Mina ka oma kutiga 3/4 juunit Libertas...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Itaalia - Eesti, 3. juuni 2011
Collapse
X
-
Oot, oot...sa oled tutt või?Algselt postitas marconius Vaata postitustMina ka oma kutiga 3/4 juunit Libertas...
Või hoopis homo?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Homo küll,aga sapiens,homo sapiens,aborigeen rsk...Algselt postitas Rein Vaata postitustOot, oot...sa oled tutt või?
Või hoopis homo?
Kommentaar
-
Selge. Sain aru, et oled loffiga homo sapiens.Algselt postitas marconius Vaata postitustHomo küll,aga sapiens,homo sapiens,loff...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
profifotokad ei ole pmts kuskil lubatud. Meistriliigas vb aintAlgselt postitas rotten Vaata postitustKeegi teab kas korraliku teleobjega fotokas on pealtvaatajale lubatud või on see ainult ajakirjanikele jms?
Kommentaar
-
Duubeldan - 10 fänni, sama hotell, aga piirdume ainult 3 ja 4 vahelise ööga.Algselt postitas Sen Vaata postitust9 fänni ööbib Hotel Milan Modenas 2-4.juuni
http://www.modenahotel.it/EN/main.php
Kaks ööd ennem Pratos, kust hea paar tiiru teha Firenze-Pisa-San Gimignano suundadel.
Kommentaar
-
Ei aitäh.Aga head teed soovin ikka ja kui end kohapeal ilmutad siis 3 birrat teen ka välja...Algselt postitas cyhton Vaata postitustIse jalgratta ja telgiga. Keegi liitub? Homme on start.
Kommentaar
-
reaalselt?Algselt postitas cyhton Vaata postitustIse jalgratta ja telgiga. Keegi liitub? Homme on start.
Kommentaar
-
Väga nice, edu!Algselt postitas cyhton Vaata postitustIse jalgratta ja telgiga. Keegi liitub? Homme on start.
Fääridele lähed enda aerupaadiga?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar