kommentaar
-
Ma ei tea ei usu, et siin päris Bosnia tuleb, nii palju noori, kes ennast tõestada tahavad, kaitses mängitakse kindlasti 120% rabeledes ja tööd tehes, rünnakul võib muidugi kahjuks tehnilisusest puudu jääda.Algselt postitas MNa Vaata postitustMõned siin unustavad päris ära, et FIFA edetabelikoht on suhteliselt oluline. Selle järgi määratakse valikgruppide loosimiseks tugevusgrupid ning ilmselt ükski fänn ei soovi seda, et selliste mängude pärast saaks koondis valikgruupides raskemad vastased!
Ja seegi on fakt, et uusi nägusid pead proovima ikka põhimeeste kõrval mitte neid kambakesi lahinguväljale saates. San Marino vastu võiks küll vabalt Eesti B/C koondise saata, aga Uruguay ja Tsiili põhisatside vastu mitte.
Kokkuvõte: tavaliselt ma mingi ettehalaja ei ole, aga seekord ma kardan tõesti. 0:1/0:2 oleks juba hea tulemus, 0:3/0:4 tavaline, aga paraku võib siin korduda Bosnia saun või veel hullemgi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar