Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tšiili - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huvitav on seekordne koondise mäng. Pole kaua aega Eesti vastu panust pannud, aga praegu lihtsalt ei jäänud muud üle. Eks saab näha õhtul, mis sest asjast välja tuleb.

Kommentaar

Millal algkoosseisud teada saab?

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
        ..ehmatasin end täna hommikul pool-surnuks kui lugesin nii Õhtulehest kui dubleerituna EPL-i telekavast et täna kell 14:30 on juba Tsiili-Eesti mängu kordus!!! MÕtlesin et kasvtõesti esimest korda 20aasta jooksul magan Eesti koondise TV-ülekande maha ja et eilsele Rabarokile 22:00 startimine et vaid PIL-i vaatama minna oli fataalne viga... panen siis 14:30 teleka mängima (olles eelnevalt raadiod välja lülitanud et äkki keegi kogemata uudistes mainib tulemuse ette ära jne.) - ja mida ma näen--telekast näitab vaid sinivaalade paaritumist ja elevantside elu-olu aafrika savannides... no on alles vigurvändad !
        ma sain ka tänu sellele korraliku ehmatuse
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Sai ka Eesti vastu (kahjuks) 40 eurot panustatud.
          Müün jalkasärke!:
          http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109

Kommentaar

Algselt postitas Soldat Vaata postitust
            Sai ka Eesti vastu (kahjuks) 40 eurot panustatud.
            Kui Pafis panid,siis koef.1,15 ehk võit tervelt 6 juurot...nii,soldat,rikkus küll õuele ei tule...ise kahjuks mängu ei näe,kuna err.otses on selle saate peal punane kriips...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
              Kui Pafis panid,siis koef.1,15 ehk võit tervelt 6 juurot...nii,soldat,rikkus küll õuele ei tule...ise kahjuks mängu ei näe,kuna err.otses on selle saate peal punane kriips...
              Rikkaks ei saa,aga mängu vaatamise kulud(joogid,näksid ) teenib tagasi.
              Müün jalkasärke!:
              http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109

Kommentaar

Hahaa ja ma mõtlesin, et ma olen ainuke, kes eile pikisilmi mängu ootas Ma panin endale veel kella 2ks äratuse, et kindlasti mängu vaatama jõuda ning kui teleri tööle panin, siis klõpsisn kõik kanalid läbi ja kui olin tükk aega tuima näoga ekraani jõllitanud oli pettumus missugune. Õhtul veel kirusin etv-d, et miks jalgpallist midagi jälle ei räägita, et täna on mäng ja Eesti koondise asemel on esiplaanil jälle mingi kergejõustik.

Kommentaar

No nii mõni tund veel ja läheb andmiseks.Olgu meil siis C või Õ koondis väljas aga omadele peab ikka pöialt hoidma ning vaatama kuidas mäng läheb.Ehk poisid suudavad üllatada ning ilusat mängu näidata.lootma peab ikka ju parimat ning omasi peab igasuguse koosseisuga toetama ning kui isegi peaks asjad p... minema siis süüdistama peaks esmalt vaid ühte tegelast
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    No nii mõni tund veel ja läheb andmiseks.Olgu meil siis C või Õ koondis väljas aga omadele peab ikka pöialt hoidma ning vaatama kuidas mäng läheb.Ehk poisid suudavad üllatada ning ilusat mängu näidata.lootma peab ikka ju parimat ning omasi peab igasuguse koosseisuga toetama ning kui isegi peaks asjad p... minema siis süüdistama peaks esmalt vaid ühte tegelast
                    Ära nüüd selles jamas ainult Pohlakut ka süüdista. Fakt on see, et sellised mängud on meie jaoks suur asi ja on parem kui nad toimuvad, kui ei toimu. Ääretult vajalik oli see Uruguay mäng enne Serbiat, ma näiteks arvan, et sealt saadud positiivse emotsioonita poleks me ehk Serbiale ka vastu hakanud. Olen arvamusel, et mõni mees on tõesti puhkuse ära teeninud aga mõni mehe ego lihtsalt ei luband minna. Samamoodi oli mängijatele teada, et need mängud tulevad ja oleks võinud veidi rohkem arvestada aga see selleks. Sinuga vaielda on on suht mõttetu, jäägu sulle sinu arvamus ja mulle minu arvamus.
                    Igal juhul loodame parimat, vahet ei ole mis koosseis, ka noored soovivad end tõestada.
                    FC Flora

Kommentaar

ja mina mõtlesin, et olen ainuke sooda, kes 1-ajal öösel jalgpalli ootab...
                      Kavast vaatades muidugi selgus, et midagi valesti...
                      pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Hahaha, aitäh, et suutsite mind enda vastustega naerma ajada, et kõik ootasid täna või eile või millal iganes mängu. Nonii, paar tundi veel.. Tšiili mulle meeldib ja tahaks juba näha mida Barcasse ihkav Alexis suudab.
                        "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

Alates reedest on EJLi kodukal täpne teade, millal mäng toimub, seega need, kes sealsest infost ei hooli, või ei vaevu seda lehte infoallikana kasutama, võivad vaid ennast süüdistada, et sellise enneolematu asjaga hakkama said, et oma lemmikute mängu valel päeval näha lootsid, mida nad ilmselt ka teevad.

Mis puutub mängu algkoosseisu, siis see on teada ja kuulub avalikustamisele 3 tundi enne mängu algust. See aeg arvestage nüüd ise välja.

Kommentaar

Eesti pole ennem Tšiiliga mänginud...eks?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=2631
                              Alates reedest on EJLi kodukal täpne teade, millal mäng toimub, seega need, kes sealsest infost ei hooli, või ei vaevu seda lehte infoallikana kasutama, võivad vaid ennast süüdistada, et sellise enneolematu asjaga hakkama said, et oma lemmikute mängu valel päeval näha lootsid, mida nad ilmselt ka teevad.

Mis puutub mängu algkoosseisu, siis see on teada ja kuulub avalikustamisele 3 tundi enne mängu algust. See aeg arvestage nüüd ise välja.
                              no sina lammas ei saa ikka aru,et enamusi eksitas TV kavas olev info aga on sina oled ju urmar
                              Ott Järvela

Kommentaar

Nagu ETV spordiuudistes näha oli, siis koosseis on:
                                Meerits
                                Šisov --Palatu--Reintam--Kruglov

Kams--Mošnikov--Puri--Tenno--Luts
                                Tamm

Kommentaar

Working...
                                X