Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia - Eesti, 3. juuni 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Kusjuures ühe teadjama mehega täna asju arutades kuulus Rooma linna nimi nelja kandidaatlinna nimede hulka. Nii ,et kes teab võibolla viivadki kõik teed lõpuks ikka Rooma !
    Millised need 4 kanditaatlinna siis on, kui tohib küsida?

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
      Millised need 4 kanditaatlinna siis on, kui tohib küsida?
      Parma,Modena,Rooma ja ise võid 4nda valida...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
        No peamine eesmärk oligi mul tegelikult saada kinnitust, kas Parma ja Modena on tõepoolest variandid või siis pigem kellegi väljamõeldis. Üldiselt pole ju paska, mis wikipediasse üles riputatakse, mõtet usaldada. Ja kuna endal on kavas see reis ette võtta, siis Parma oleks logistiliselt ja ka rahakotile ideaalseim variant

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
          ..mina valin Palermo ja Cosa Nostra!
          RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
            ..mina valin Palermo ja Cosa Nostra!
            Sobib,hea valik,aga vaestel logistikutel läheb siis hulluks...reisimine pole kunagi odav olnud...

Kommentaar

Mõtlesin,et Klavan võiks ka keskpoolikus mängida Itaalia vastu

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                Mõtlesin,et Klavan võiks ka keskpoolikus mängida Itaalia vastu
                Mõte on hea, Sido näitas väga head mängu Uruguay vastu.

Kommentaar

EJL ütles, et nad saavad mängupaiga teada 2 kuud enne mängu. Seega kaua ei tule oodata, 3.aprill peaks teada olema.
                  Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

No eks näis, eks näis. ~2 kuud on aega ja see aeg möödub küllalt kiirelt. Loodame eks siis head mängu kindlalt, eks peatreeneril on vaja mõelda millise koosseisuga Itaalia vastu astutakse. Kindlasti kohe ei saa mingeid koosseise paika panna, sest 2 kuuga võib ju kõike juhtuda (mehed vigastada saada jms, no loodame, et ei juhtu). Muidugi me kõik teame, et Viik Itaalia vastu oleks juba 100% super tulemus. Ei tasu ootusi kõrgele ajada, aga no eks me kaotama sinna ei lähe.

Kommentaar

Algselt postitas Assu2 Vaata postitust
                      No eks näis, eks näis. ~2 kuud on aega ja see aeg möödub küllalt kiirelt. Loodame eks siis head mängu kindlalt, eks peatreeneril on vaja mõelda millise koosseisuga Itaalia vastu astutakse. Kindlasti kohe ei saa mingeid koosseise paika panna, sest 2 kuuga võib ju kõike juhtuda (mehed vigastada saada jms, no loodame, et ei juhtu). Muidugi me kõik teame, et Viik Itaalia vastu oleks juba 100% super tulemus. Ei tasu ootusi kõrgele ajada, aga no eks me kaotama sinna ei lähe.
                      ..eks ta ole jah eksole!

P.S. Et 2. või 3. klass käsil muidu?
                      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                        ..eks ta ole jah eksole!

P.S. Et 2. või 3. klass käsil muidu?
                        mis su vigastus on? mis ta valesti ütles? mina käin lasteaias ja arvan täie siirusega et me lähemegi sinna võitma. ja mul on südamest pohhui mida suured itaaliaarmastajad, kes roniksid sellele mängule kohale itaalia lipu ja särgiga (no offencse, count) arvavad. si***ge v***u lakipead ja emod. eesti surub kõik vastu muru. vat sellise attitudega tuleb vastu minna. ja kui kaotame, siis kaotame, aga mingit etteemomist pole vaja kuulda.
                        MIA SAN MIA!

Kommentaar

Algselt postitas denisss Vaata postitust
                          mis su vigastus on? mis ta valesti ütles? mina käin lasteaias ja arvan täie siirusega et me lähemegi sinna võitma. ja mul on südamest pohhui mida suured itaaliaarmastajad, kes roniksid sellele mängule kohale itaalia lipu ja särgiga (no offencse, count) arvavad. si***ge v***u lakipead ja emod. eesti surub kõik vastu muru. vat sellise attitudega tuleb vastu minna. ja kui kaotame, siis kaotame, aga mingit etteemomist pole vaja kuulda.
                          Rahu,rahu...siis miks sa hetkel lasteaias ei ole,vaid paugutad siin,või oli piimasupp täna külm ja siis tulid ilma emme-issita aiast ära...paha-paha
                          kus loed muidu välja,et jansa ette emos,ta vaid küsis,mis klass on käsil?

Kommentaar

Algselt postitas denisss Vaata postitust
                            ... sa käid temaga paralleelklassis või oled pinginaaber?
                            Isegi kirjapilt (ehkki võiks öelda - pilditus) on teil täpselt sama. Oleks kohe huvitav teada millises koolis (ega ometi Eestis!?!) sellist kirjaviisi ja grammatikat ka õpetatakse?
                            Kui kunagi põhikooli pääsete siis saate vast minu esimese postituse mõttest aru ka...

Edu!
                            RummaBastards!

Kommentaar

Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
                              Kui juba Eestis läksime Itaalia vastu mängu selgelt tapma, siis ilmselt teeme seda ka Itaalias. Zenjov las mürab seal ees jälle omaette nende makaronidega. Loodan 0-0 viiki.

Kommentaar

Itaalia vastu mängu tappa on kuradi raske. Mängutapjate kunni vastu mängutapmise taktikaga minna... See lööb väga valusalt tagasi, ma kardan.

Mul pole Itaalia mängu kohta muid küsse, kui kaks:
                                - kes Kostjat asendab?
                                - kas Zenjov on rivis?

Kommentaar

Working...
                                X