Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia - Eesti, 3. juuni 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Põhimõtteliselt on Itaalia kodus vaid fääridega mänginud (5-0) ja seega mingit suurt ülevaadet nende koduvormist ei ole. Vaadates mängukalendrit, siis Eesti jaoks halb ja Serbia jaoks hea asi on see, et viimased mängivad Itaaliaga eelviimases voorus, kui Itaalial juba edasipääs üpris suure tõenäosusega kindlustatud on. Teades, et itaallasd liigutavad alles siis kui jalgealune tuline, võib Serbia seal punkte teenida. Muidugi nüüd sõprusmängus Ukraina vast vähemalt tehti korralik sooritus.

Kui me valiktsükli teise poole sama edukalt mängiks (Fääride vastu 3p, kodus P-Iirilt 3p ja siis võõrsil veel Sloveenia või P-Iiiri käest viigipunktikene) ja 6-7p teeniks, siis oleks mega.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
      Lindpere tuleb alles siis oma osalust pakkuma, kui oleme juba finaalturniirile jõudnud, aga siis võiks põhimõtteliselt talle külmalt keskmist näidata !
      Lõpetaks selle Lindpere-teemalise oigamise ära? Tüüp tegi omad valikud, praegust koondise mängu vaadates situb ta ilmselt oma lolli otsust kirudes verd. Kui klubi on tähtsam, siis klubi on tähtsam. Mees on oma sõna öelnud - võtku nüüd see sõna ja imegu ... selle otsas.

Kommentaar

Lindpere'l liigamäng 4. juunil

Muidu ta jah oleks arvatavasti parim asendus Vassiljevile.
        Sellegipoolest, tobe on ta peale mingit viha pidada, keegi meist ei ela ju ainult õhust ja armastusest.

Nahk tegi oma otsused ammu ära, omal ajal võinuks ta küll olla tõhus täiendus Oper-Reim-Poom satsile.
        Praeguseks on ta juba muarust koondise jaoks juba liiga kehvaks jäänud.
        Seisan üksi mere ääres
        jalas kollased sandaalid
        valged, merevahust sääred
        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Kus te võtate, et Lindpere on parim asendus Vassiljevile? Miki- Hiire liiga põhjal?
          Meil on olemas Vunk kes saab kindlasti ilusasti hakkama.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

noh tegelikult on hea et just Itaalia mäng vahele jääb mitte mingi muu.

Kommentaar

Pohlak on ju öelnud, et välismaalasi koondisse ei kutsuta. Seega ma ei saa aru, miks te Lindperest ja Nahkist üldse räägite?

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                Pohlak on ju öelnud, et välismaalasi koondisse ei kutsuta. Seega ma ei saa aru, miks te Lindperest ja Nahkist üldse räägite?
                Mis jama sa suust välja ajad?
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Mina öösel pakkusin Naha välja,aga puhtalt eesnime ja karistuslöökide löögi oskuse pärast...kes siis nalja teeb,kui ise ei tee...ahahahhaaaaa

Kommentaar

välismaal mängivaid mehi ei kutsuta? kes kurat siis eile serbia vastu meil väljakul olid?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                      välismaal mängivaid mehi ei kutsuta? kes kurat siis eile serbia vastu meil väljakul olid?
                      pakuks eestlased

Kommentaar

Tundub, et mõned vennad ei saanud dnb peenest irooniast aru.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Tundub, et mõned vennad ei saanud dnb peenest irooniast aru.
                          peene iroonia või ebamaine lollus
                          You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                            peene iroonia või ebamaine lollus
                            Või mittekainekssaanud inimese arvamus (iroonia ka jah). Tegelikult pole mõtet arutada ju meeste üle kes ise koondisesse tulla ei taha. Kui ikka hingega ja Eesti eest väljas ei ole (nagu nt Piiroja, Pareiko, Vassiljev ja teised) siis pole mõtet koondisse minna. Mina nt esindaks Eestit küll, aga ma pole lihtsalt nii hea mängija...

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                            Mis jama sa suust välja ajad?
                            Milles probleem on?

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                            Sa ei saanud mu jutu poindile üldse pihta. Loe uuesti kui tarvis.

Kommentaar

Või mittekainekssaanud inimese arvamus. Tegelikult pole mõtet arutada ju meeste üle kes ise koondisesse tulla ei taha. Kui ikka hingega ja Eesti eest väljas ei ole (nagu nt Piiroja, Pareiko, Vassiljev ja teised) siis pole mõtet koondisse minna. Mina nt esindaks Eestit küll, aga ma pole lihtsalt nii hea mängija...

Milles probleem on?
                              Pole probleemi,lihtsalt tundub,et hakkasid jälle peale võtma?

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
                                Pole probleemi,lihtsalt tundub,et hakkasid jälle peale võtma?
                                Õnneks või kahjuks mitte. Viik nii hea tulemus ka pole.

Kommentaar

Working...
                                X