No pagan, pidin ma selle geograafia eksami valima endale! Keegi eralennukiga 3. juunil umbes kell 14.00 Itaalia poole ei stardi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Itaalia - Eesti, 3. juuni 2011
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo pagan, pidin ma selle geograafia eksami valima endale! Keegi eralennukiga 3. juunil umbes kell 14.00 Itaalia poole ei stardi?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..sul on niipalju pappi et selle lõbu eest maksta? Mul oleks pakkuda üks eralennukiga lendur... Kas annan kontakti?
jamh. hetkel oli tegu huumoriga, aga tegelikult oleks see ikka kuradi stiilne. Lihtsalt huvi pärast küsin, et paljuga ta selle otsa oleks nõus ära tegema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustNõrk, aga mitte nii nõrk et tsharteriga minna
Matkabussi võtame Aeroporto di Milano-Linate'st ja mööda kiirteed 170 km Modenasse.
Nende poola litsidega on tutvust tehtud piisavalt ja kärakat lennukis parem panna
Meie bussis muideks 2 kohta vabad, hüppad ka peale?
...aga nagu aru saan bussi võtate Linatest,ise saabute Bergamosse,või?
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustKindlasti tulen,sest birra tahab ju joomist,aga töö alles käib, mis kaudu,kust jne...
...aga nagu aru saan bussi võtate Linatest,ise saabute Bergamosse,või?
Aga kui sa Eestist tuled siis norm hinnaga juba raske midagi leida või oled stockis veel sel ajal?
Kui eile hommikul oli Tallinn-Bergamo-Tallinn 120.- siis täna juba 214.-
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustjamh. hetkel oli tegu huumoriga, aga tegelikult oleks see ikka kuradi stiilne. Lihtsalt huvi pärast küsin, et paljuga ta selle otsa oleks nõus ära tegema?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustWord, bro! Neli inimest sinna Air Balticuga ja maandumine Roomas (29), tagasi Milanost ja Ryan (5).
jansa 5
fitti 5
martin 5
kesa 9
Zuravski ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitust5 juuni fännilennuk ( meie tšarter )
jansa 5
fitti 5
martin 5
kesa 9
Zuravski ?
Kommentaar
-
Algselt postitas räim Vaata postitustIse lähen ka sõbraga RYANAIRiga 31. mail ja tagasi 5. juuni
Kindlasti on samal lennul veel ida-virumaalt paar futboliiti.
P.S: Ma pakuks välja et mingi 200..250 Eesti-toetajat peaks sel kenal suvisel reedeõhtul Modena staadionil olema küll... elik siis jõuab need italjaanod üle laulda küll!RummaBastards!
Kommentaar
-
Ohhoo, Ryan on teisipäevast väljumist 31.05 pileti hinda tublisti alla lasknud, aga pühapäevasele tagasitulemisele kõvasti juurde lisanud, ehk kui minna teisip 31.05 ja tulla tagasi teisip. 07.06 , on pileti hind päris soodne ikka hetkeseisuga 56,98 eurtsi + sinna juurde pagas ja mingi teenustasu veel = u. 100 euri . Jutt käib siis Tallinn-Bergamo-Tallinn lennust.
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustArvuta kuidas tahad aga itaalia + fäärid transpordi kogu maksumus tuleb ca 600 euri, sellest fääride ja taani vaheline edasi-tagasi lugu on 400 eurot.
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustKui saladus pole,kuidas Fääride ja Taani vaheline lugu kulgeb?
Hinnaklassilt on mõlemad suht sarnased (laev on odavam, aga juurde tuleb panna 36 tunni joogid ja söögid laevas).tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust.. teretulemast pardale... siis meil sama lennuk ning ajagraafik ... meie - RummaBastardsi grupeering - kindlasti veel kasvab mõne(kümne) hilise otsustaja võrra.
Kindlasti on samal lennul veel ida-virumaalt paar futboliiti.
P.S: Ma pakuks välja et mingi 200..250 Eesti-toetajat peaks sel kenal suvisel reedeõhtul Modena staadionil olema küll... elik siis jõuab need italjaanod üle laulda küll!
Väga palju mööda ei pannudki ,kui 500 pakkusinFCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar