Huvitav on seekordne koondise mäng. Pole kaua aega Eesti vastu panust pannud, aga praegu lihtsalt ei jäänud muud üle. Eks saab näha õhtul, mis sest asjast välja tuleb.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tšiili - Eesti
Collapse
X
-
ma sain ka tänu sellele korraliku ehmatuseAlgselt postitas jansa Vaata postitust..ehmatasin end täna hommikul pool-surnuks kui lugesin nii Õhtulehest kui dubleerituna EPL-i telekavast et täna kell 14:30 on juba Tsiili-Eesti mängu kordus!!! MÕtlesin et kasvtõesti esimest korda 20aasta jooksul magan Eesti koondise TV-ülekande maha ja et eilsele Rabarokile 22:00 startimine et vaid PIL-i vaatama minna oli fataalne viga... panen siis 14:30 teleka mängima (olles eelnevalt raadiod välja lülitanud et äkki keegi kogemata uudistes mainib tulemuse ette ära jne.) - ja mida ma näen--telekast näitab vaid sinivaalade paaritumist ja elevantside elu-olu aafrika savannides... no on alles vigurvändad !Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Sai ka Eesti vastu (kahjuks) 40 eurot panustatud.Müün jalkasärke!:
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109
Kommentaar
-
Kui Pafis panid,siis koef.1,15 ehk võit tervelt 6 juurot...nii,soldat,rikkus küll õuele ei tule...ise kahjuks mängu ei näe,kuna err.otses on selle saate peal punane kriips...Algselt postitas Soldat Vaata postitustSai ka Eesti vastu (kahjuks) 40 eurot panustatud.
Kommentaar
-
Rikkaks ei saa,aga mängu vaatamise kulud(joogid,näksid ) teenib tagasi.Algselt postitas marconius Vaata postitustKui Pafis panid,siis koef.1,15 ehk võit tervelt 6 juurot...nii,soldat,rikkus küll õuele ei tule...ise kahjuks mängu ei näe,kuna err.otses on selle saate peal punane kriips...Müün jalkasärke!:
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109
Kommentaar
-
Hahaa ja ma mõtlesin, et ma olen ainuke, kes eile pikisilmi mängu ootas
Ma panin endale veel kella 2ks äratuse, et kindlasti mängu vaatama jõuda ning kui teleri tööle panin, siis klõpsisn kõik kanalid läbi ja kui olin tükk aega tuima näoga ekraani jõllitanud oli pettumus missugune. Õhtul veel kirusin etv-d, et miks jalgpallist midagi jälle ei räägita, et täna on mäng ja Eesti koondise asemel on esiplaanil jälle mingi kergejõustik.
Kommentaar
-
No nii mõni tund veel ja läheb andmiseks.Olgu meil siis C või Õ koondis väljas aga omadele peab ikka pöialt hoidma ning vaatama kuidas mäng läheb.Ehk poisid suudavad üllatada ning ilusat mängu näidata.lootma peab ikka ju parimat ning omasi peab igasuguse koosseisuga toetama ning kui isegi peaks asjad p... minema siis süüdistama peaks esmalt vaid ühte tegelastMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ära nüüd selles jamas ainult Pohlakut ka süüdista. Fakt on see, et sellised mängud on meie jaoks suur asi ja on parem kui nad toimuvad, kui ei toimu. Ääretult vajalik oli see Uruguay mäng enne Serbiat, ma näiteks arvan, et sealt saadud positiivse emotsioonita poleks me ehk Serbiale ka vastu hakanud. Olen arvamusel, et mõni mees on tõesti puhkuse ära teeninud aga mõni mehe ego lihtsalt ei luband minna. Samamoodi oli mängijatele teada, et need mängud tulevad ja oleks võinud veidi rohkem arvestada aga see selleks. Sinuga vaielda on on suht mõttetu, jäägu sulle sinu arvamus ja mulle minu arvamus.Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo nii mõni tund veel ja läheb andmiseks.Olgu meil siis C või Õ koondis väljas aga omadele peab ikka pöialt hoidma ning vaatama kuidas mäng läheb.Ehk poisid suudavad üllatada ning ilusat mängu näidata.lootma peab ikka ju parimat ning omasi peab igasuguse koosseisuga toetama ning kui isegi peaks asjad p... minema siis süüdistama peaks esmalt vaid ühte tegelast
Igal juhul loodame parimat, vahet ei ole mis koosseis, ka noored soovivad end tõestada.FC Flora
Kommentaar
-
Alates reedest on EJLi kodukal täpne teade, millal mäng toimub, seega need, kes sealsest infost ei hooli, või ei vaevu seda lehte infoallikana kasutama, võivad vaid ennast süüdistada, et sellise enneolematu asjaga hakkama said, et oma lemmikute mängu valel päeval näha lootsid, mida nad ilmselt ka teevad.
Mis puutub mängu algkoosseisu, siis see on teada ja kuulub avalikustamisele 3 tundi enne mängu algust. See aeg arvestage nüüd ise välja.
Kommentaar
-
no sina lammas ei saa ikka aru,et enamusi eksitas TV kavas olev info aga on sina oled ju urmarAlgselt postitas urmar Vaata postitusthttp://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=2631
Alates reedest on EJLi kodukal täpne teade, millal mäng toimub, seega need, kes sealsest infost ei hooli, või ei vaevu seda lehte infoallikana kasutama, võivad vaid ennast süüdistada, et sellise enneolematu asjaga hakkama said, et oma lemmikute mängu valel päeval näha lootsid, mida nad ilmselt ka teevad.
Mis puutub mängu algkoosseisu, siis see on teada ja kuulub avalikustamisele 3 tundi enne mängu algust. See aeg arvestage nüüd ise välja.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar